IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    И обаче... бившия министър / секретар по отбраната на Тръмп казва, че Тръмптардът е заплаха за конституцията на САЩ

    [ATTACH=CONFIG]n3612710[/ATTACH]

    https://www.theatlantic.com/politics...zation/612640/
    Тоя Матис втори път го срещам в пропагандата ви.

    Първият път отговорих с линкове, че е уволнен от Тръмп, понеже следва агендата на демократите във военно-политическата стратегия на кабинета на Тръмп, и че е на думи уж не е политически вързан към републиканци и демократи, но по дела е демократ, прикрит демократ, според въпроси на журналисти на негова пресконференция.

    Е, какво друго искаш от тази уволнена личност?

    Стига с този Матис, намерете друга пропаганда.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Обаче...

      Most Americans, including Republicans, support sweeping Democratic police reform proposals - Reuters/Ipsos poll

      NEW YORK (Reuters) - Most Americans, including a majority of President Donald Trump’s Republican Party, support sweeping law enforcement reforms such as a ban on chokeholds and racial profiling after the latest death of an African American while in police custody, according to a Reuters/Ipsos opinion poll released on Thursday.


      https://www.reuters.com/article/us-m...-idUSKBN23I380
      Прочетох всичките въпроси и разгледах числата за предлаганите промени.
      Републиканците са по-съгласни за някои частни случаи, като например забрана на хватката на полицията със стъпване на врата, заради което стана данданията, и забрана на записа за раса на престъпника.
      За по-силни мерки като намаляване на субсидията на полицията или даже премахване на полицейските участъци републиканците са силно против.

      Така че гръмкото заглавие не е подплатено от съдържанието на изследването.

      Въпросът за това, дали полицията върши добра работа при протестите дава общо мнение 48% за, 46 против и 7% не знаят.


      Как се кефиш на това, че в България престанаха да записват етноса на престъпника, поне не официално, като докато го записваха се виждаше, че общата престъпност на циганите е в пъти по-голяма, отколкото на останалите етноси взети заедно?
      Защо трябва да се затварят очите пред фактите и истината?

      Коментар


      • И обаче... бившия министър / секретар по отбраната на Тръмп казва, че Тръмптардът е заплаха за конституцията на САЩ

        Click image for larger version

Name:	image_14234.jpg
Views:	1
Size:	58.1 КБ
ID:	3612710


        https://www.theatlantic.com/politics...zation/612640/

        Коментар


        • И обаче... Мит Ромни се присъединява към BLM протеста във Вашингтон...


          Click image for larger version

Name:	Romeny.jpg
Views:	1
Size:	49.4 КБ
ID:	3612707



          https://www.theatlantic.com/politics...matter/612808/

          Коментар


          • Обаче...

            Most Americans, including Republicans, support sweeping Democratic police reform proposals - Reuters/Ipsos poll

            NEW YORK (Reuters) - Most Americans, including a majority of President Donald Trump’s Republican Party, support sweeping law enforcement reforms such as a ban on chokeholds and racial profiling after the latest death of an African American while in police custody, according to a Reuters/Ipsos opinion poll released on Thursday.


            https://www.reuters.com/article/us-m...-idUSKBN23I380

            Коментар


            • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Всяко търпение си има граници...ма лимитите на футболните фенове са по ниски, когато и те се включат ще стане манджа с грозде.

              https://summit.news/2020/06/10/londo...tues-from-blm/
              От същия сайт.
              Абсолютното мнозинство в Америка е съгласна с Тръмп, че полицията върши добра работа.
              56% са за полицията, 30% против, 14% не знаят.

              Respondents were asked by Rasmussen: “Do you agree or disagree with the following statement: “Our police have been letting us live in peace, and we want to make sure we don’t have any bad actors in there. [But] 99% of them are great, great people.”

