IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Този форум е наистина забавен ...признавам ! Какви сравнения ,какви алегории ,теории на конспирациите , фалшификации без доказателства ама то се знаело ...и накрая 73 мил гласа против месията и патриота ...като се замисля дори и толкова нелицеприятна и из4ерпана жена като Хиларито имаше 2 мил пове4е гласове ...

    А философите на тема Украйна и ДОНБАС явно нямате никакъв достъп до региона и непознавате и един човек оттам щом говорите такива глупости ...

    Коментар


    • Проблемът е, че адвокати и съдии са продукт на университетското образование, което е със сериозен социалистически наклон, и битката не е за "справедливост", и като гледам, вече срам няма...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

        В някои от споменатите "сини" щати, сега Байдън има по-лош резултат, отколкото Хилари или Обама... Ноо поне печели убедително в "червените". Това е като едно време "тука има, тука няма", и да видиш как те лъжат, иди го докажи...
        Първия изгърмял в съда щат ще е Уисконсин, 89% гласували от регистрираните да гласуват, при средно 70% в отделните щати, под строй са ги водили явно.

        Армения има Соросоидно правителство, чиято цел е да я закопае, Русия затова не и помага, пишем я бегала страна.
        Втората по влияние диаспора в САЩ след кубинската е арменската,

        Коментар


        • Това със сигурност е най-бавното броене на бюлетини в историята, с много пред второто.
          На демократските некромансери им трябва по една минута за една мъртва душа, вдигната от гроба. И така, докато най-накрая не достигнат нужните бройки. Или просто са се свили в избирателните центрове, не смеят да излязат и се чудят какво да ги правят всичките тези нелегитимни бюлетини

          Дано в екипа на Тръмп има достатъчно упорити хора, които да разобличат този колосален фарс.
          Last edited by perin; 07.11.2020, 15:59.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            Жалко е че сложиха изветрял в добрия и лошия смисъл човек като Байдън да обере само наказателния вот срещу мошеника. Ако бяха сложили относително млад и жизнен кандидат (не компромисен кандидат акто обама и хилари), а стабилка - щяха да издухат републиканците. Като идеи аз съм определено за републиканците, НО те са гнила партия щом се оставиха Тръмп да ги представлява - мистър некоректно правене на едър бизнес....
            Поведението на Тръмп е детинско, недостойно и граничи с лудост.

            Какво може да се очаква от човек, който през целият си съзнателен живот е бил мошеник, за който печалба е да построи, изхарчи и прецака доставччици и партньори. Мистър - преговори за фалит. В личен план нарцис (само му вижте косата), кръшкач и курвар (да ме прощава кака Мелания).

            Скри се зад популизъм и идеи, които не може и няма да може да реализира, а само наля вода в мелницата на глобализма. Но всяко общество си заслужава лидерите и няма никакъв шанс да се обясни на някои реднек, че гласува ли за популист - си слага главата в торбата. Вингаи в историята хората разбират за какъв лидер са гласували впоследствие, след като оберат 'плодовете' на неговия труд, а се хаващат на обещанията.

            Затова политици като желязната лейди остават в историята и ги помнят с добро, а клоуни като Тръмп са актуални само докато правят маймунджулъците преди и след избори.

            Според мен американското общество е на ръба и затова тепърва ще гледаме залитане по популистки политки, което ще им осигури само къс шнорхел в плаващите пясъци, в които потъват, но няма да ги извади.

            не виждам смисъл да се караме кой какво , а по-добре да си дадем сметка, че същият мошеник,бандит и курвар ни управлява и нас...

            поздрави
            Колега, в поста ти виждам много "етикетчета" и много малко реална подкрепа за тях!

            На първо място говориш за някакъв гол "популизъм"!

