IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
    Всичко започна след 11.09.
    Хакери поискаха откуп, за да не разпространят секретна документация свързана атентатите от 11 септември 2001 година в Ню Йорк.

    Групата Dark Overlord твърди, че документите са откраднати от застрахователи и правителствени агенции. А в тях се разкрива истината за трагичните събития на 11 септември.
    Хакерите публикуваха линк към 10 GB криптиран архив и обещаха да пуснат ключовете за отварянето му, ако до понеделник не получат искания откуп.

    Коментар


    • Всичко започна след 11.09.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
        Тръмп вече е наясно, че Ердоган го е прецакал и сега ще бави изтеглянето.А може и да няма такова, въпреки , че е подписал Указ.Винаги може да се намери причина или някакъв "инцидент".В стремежа си да докаже, че не зарязва Сирия и да замаже положението, Тръмп каза нещо, което шокира -че САЩ и Саудитска Арабия ще се погрижат за възстановяването на Сирия.СА, Иран и Турция са като орел рак и щука.Едва се търпят.С кой акъл ще вкараш СА в Сирия-между Турция и Иран, да възстановява руините.Ами трябва да вкара и 1 голяма армия за да не се изпотрепят помежду си.И трите държави са въоръжени до зъби и не знам кой може да ги удържи.
        Всичко се върти около кюрдите,от тях тръгна и с тях ще завърши войната за Близкия изток.В Сирия приключва да
        се готви Ердо.
        Last edited by Grosss; 03.01.2019, 16:18.

        Коментар


        • Тръмп вече е наясно, че Ердоган го е прецакал и сега ще бави изтеглянето.А може и да няма такова, въпреки , че е подписал Указ.Винаги може да се намери причина или някакъв "инцидент".В стремежа си да докаже, че не зарязва Сирия и да замаже положението, Тръмп каза нещо, което шокира -че САЩ и Саудитска Арабия ще се погрижат за възстановяването на Сирия.СА, Иран и Турция са като орел рак и щука.Едва се търпят.С кой акъл ще вкараш СА в Сирия-между Турция и Иран, да възстановява руините.Ами трябва да вкара и 1 голяма армия за да не се изпотрепят помежду си.И трите държави са въоръжени до зъби и не знам кой може да ги удържи.

          Коментар


          • Зверов, аз просто коментирам 1 безотговорно решение и 1 туит, което си е очерняне на човек с препратка , че е бил любовник на Хилари , който изразява мнението си като професионалист.Не хленча нито за Хилари, нито за Обама нито за генералите.Хилари не беше в състояние да изпълнява задълженията на Президент . За министър на отбраната в САЩ и много европейски страни назначават цивилни лица, да укротяват генералите-ястреби, на които само войни им се въртят в главите.За Матис Сенатът направи изключение заради качествата му.Всички са наясно, че САЩ правят огромни разходи да поддържат военни контингенти в Афганистан , Ирак и Сирия.И всеки Президент иска да приключи с това и да изтегли войските.Ами аз какво съм виновен, че те забъркаха тази каша, визирам Буш-младши за Ирак.И сега всяко прибързано и необмислено действие ще отвори пространство за радикалите и всякакви там религиозни фанатици.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

              Туит написан от дебил за други дебили, негови фенове
              Туитът е написан за такива като Мишо Илиев ! Тъй и трябва да бъде , ако ти харесваше щеше да е проблем .

              Коментар


              • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
                Мдаа, най-големият к.рварин в Белия дом обвинява 1 способен генерал, че е бил любовник на Хилари.Той му казва истината в очите- че е взел 1 безотговорно и тъпо решение да изтегли контингента от Сирия и оставя 10 хилядна кюрдска войска на произвола на Ердоган, който вече е струпал войски по границата със Сирия в готовност да ги унищожи.И много други му го казаха.Цяла дузина Сенатори , начело с Линдзи Греъм останаха потресени от това решение.Британският външен министър Хънт също разкритикува Тръмп, че мисли само в черно и бяло.ИД не е унищожена.Изгубила е много от териториите си, но просто е минала в нелегалност в изчакване на удобен момент да се възроди.Голяма част се е изнесла в по-безопасни страни...като някои балкански държави и други страни .И атентатите продължават.Трябва някой да го удари с тухла по главата за да влезе в реалността.
                Типичното папагалстване на либерастите.
                1. Този генерал, добър-лош, е уволнен и изхвърлен от армията от вашия Барако Бам. Ако ще плачете за него, първо за това требва да плачете, празноглавци, пък след това чак какво бил казал сега Тръмп за него.
                1а). И не коментирате, дали думите на Тръмп за генерала са верни, ами вкарвате емоцията като основа на логическия политически анализ: ах, добрия генерал и ах, лошия Тръмп. Типично антилогично, по "женска логика", като този похват е много присъщ на тоталитарната пропаганда, но вие, сегашните nu-male-чета с бяло около устата и жълто на гащите, нямате интелектуалната възможност да се усетите колко тъпи изглеждате , женчовци нещастни.