              56% of likely U.S. voters agree with Trump while 30% don’t agree. 14% remain unsure.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Доста интересно четиво за това как се е стигнало до тук

                https://conservative.bg/napred-naukata-e-petolachka/

                В една идеална ситуация, политическите убеждения не би следвало да играят роля в университетите при избор на преподавател или изследовател. Но, в графиката по-долу ситуацията е далеч от идеална – във факултетите по антропология на американските университети, на всеки един преподавател с десни убеждения се падат сто тридесет и трима преподаватели левичари. Във факултетите по история съотношението леви преподаватели/десни преподаватели е седемнадесет към едно в полза на левите, във факултетите по физика и математика – седем към едно в полза на левите, по биология – 20 към 1.

                Всичко това се прехвърля чрез учителите надолу по веригата докато стигне до базови неща като детски градини и начално образование, които произвеждат кадри на Антифа със същият ентусиазъм и настървеност, с която го правят факултетите по обществени дисциплини.

                Ситуацията в американската академия прилича на сюжет от Фондация и Империя на Азимов – истинската фондация е в американската академия, а СССР е Трантор, не в отишлия си СССР. Докато СССР (империята в другия край на вселената) изгуби категорично студената война и войната на идеологиите неговото алтер его, фондацията в сърцето на развалините на Трантор печели същата идеологическа война. А значи и студената. Напред, науката е слънце? Не, по-скоро, петолъчка.

                Видимият отказ от меритократичните принципи на университетска селекция ще има своя ефект и вероятно вече го има. Разбира се, има още нещо – за да бъдат наети или да заемат изследователска позиция, мнозина десномислещи учени декларират привързаност към лявата идеология при кандидатстване. Оттам нататък убежденията се прикриват зад декларативни левичарски крясъци по публични места като Фейсбук, Туитър и участие в Антифа, но работата в университетите се върши максимално професионално.

                Как обаче се стигна до идеологическото поражение на десницата, която на теория беше спечелила своята студена война? Франк Боаз е първият(и единствен) ляв докторант в университета в Колумбия, в най-десния му факултет – този по антропология. Нает е в “името на разнообразието”, в началото на миналия век, от десен професор, човек с висока етика. Професорите наемат докторанти, които един ден ще заемат професорските им позиции и ще ги заместят в катедрите им – такава е системата.

                Човек би помислил, че след като заеме поста на човека, който го е наел, Боаз би наемал индискриминативно леви и десни, все пак това е департамент по естествени науки. Да, ама не, Боаз наема стриктно само докторанти с крайно леви убеждения, докато настоява десните преподаватели да наемат и леви, освен десни, за да не изглеждат “пристрастни” (самият Боаз, изглежда, не му пука как ще изглежда той самия. И е прав, победителите не ги съдят). В рамките на 40 години, десните си отиват един по един по естествени причини от антропологическия факултет на Колумбийския университет, докато наеманите леви също наемат леви.

                През 1940 г, Боаз вече е легенда на американската антропология, предмет на задължително изучаване в докторалните курсове на няколко катедри, както и „хитрите” му стратегии да трансформира десните факултети в леви. По това време в целият факултет по антропология вече няма нито един десен преподавател, причината е, че по стратегемите на Боаз десен не би трябвало и да помирише докторантура там. Същият този номер, гордо обясняван в наши дни по лекции, е повторен буквално във всички университети в Америка; десен преподавател или докторант – никога, за нищо на света, не би бил нает, политическите убеждения се изискват изрично в есеистична форма при кандидатстване.

                С цинизъм и дълбока неетичност, лявото овладява академичните среди без никаква съпротива от дясно. Ще дам още един един пример за абсурда, в католическия университет “Лойола“, няма нито един преподавател християнин – някога, имитатор на Боаз убедил университетската управа да наеме един атеист, в името на разнообразието и “за да не изглеждат пристрастни и предубедени към атеистите”. Век по късно, меко казано, този университет не отговаря на името си.

                За хуманитарните и обществените дисциплини беше ясно още от 1970-те, че са затворена врата за кандидатите с десни убеждения. Но е впечатляващо, че в наши дни, фундаменталните и математическите науки също са засегнати. За какво, за Бога, на факултетите им е необходимо да проверяват политическите убеждения на кандидат по геология? Съотношението в тези факултети е 22 към едно в полза на левите.