            Само ще ти кажа, че Доналд Тръм е един от малкото, да не кажа единствения президент, който си спазва стриктно предизборните обещания и направи изключително много добрини на света!
            Хората много бързо забравят ужасите и са късопаметни! Погледни само как по времето на Тръмп спряха войните в Близкия Изток, как в Северна Африка нещата утихнаха, нещата в Донбас утихнаха... На практика няма вече тежка война в Сирия, НЯМА Ислямска държава!
            КОЙ ги създаде всичките тия войни? Кой създаде Ислямска държава, Кой подпали Африка. Това са Обонго и демократите, чиито ръце са целите в кръв!

            Ако някой се чуди, какво хубаво е видяла България от Тръмп? Достатъчен факта, да се отбележи, че с умиротворяването на Сирия и края на Ислямска държава, към България секнаха псевдобежанците! Имаше изнасилени български момичета, имаше ужаси, имаше орди, които можеше да залеят нашата страна. И ако някой днес се запита, защо тези ужаси ги няма, то отговорът е, защото имаше ДОНАЛД ТРЪМП!

            Хората в Харманли живеят по-спокойно, защото има Тръмп!
            Хората в София около Лъвов мост и Халите живеят по-добре защото има Доналд Тръмп!
            Нашата страна не е залята с ОРДИ и ОРДИ псевдобежанци при нестихващи войни, ЗАЩОТО ИМАШЕ ДОНАЛД ТРЪМП!
            Тръмп умиротвори Израел с много от съседите му! Атентатите са намалели както там така и в Европа! Хората в Израел го богословят!

            Кризи, мризи бедност... няма никакво значение, всичко подлежи на оправяне, НО ако една територия я залееш с псевдобежанци и орди всичко приключва завинаги! Няма как да има мирно съжителство! България можеше да е изправена пред пълен КОЛАПС и ужаси за всички хора ако го нямаше Тръмп и не беше утихнало напрежението! За съжаление, това може да се върне и опасността отново да излезне на хоризоната!

            Казват, че Тръмп и Пенс са вярващи християни! Ще си позволя да го повярвам! Малко хора си спомнят, но когато "Дълбоката държава" направи през проксито си, терористите в Сирия, фалшива атака с химическо оръжие, уж от Асад, което беше 100% FAKE... Тръмп беше притиснат от същата тази дълбока държава да отговори политически!
            Какво направи Тръмп?
            Направи формална атака с ракети по база на Асад, за да заяви някакъв политически отговор, НО кое е същественото? Предупредиха ги малко по рано, за да може самите хора от там да се изтеглят! Реално Тръмп не искаше, с това си политическо действие да УБИЕ 200-300 човека, просто с едно натискане на копче! НЕГОВИТЕ РЪЦЕ не са изцапани с кръвта на тези хора!
            А виж по времето на Обонго, колко войни, колко убити, колко изнасилени жени... колко ужаси, колко подобни американски атаки с хиляди убити!

            И като казваш "Клоун", да ти кажа предпочитам, "клоун", който действа като Тръмп, отколкто някой, който изглежда като малко симпатично и образовано негърче, но целите му ръце са пропити с кръвта на огромни маси от хора!

            Казват, че си арменец!!! Ако наистина си такъв, не е далече от акъла да се замислиш, КОЙ ако е президент шанса конфликта в Нагорни Карабах да бъде разрешен час по скоро! Тръмп или Байдън! Ти само по тази линия, ако има нещо арменско в тебе или имаш роднини в тази страна, трябва 24/7 да се молиш Тръмп да бъде избран!
            Демократите играят с Китай, защото корпораците, които ги подкрепят искат този модел, който беше преди Тръмп! Втората причина е, че симпатизират на общественото устройство там! Това трябва да ти дава 100% гаранция, че конфликтите ще се изнесът към Русия, както и пропагандата в посока, колко са лоши руснаците!
            Подобно на конфликта в Донбас, а познай дали по границите на Русия, демократите няма да се опитат да поддържат този конфликт като подкрепят Турция и Азербейджан! Нима искаш безконечно страдание за твоите хора там???
            Може да си мислиш, че Тръмп подкрепя Ердоган, а демократите му бяха направили преврат, НО истината е точно обратната!