                2. Щатите влязоха в Сирия не заради кюрдите, а с друга цел, която не беше достигната и Тръмп най-логично и практично отказва повече да хвърля милиарди на вятъра. Сирийските кюрди бяха използвани от САЩ като естествен съюзник със съвпадащи тактически цели.
                2а) И кюрдите в голяма степeн постигнаха своите, увеличавайки силно автономността си в Сирия - и са доволни. Никъде не се чу протест от тяхна страна, че Щатите се оттеглят.

                Не плачете на чужди гробища, нескопосани либерастски пропагандистчета - не са малко самостоятелно мислещите хора, пред които лъсват посраните ви гащи.
                Но за вас единственият "анализ" е епилептичното скандиране "Лош Тръмп, лош Тръмп!"
                Ето тука вашия рев и плач след избора на Тръмп. Вижте се!
                https://m.youtube.com/watch?v=jeZ1vM...ature=youtu.be
                Last edited by И.Зверов; 03.01.2019, 09:22.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                  Тръмп започна 2019-а с ругатни в Туитър. Обяви генерал Маккристъл за любовник на Хилъри

                  Във все по-дългия списък с личности, обидени от него в Туитър, бе прибавен и пенсионираният генерал Стенли Маккристъл. Президентът изригна срещу него, като обяви, че генералът бил "известен с голяма, тъпа уста" и че е "уволнен като куче от Обама". Президентът иронизира Маккристъл като сложи кавички на генералския му чин, и за капак го обяви за "любовник на Хилари" (Клинтън).

                  Що за човек може да е любовник на полуумрялата ... ... прав е Тръмпът !
                  Туит написан от дебил за други дебили, негови фенове

                  Коментар


                  • Мдаа, най-големият к.рварин в Белия дом обвинява 1 способен генерал, че е бил любовник на Хилари.Той му казва истината в очите- че е взел 1 безотговорно и тъпо решение да изтегли контингента от Сирия и оставя 10 хилядна кюрдска войска на произвола на Ердоган, който вече е струпал войски по границата със Сирия в готовност да ги унищожи.И много други му го казаха.Цяла дузина Сенатори , начело с Линдзи Греъм останаха потресени от това решение.Британският външен министър Хънт също разкритикува Тръмп, че мисли само в черно и бяло.ИД не е унищожена.Изгубила е много от териториите си, но просто е минала в нелегалност в изчакване на удобен момент да се възроди.Голяма част се е изнесла в по-безопасни страни...като някои балкански държави и други страни .И атентатите продължават.Трябва някой да го удари с тухла по главата за да влезе в реалността.

                    Коментар


                    • Тръмп започна 2019-а с ругатни в Туитър. Обяви генерал Маккристъл за любовник на Хилъри

                      Във все по-дългия списък с личности, обидени от него в Туитър, бе прибавен и пенсионираният генерал Стенли Маккристъл. Президентът изригна срещу него, като обяви, че генералът бил "известен с голяма, тъпа уста" и че е "уволнен като куче от Обама". Президентът иронизира Маккристъл като сложи кавички на генералския му чин, и за капак го обяви за "любовник на Хилари" (Клинтън).

                      Що за човек може да е любовник на полуумрялата ... ... прав е Тръмпът !

                      Коментар


                      • ЦНН е яка работа.

                        Понеже Тръмп често използвал термина "Лов на вещици" и това обиждало чувства на вещиците.

                        Нивото на съвременната журналистика.


                        Коментар


                        • А къде е оня дет печелеше Равновеско

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            абе импеееееееееееее

                            твоа господ бог Тръмп що не може да дигне индексите дори още ще падат
                            нали е голямата работа според тебе - новия господ бог Тръмп , най великия от великите сред човеците

                            фяфяфяффяфяфяфяфяфяфяфяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
                            ще затвори на +

                            Коментар


                            • абе импеееееееееееее

                              твоа господ бог Тръмп що не може да дигне индексите дори още ще падат
                              нали е голямата работа според тебе - новия господ бог Тръмп , най великия от великите сред човеците

                              фяфяфяффяфяфяфяфяфяфяфяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

                              Коментар


                              • По-интересно е, че за приятелите на Тръмп имигрантската истерия е бизнес не само в преносния смисъл на думата, ами и съвсем директно. Центровете за задържане са частни правят луди пари. Стотици милиони долари годишно


                                The Trump administration's much-publicized increase in immigration enforcement is also increasing the bottom line for for-profit prisons and other companies from the private sector, with many signing multimillion-dollar contracts with the Department of Homeland Security.

                                "A lot of people imagine immigration detention as being a government-only function, but there are private contractors throughout the entire immigration enforcement and detention system," said Jeremy Mohler, communications director of the research and policy group In the Public Interest.


                                https://www.cnbc.com/2018/06/28/comp...ison-tech.html

                                Коментар

                                Working...
                                X