                Отказът от меритократичните принципи на селекция ще има своя ефект и вероятно вече го има. Социалистическата наука страдаше от тоя тип социална селекция и в крайна сметка изостана от западната. Западната е все така без конкурент и дори няма от кого да изостане, в общи линии, капацитетът е толкова голям, че би осигурил стабилност и дори известен прогрес на системата на науката в течение на много векове, особено ако не пипат инженерните специалности, т.е. едно бавно разкапване в течение на много векове, което, подозирам, устройва всички. Е, стига да не се появи още някой нов вирус.
                Това е започнало още през 30-е години на 20-и век от Франфурската школа начело с Хърбърт Маркузе.Те са били убедени марксисти и са мразели буржоазното общество.Само,че са смятали,че буржоазното общество ще бъде разрушено чрез даване на привилегии на етнически,религиозни и сексуални малцинства.И на практика идеите им водят до сегашната ситуация.Дават се привилегии на негрите/има квоти за тях в университетите,във фирмите,получават социални помощи/,пропагандира се хомосексуализма,феминизма,абортите,разводите,употр ебата на наркотици.Това води единствено до разрушаване на установените обществени отношения и до колапс на държавите.Рано или късно ще се стигне до разцепване на държави или гражданска война,защото на нормалните бели хетеросексуални хора в един момент ще им писне само да ги тъпчат.Много е вероятно да има и масова емиграция към други държави.Включително и Източна Европа.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                  Пич защо когато някой ви напише нещо което не ви харесва веднага намесвате Путин.Путин няма нищо общо в случая.Аз не се кланям на никого дори на Божеството от Банки не се кланям за разлика от вас американските поклонници.Имаме си държава на 1300г САЩ и Путин не ме интересуватг.Оправете си мозъците най накрая...Всички заложили на САЩ отивате на кино....
                  Какво, което не ми харесва си написал ...

                  Аз не харесвам САЩ и съм ги плюл в десетки постове!

                  Аз много повече съм за България и много повече съм против САЩ, от тебе!

                  И нямам мокри сънища за някаква измислена сила и стойност на Русия, каквито подозирам, че ти имаш!
                  Last edited by RUBLA; 11.06.2020, 22:32. Причина: Спазвайте добрия тон!

                  Коментар


                  • Доста интересно четиво за това как се е стигнало до тук

                    https://conservative.bg/napred-naukata-e-petolachka/

                    В една идеална ситуация, политическите убеждения не би следвало да играят роля в университетите при избор на преподавател или изследовател. Но, в графиката по-долу ситуацията е далеч от идеална – във факултетите по антропология на американските университети, на всеки един преподавател с десни убеждения се падат сто тридесет и трима преподаватели левичари. Във факултетите по история съотношението леви преподаватели/десни преподаватели е седемнадесет към едно в полза на левите, във факултетите по физика и математика – седем към едно в полза на левите, по биология – 20 към 1.

                    Всичко това се прехвърля чрез учителите надолу по веригата докато стигне до базови неща като детски градини и начално образование, които произвеждат кадри на Антифа със същият ентусиазъм и настървеност, с която го правят факултетите по обществени дисциплини.

                    Ситуацията в американската академия прилича на сюжет от Фондация и Империя на Азимов – истинската фондация е в американската академия, а СССР е Трантор, не в отишлия си СССР. Докато СССР (империята в другия край на вселената) изгуби категорично студената война и войната на идеологиите неговото алтер его, фондацията в сърцето на развалините на Трантор печели същата идеологическа война. А значи и студената. Напред, науката е слънце? Не, по-скоро, петолъчка.

                    Видимият отказ от меритократичните принципи на университетска селекция ще има своя ефект и вероятно вече го има. Разбира се, има още нещо – за да бъдат наети или да заемат изследователска позиция, мнозина десномислещи учени декларират привързаност към лявата идеология при кандидатстване. Оттам нататък убежденията се прикриват зад декларативни левичарски крясъци по публични места като Фейсбук, Туитър и участие в Антифа, но работата в университетите се върши максимално професионално.