            Тръмп, до някъде му симпатизира, защото и двамата биват оплювани от западните медии, като "отстранени" кучета! Независимо, че легендата е, че демократите в лицето на САЩ 2015г. уж са участвали в преврата срещу Ердоган, аз искам да те уверя, че ако днес демократите са на власт, в никакъв случай те няма да се обърнат срещу него! Тъкмо напротив логиката показва, че това е в пълен противовес с интересите на твоте хора!
            В момента има безвластие и затова се случва този хаос, НО ако Тръмп спечели втори мандат шанса нещата бързо да утихнат е много по-голям! Познай дали ако спечелят демократите това ще се случи!
            Така, че ако има нещо арменско в теб, ходи пали всеки ден свещичка Тръмп да спечели, защото иначе много лошо!
            Лошо за Армения, а потенциално и за България, защото изнасянето на войни и подпалване на региони, ще отприщи нови вълни от орди, които буквално могат да унищожат страна като нашата и да я превърнат в същинска клоака от третия свят!


            И като казваш, че Тръмп ще бъде запомнен като "клоун" от историята, първо не трябва ти да я пишеш, днес, а идните поколения и второ да си даваш много ясна сметка какво би трябвало да пише в нея срещу името на Тръмп - МИР! А срещу това на Обонго - войни, изнасилени жени със стотици хиляди, изселвания, убийства, а вътре в САЩ какво е направил Обонго? Бори се за джендърски тоалетни и това НЕЛЕГАЛНИТЕ мигранти да получат здравно обслужване! Само, че това здравно обслужване няма да се плати от банкерите или Цукенбер, няма да се плати от милионерите лекари в САЩ, с поршетата, а ще се плати от средностатистическия Джо, който на доходи 2500 е плащал космическите 500 долара застраховки, които към момента са някъде 800!

            ФАЛИТИ, Тръмп бил "измамник" - Фалирал бил!!!
            Нека първо да ти кажа, кой никога не може да фалира! НИКОГА не може да фалира Сорос! И знаеш ли защо? Не защото е много умен със сигурност! Според много хора Сорос, е всичко друго но не и финансов "гений" както го обявяват. Според много хора, той е поредния "държавноназначен милиардер", който в началото е получавал вътрешна информация от определени кръгове и в последствие е изграден мит за него. КАСИЧКА ЗА ОТЧИТАНЕ И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ с оглед на тъсените задачи! А ролята му е 1:1 с българските олигарси! Общото между него и БГ персонажите е факта, че и двата типажа "капиталисти" наистина никога не може да фалират! Да това е така! Нали виждаш как е в България. Партия Х работи с олигарх Y, същата партия има интереси Z, като изпълнението на тези интереси се финансират от подкрепяния олигарх Y! Случайно? Самия олигарх Y е обикновен човек, често анцугар, но по някое време той се превръща в бизнес лидер и финансист! Не казвам,че Сорос е анцугар, не казвам и, че е прост като БГ борците, но определено не е митологемата и финансовия гений, за който го представят!
            Когато се заговорихме за такива като Сорос, трябва да си наясно, че тук в темата има помияри и продажници, които лансират Байдън, само защото знаят, че когато дойдат демократите на власт потичат грантовете, КОИТО ТРЪМП ДОСТА ОРЯЗА! Същите са журналистчета някъде или бачкат във фондацийка... На тях, не им дреме нито за САЩ, нито за България, нито за който и да е... дреми им единствено за парите.... Защото знаят, с Байдън идват и проектите... идват и повече грантове, идва повече хелзински, повече мелзински, а там се пишат проектчета, там се води "комуникация".... и се прибират парички! С две думи: "идва хранилката"!
            Затова може да видиш хора в теми като тази да ти лансират Байдън 24/7 сякаш им е баща или дядо и да ти се кълнат в него и в демократите!
            Правят го защото тези продажни нищожества знаят от къде идват парите и знаят, че за тях финансово ще бъде много по-добре ако е Байдън. Не им дреме за ш*баните Н*гри, не им дреме за "факиния" социализъм на демократите, дреме им единствено за финансирането, което ще потече...