                    Как обаче се стигна до идеологическото поражение на десницата, която на теория беше спечелила своята студена война? Франк Боаз е първият(и единствен) ляв докторант в университета в Колумбия, в най-десния му факултет – този по антропология. Нает е в “името на разнообразието”, в началото на миналия век, от десен професор, човек с висока етика. Професорите наемат докторанти, които един ден ще заемат професорските им позиции и ще ги заместят в катедрите им – такава е системата.

                    Човек би помислил, че след като заеме поста на човека, който го е наел, Боаз би наемал индискриминативно леви и десни, все пак това е департамент по естествени науки. Да, ама не, Боаз наема стриктно само докторанти с крайно леви убеждения, докато настоява десните преподаватели да наемат и леви, освен десни, за да не изглеждат “пристрастни” (самият Боаз, изглежда, не му пука как ще изглежда той самия. И е прав, победителите не ги съдят). В рамките на 40 години, десните си отиват един по един по естествени причини от антропологическия факултет на Колумбийския университет, докато наеманите леви също наемат леви.

                    През 1940 г, Боаз вече е легенда на американската антропология, предмет на задължително изучаване в докторалните курсове на няколко катедри, както и „хитрите” му стратегии да трансформира десните факултети в леви. По това време в целият факултет по антропология вече няма нито един десен преподавател, причината е, че по стратегемите на Боаз десен не би трябвало и да помирише докторантура там. Същият този номер, гордо обясняван в наши дни по лекции, е повторен буквално във всички университети в Америка; десен преподавател или докторант – никога, за нищо на света, не би бил нает, политическите убеждения се изискват изрично в есеистична форма при кандидатстване.

                    С цинизъм и дълбока неетичност, лявото овладява академичните среди без никаква съпротива от дясно. Ще дам още един един пример за абсурда, в католическия университет “Лойола“, няма нито един преподавател християнин – някога, имитатор на Боаз убедил университетската управа да наеме един атеист, в името на разнообразието и “за да не изглеждат пристрастни и предубедени към атеистите”. Век по късно, меко казано, този университет не отговаря на името си.

                    За хуманитарните и обществените дисциплини беше ясно още от 1970-те, че са затворена врата за кандидатите с десни убеждения. Но е впечатляващо, че в наши дни, фундаменталните и математическите науки също са засегнати. За какво, за Бога, на факултетите им е необходимо да проверяват политическите убеждения на кандидат по геология? Съотношението в тези факултети е 22 към едно в полза на левите.

                    Отказът от меритократичните принципи на селекция ще има своя ефект и вероятно вече го има. Социалистическата наука страдаше от тоя тип социална селекция и в крайна сметка изостана от западната. Западната е все така без конкурент и дори няма от кого да изостане, в общи линии, капацитетът е толкова голям, че би осигурил стабилност и дори известен прогрес на системата на науката в течение на много векове, особено ако не пипат инженерните специалности, т.е. едно бавно разкапване в течение на много векове, което, подозирам, устройва всички. Е, стига да не се появи още някой нов вирус.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

                      Пич, не ме занимвай с твоите глупости, ходи се кланяй на олтара на Путлян и еруптирай там, не на мене!
                      Пич защо когато някой ви напише нещо което не ви харесва веднага намесвате Путин.Путин няма нищо общо в случая.Аз не се кланям на никого дори на Божеството от Банки не се кланям за разлика от вас американските поклонници.Имаме си държава на 1300г САЩ и Путин не ме интересуватг.Оправете си мозъците най накрая...Всички заложили на САЩ отивате на кино....

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                        Пак объркахме реалното с действителността....САЩ си заминават чака ги фалит и попа да ги опее.Свършиха.Съветвам всички българи които като чуят САЩ и изпадат в оргазъм да вземат да се осъзнаят и да проумеят че там е събрана генетичната утайка на народите по света и най вече на англосаксонците....
                        Пич, не ме занимвай с твоите глупости, ходи се кланяй на олтара на Путлян и еруптирай там, не на мене!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                          Много ги мислите, тия,те са просто една маса, която се контролира от кукловодите... Това са същите кукловоди, които държат медиите!
                          Тия бунтове, може да се потушат за ден, ако се даде нота на полицията, а медиите отразяват както им се каже!
                          Ще им наврът по една палка в задника и всичко ще приключи.

                          Фейсбук е Туитър, са просто едни говнарници, които са изцяло зависими от финансирането си... Там за шефове са сложени едни манекени, от които нищо не зависи.

                          В САЩ се бият елити и просто масите са пионки, нищо повече. Няма да има нито национализация, нито комунизъм. Всичко опира до това както в България, едните олигарси срещу другите.

                          Това, което се случва не е плод на недовоството, което обръща някаква каруца, от някакви неграмотни, които цял живот са били на купони и живеят в гета.
                          Това, което се случва не и резултат, на някакви университетски хомота, които са част от протестите.

                          Евреите държат енвиромента, което ще рече, медии, политици и финанси.
                          Може да убият един и през медиите да направят драма като за Титаник!
                          Може да убият и 100 000 и всичко да се представи като бунтове на обезумяли мародери искащи да унищожат страната!

                          Масите винаги са водени за носа! В случая няма да постигнат нито равенство нито социална справедливост, просто защото тези, които днес ги използват, нямат интерес от подобно нещо. За да знаем че има протести и да се организират самите протести са необходими 2 неща. Традиционни медии да ги отразяват по правилния начин и Фейсбук и Туитър да се организират. А да, и полиция, на която да и е заповадано да не бие...
                          Пак объркахме реалното с действителността....САЩ си заминават чака ги фалит и попа да ги опее.Свършиха.Съветвам всички българи които като чуят САЩ и изпадат в оргазъм да вземат да се осъзнаят и да проумеят че там е събрана генетичната утайка на народите по света и най вече на англосаксонците....

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

                            Те либералите по принцип са рахитични гейчета, така че при остър сблъсък ще хвърчи перушина.

                            Ако глобалистите през либерализма, не управляват задкулистно, при директен сблъсък либерали, срещу НЕлиберали, изхода е предрешен!
                            Ей така
                            https://youtu.be/Eu_QT8wBBto

                            Същото, ако горния линк не работи при вас
                            https://www.youtube.com/watch?v=Eu_Q...ature=youtu.be

                            Коментар


                            • Тъй като дискусията за белите роби и африканските господари придоби неподозирани размери, помолиха ме да дам още подробности по темата. И ето ги в линка по-долу: През 1796 г. САЩ изразходват една шеста от националния си бюджет за откупуване на американски граждани от робство в Алжир. Преди това в Англия, през 20-те години на XVII век, “робските вдовици” надигат глас и подават петиция в кралския съвет. Никога до този момент в цялата европейска история жени не са организирали подобна политическа инициатива... През 1624 г. в Хамбург е създадена “Каса за робство”. Таксата за откупуване на бял роб е 200 талера, но с годините сумата стига до 600 талера. След Виенския конгрес (1814-1815) адмирал Сидни Смит, основател на “Обществото на благородните рицари за освобождаване на белите роби в Африка”, иска хуманитарна интервенция за освобождаване на хилядите европейци, робуващи на Черния континент. Има още доста в този дух, но изводът все така остава един: няма как само една раса да има патент нито върху робството, нито върху робовладелството. Бели роби, африкански господари

                              https://www.24chasa.bg/mnenia/articl...2850W_uOtC4g94

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Всяко търпение си има граници...ма лимитите на футболните фенове са по ниски, когато и те се включат ще стане манджа с грозде.

                                https://summit.news/2020/06/10/londo...tues-from-blm/
                                Те либералите по принцип са рахитични гейчета, така че при остър сблъсък ще хвърчи перушина.

                                Въпроса е, че не само в Лондон, а и на много места по света във водещи държави, политици ръководени от глобалистите държат властта, а от там и полицията.

                                Ако глобалистите през либерализма, не управляват задкулистно, при директен сблъсък либерали, срещу НЕлиберали, изхода е предрешен!

                                Достатъчно е да се види в България например, либералчетата от ДА България какво представляват!

                                Коментар

                                Working...
                                X