            ДА, Тръмп е фалирал, но си има правила и закони за фалитите! Народа го е казал "Кьорав карти не играе"!
            Там където има изгубили пари при провалени проекти като в Лас Вегас, говорим за други финансови акули, които са участвали, с ясно съзнание за какво играят! Тръмп не е обикалял с касичката да изцоцка пенсионните фондове на разни пенсионери и после вместо хотел да построи нужник и да избяга с парите! И когато казваме фалит, в неговия случай той е бил според законните правила и въпреки, че той по времето на този фалит на практика си е останал богат, все пак това е човек, минаващ през проблеми, а както видяхме има друга група хора, които са от другата страна и те никога по никакъв начин няма как да минат през подобно нещо! Да си "мистър преговори фалит", не е лошо когато играеш по правилата и излизаш по-сух, но по-сух между кои? МЕЖДУ другите финансови хиени, а не да си хванал и да си измамил шофьорите от градския транспорт примерно и да си избягал с парите! И като казваш "мошеник" трябва да си даваш сметка, че сина на Байдън е взимал милиони от Китай за "влияние", през фиктивни консултански договори. На записите самия му син казва 10% за са Големия Джо!
            Ти предлагаш на хората да са против Тръмп и предлагаш, че другото е по-добро? Така ли?

            На последно място, когато ми говориш за ГОЛ "ПОПУЛИЗЪМ", трябва да сме наясно, че Тръмп е единствения президент, който в Детройт на среща с 4терите управители на най-големите американски автомобилостроителя им казва в прав текст: "Ако вие изнесете дори и един завод от тук на сетне в Мексико, аз ще наложа мита от 35% и никой няма да ви купува повече автомобилите от там"! Единствения, който се е изправил пред тях и им го е заявил по подобен начин! След това Форд спря преместване на завод в Мексико и в САЩ останаха 20 000 работни места!
            Единствения, който предприе реални мерки срещи Китай, който Китай години наред се възползва от всички блага на американския пазар, но държи своя собствен затворен. Иначе пропагандата е огромна, слага мита ще се вдигнат цените за потребителите и тн... ще се скапе икономиката... Всичко идва от Wall Street и големите корпорации.

            Тръмп е патриот, Тръмп е християнин и миротворец и аз смятам,че той е много по-добрия избор за нормалните хора в България и света!
            Last edited by Mike Florida; 07.11.2020, 16:14.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

              Много вярно. Тръмп беше единственият досега който не беше от тях. Затова му изиграха този номер. Цялото това гласуване по пощата е една огромна измама невиждана досега.
              Никога до този момент не съм виждал в никакви избори някой да води до 95-98% да загуби. Това означава че от даден момент гласове са постъпвали само в полза на другия. Прави впечатление че вода мина според очакванията само в 'сините' щати. Т.нар. шелтъри за нелегални имигранти. Там всичко приключи навреме, според очакванията. А в почти всички 'червени' щати има забавяне. Очевидно е необходимо за да се съобрази крайният вот с желания резултат.
              А желаният резултат не е 271.
              Ако е 271 това ще предизвика много сериозно разследване и е възможно схемата да се разкрие.
              Бае Тръмп има шанс да ги хване само сега, докато е президент.
              В някои от споменатите "сини" щати, сега Байдън има по-лош резултат, отколкото Хилари или Обама... Ноо поне печели убедително в "червените". Това е като едно време "тука има, тука няма", и да видиш как те лъжат, иди го докажи...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                Коментирах Тачър, която бе една долна опортюнистка комсомолка и е отговорна за смъртта на десетки хиляди по цял свят. Тя раздели Англия, разкъса социалната тъкан на страната, използва "разделяй и владей" срещу собствения си народ. Днес сме задушница, ама не ѝ пожелавам да почива в мир, а да продължава да плаща за греховете си.

                А за Тръмп... няма значение какъв е. До този пост достигналите до един са престъпници и психопати. Без изключение. Свестен човек най-много до кмет на село може да додрапа. Важното в случая не беше личността, а социалната енергия зад него. Отчаяният опит на американеца да запази страната си. Този опит беше смазан от олигархията по най-безпардонен начин. Грубо, публично, нагло. За назидание на следващия, дръзнал да опита да провежда своя политика. Сякаш се пробва колко може да търпи народът без да се разбунтува. Оказа се, че в годините след 11/09 американците са добре дресирани и опитомени и могат да понесат бая тежки гаври. Ирония на съдбата е, че ултралибералният Тръмп се превърна в най-истински защитник на традиционните ценности.

                Като цяло Тръмп не беше подготвен, че Дълбоката държава е овладяла напълно всички нива. Засега той е в ролята на Ербакан. Възможно е даже да опитат да го съдят. Пак за назидание.
                Много вярно. Тръмп беше единственият досега който не беше от тях. Затова му изиграха този номер. Цялото това гласуване по пощата е една огромна измама невиждана досега.
                Никога до този момент не съм виждал в никакви избори някой да води до 95-98% да загуби. Това означава че от даден момент гласове са постъпвали само в полза на другия. Прави впечатление че вода мина според очакванията само в 'сините' щати. Т.нар. шелтъри за нелегални имигранти. Там всичко приключи навреме, според очакванията. А в почти всички 'червени' щати има забавяне. Очевидно е необходимо за да се съобрази крайният вот с желания резултат.
                А желаният резултат не е 271.
                Ако е 271 това ще предизвика много сериозно разследване и е възможно схемата да се разкрие.
                Бае Тръмп има шанс да ги хване само сега, докато е президент.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Защо сега виждам на terziev постовете? Дори функцията за блокиране не работи като хората... Или нещо дългата ръка на КГБ се е намесила тука

                  Еми нормално е съветският възпитаник и фен на СССР да мрази Тачър. Всичко се връзва. terziev не е фен на консерватизма, нито на свободния пазар, а нещо друго

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

                    Toчно голяма част от феновете на нашата мутротиква са върли фенове на демократите и измежду най големите хейтъри на Тръмп.
                    И си е напълно логично, приликите им са много, но само 2 да споменем стига засега.

                    = и при едните и при другите е гъчкано с марксисти и откровени комунета
                    = мангалите им се кефят и гласуват за тях в пропорция 9 : 1 и тука и отвъд локвата
                    = и едните, и другите спряха с точните статистики за болни от грип )

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                      Не разбрах. От БКП-то ще раздавате маски, или ще изземвате?
                      В централата на ГЕРБ сте най-обвързани с делата на БКП, та не демонстрирай на всяка крачка наглостта ви

                      А бе, що огромната част от създаващите Корона-паника и ограничаване на хората са все демократи или гербаджии

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                        според теб човек, който цял живот лъже Семейство,Бизнес партньори, Сулжители и си мисли, че е най-добър във всичко - такъв човек може ли да е добър държавен глава....

                        по линия на Тачър - обикновено тези, които рият л...та след популисти масата не ги харесва, но без тях хаос и разруха.

                        Коментирах Тачър, която бе една долна опортюнистка комсомолка и е отговорна за смъртта на десетки хиляди по цял свят. Тя раздели Англия, разкъса социалната тъкан на страната, използва "разделяй и владей" срещу собствения си народ. Днес сме задушница, ама не ѝ пожелавам да почива в мир, а да продължава да плаща за греховете си.

                        А за Тръмп... няма значение какъв е. До този пост достигналите до един са престъпници и психопати. Без изключение. Свестен човек най-много до кмет на село може да додрапа. Важното в случая не беше личността, а социалната енергия зад него. Отчаяният опит на американеца да запази страната си. Този опит беше смазан от олигархията по най-безпардонен начин. Грубо, публично, нагло. За назидание на следващия, дръзнал да опита да провежда своя политика. Сякаш се пробва колко може да търпи народът без да се разбунтува. Оказа се, че в годините след 11/09 американците са добре дресирани и опитомени и могат да понесат бая тежки гаври. Ирония на съдбата е, че ултралибералният Тръмп се превърна в най-истински защитник на традиционните ценности.

                        Като цяло Тръмп не беше подготвен, че Дълбоката държава е овладяла напълно всички нива. Засега той е в ролята на Ербакан. Възможно е даже да опитат да го съдят. Пак за назидание.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

                          Toчно голяма част от феновете на нашата мутротиква са върли фенове на демократите и измежду най големите хейтъри на Тръмп.
                          И си е напълно логично, приликите им са много, но само 2 да споменем стига засега.

                          = и при едните и при другите е гъчкано с марксисти и откровени комунета
                          = мангалите им се кефят и гласуват за тях в пропорция 9 : 1 и тука и отвъд локвата
                          Покрай КОВИД истерията и конспиративните теорийки се вметна 4е вси4ки които са против тиквата трябва да боготворят клоуна и да мразят ЕС съответно да харесват Путин и Орбан ...ама само в тяхните глави .

                          За псевдо патриотите и БСП като гласуват не мангали та направо вързахме ...вси4ки са боклуци без зна4ение кой гласува за тях .

                          Коментар


                          • Тук съм съгласен с Пип. ББ и Тръмп са доста различни. Приликата е доста повърхностна и се свежда до това, че и двамата силно простеят. Дори ми е трудно да кажа кой е по-големият простак от двамата. Може би ББ все пак. Но да не забравяме откъде е тръгнал ББ и Тръмп. Докато за ББ има оправдание, за Тръмп няма никакво

                            Иначе дъртият куку Тръмп е около 100 пъти по-голям идиот от ББ

                            ББ е по-близо до Берлускони, който пък за разлика от лузъра Тръмп, е добър бизнесмен и знае как да губи с достоинство

                            Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Toчно голяма част от феновете на нашата мутротиква са върли фенове на демократите и измежду най големите хейтъри на Тръмп.
                            И си е напълно логично, приликите им са много, но само 2 да споменем стига засега.

                            = и при едните и при другите е гъчкано с марксисти и откровени комунета
                            = мангалите им се кефят и гласуват за тях в пропорция 9 : 1 и тука и отвъд локвата

                            Коментар


                            • Click image for larger version

Name:	32.jpg
Views:	1
Size:	29.7 КБ
ID:	3673569

                              Банановата република иска да продължи усилено със "културната си революция", затова тези избори са толкова важни за Демократите.

                              Разни предатели като Мит Ромни (който има зъб на Тръмп от дълги години), няма да ги коментирам.
                              Та, Тръмп е републиканец само от 8 год, избран е като независим кандидат, подкрепен от GOP, преди това е бил и демократ.
                              Защо GOP не предпочете Ромни да ги представлява, ами избра независимия Тръмп ДВА ПЪТИ?
                              Зад невероятно опасния и лош Тръмп застанаха +47% от избирателите, ама Ромни се сетил след 8 години, че гроздето е кисело ??
                              Все едно едно семейство да покани друго такова у дома и мъжа да почне да изрежда, слабите черти на жена си.

                              Най-вероятно като резултат от сегашното броене ще излезе Байдън като победител (трябва му само един щат), но ще се влезе в съдебни битки вероятно за месец-два.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение


                                да разбирам ли, че си вечен фен на Бойко...?
                                Toчно голяма част от феновете на нашата мутротиква са върли фенове на демократите и измежду най големите хейтъри на Тръмп.
                                И си е напълно логично, приликите им са много, но само 2 да споменем стига засега.

                                = и при едните и при другите е гъчкано с марксисти и откровени комунета
                                = мангалите им се кефят и гласуват за тях в пропорция 9 : 1 и тука и отвъд локвата

                                Коментар

                                Working...
                                X