IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

    Да си знаете какво ви чака - прогресивни, леви, цветнокожи, ЛГТБ лидери ще ви оправят.
    Знаем го още от Март, когато щракнахте с пръсти и затворихте света поголовно. И сме го обсъждали с теб в актуалната тема, но тогава липсваха усмихнатите ти нотки
    Не знам дали да ти честитя, защото Играта продължава

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      "Това не означава, че няма надежда. Така нареченият "взвод" на прогресивните демократи в Конгреса - чийто най-известен член е Александрия Окасио-Кортес - увеличи двойно броя си, включително с избирането на бившата медицинска сестра Кори Буш в Мисури и на първия открито хомосексуален чернокож конгресмен Мондеър Джонс в Ню Йорк. Старият елит на Демократическата партия не можа да нанесе заслуженото окончателно поражение на тръмпизма. На това ново поколение прогресивни лидери - предимно цветнокожи хора от работническата класа - се пада задачата да довършат работата не само заради Съединените щати, но и заради всички нас."

      Оуен Джоунс, Гардиън


      Да си знаете какво ви чака - прогресивни, леви, цветнокожи, ЛГТБ лидери ще ви оправят.
      ХАХАХАХАХА........ и зелени и либерални ...... хахахахаха......
      извинете просто не моа да спра да се смея ......

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Тръмп не е...
        +++
        Добър анализ, не е за сефте.
        Само се чудя на едно, как може да си мутротиквофен у нас....

        Коментар


        • "Това не означава, че няма надежда. Така нареченият "взвод" на прогресивните демократи в Конгреса - чийто най-известен член е Александрия Окасио-Кортес - увеличи двойно броя си, включително с избирането на бившата медицинска сестра Кори Буш в Мисури и на първия открито хомосексуален чернокож конгресмен Мондеър Джонс в Ню Йорк. Старият елит на Демократическата партия не можа да нанесе заслуженото окончателно поражение на тръмпизма. На това ново поколение прогресивни лидери - предимно цветнокожи хора от работническата класа - се пада задачата да довършат работата не само заради Съединените щати, но и заради всички нас."

          Оуен Джоунс, Гардиън


          Да си знаете какво ви чака - прогресивни, леви, цветнокожи, ЛГТБ лидери ще ви оправят.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

            По линия на републиканците - когато искаш да прокарваш политики не си избираш ЕГОЦЕНТРИЧЕН НАРЦИС
            Американската система така работи. Имаш предварителни избори. Тръмп ги спечели при републиканците. При демократите тогава Хилари ги спечели с подливане на вода срещу Бърни Сандърс. Съответно Сандърс не подкрепи Хиларито и неговите избиралите си направиха пас, това може да е било плюс тогава за Тръмп.

            Сега заради корона кризата демократите имаха до някое време таива , но после ги прекратиха и решиха да е Байдън. И Бърното Сандърс подкрепи Байдън и неговите избиратели най-вероятно са гласували за Байдън.

            Коментар


            • Тръмп не е единично явление, подобни явления се наблюдават в "зрялата" демокрация в целия Западен Свят.

              Лично на мен първата ми лампичка светна на едни президентски избори в Австрия преди доста време. Тогава единия кандидат беше "крайно десен" както го определяха медиите, а другия типично политкоректен - ляв, зелен, либерален, бла, бла.

              Нашия човек беше безспорен фаворит. Да ама не - "крайно десния" кандидат аха да спечели изборите и по пощата дойдоха едни 30 000 гласа за правилния кандидат в последния момент.

              Машинацията беше толкова видна и нагла, че съда се наложи да касират изборите - съответно статуквото се взе сериозно в ръце и правилния кандидат беше избран на повторните избори.

              https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...B8%D1%8F_(2016)


              Демек статуквото чат пат се пропуква.

              Друг такъв случай беше Брекзита. Изненада пак - не случайно там се води кампании за втори референдум, за отлагане, за бла, бла и все още нищо не е решено.

              Статуквото беше изненадано и с победата на Тръмп - никой не го очакваше. А победата му беше доста сериозна спрямо Хилари, за да се оспорва в съда. Така че е нормално и там на повторните избори да се активизира и да вземе нещата в свои ръце и да го наритат.


              Освен тези неща - Льо Пен във Франция, АФД в Германия, в Австрия пак има "крайно десни", Салвини в Италия има и други.

              Демек процесите си вървят и това е дефект на съвременната демокрация. Най-вече на централизацията и олевяването на елитите. Докато обикновено нормалните хора не олевяват с такива темпове.

              Защо се случва олевяването:

              1. Първо се почва от Университетите - там е тотално ляво, тотални глупости.

              2. Олевяването на медиите - а те сериозно определят общественото мнение или поне политиците се съобразяват с тях. Съответно всички анализатори дето ги канят и те са леви, съответно съветниците на политиците и те са леви.

              Не случайно левите партии в Европа почти изчезнаха. Т.н. десни минаха центъра и вече са леви, докато освободеното пространство се заема от "крайно" десните.

              Къде е левицата във Франция и Германия?

              Демократите в САЩ дето са леви с кой се съюзяват в Европа? С Меркел и Макрон - за Меркел уж е дясна - Християн Демократически съюз - уж трябва да е съюзник на републиканците, а не би.


              Между другото републиканците не са долюбвани в Европа - тъпото Буш беше измислен като прякор в Европа, докато американците си го избраха 2 пъти. Но европейските медии, които са крайно леви му го лепнаха.


              А дефектите на демокрацията може да доведат то края и.

              Реално политическите елити не слушат хората, а медиите и ги е страх да не ги определят като крайни, фашисти, расисти, нацисти, бла-бла.


              Така че купонът тепърва ще става по-интересен според мен.

              Това което се случваше беше левите да приемат разни глупости а като дойдат десните да не ги отменят. Така олеяването си вървеше. Дори и Тръмп като десен и уж ще отменя левите мерки - реално нищо кой знае какво ляво не отмени.

              Колко още приемане на мигранти, афърмътив екшън (права на малцинствата) и пр. глупости могат да поемат нормалните хора дето плащат данъците преди да се срути системата не ми е ясно. Но поне на мен ми е ясно, че това не може да продължава до безкрай.







              Коментар


              • Никога не съм си мислел,че ще имам повод да изпозлвам долното словосъчетание(използвано от "демократите") и да ми се струва, че е точно на място ,в случая!

                "NAZI SCUM..."

                Коментар


                • Федералната изборна комисия на САЩ не е получила доказателства за фалшификации на изборите в страната, заяви за Си Ен Ен членът на ръководството на комисията Хелън Уайнтрауб, предаде ТАСС.

                  "Имаше съвсем малък брой жалби за организацията на изборите, съвсем малко подкрепени с доказателства жалби", каза тя.

                  "Няма никакви доказателства за фалшификации на изборите. Няма доказателства за подаване на невалидни бюлетини. Към постъпилите жалби не са приложени доказателства за фалшификации", заяви Уайнтрауб.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                    Нямаш идея какво става в ОК. И си много заблуден за Борисов. Огромен късмет имаме с него в настоящия момент.
                    не си у ред с главата момче но щом тая мисъл ти дава душевен комфорт и те възбужда, нема лошо, повтаряй си я ..... ама наум не на глас

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      Байдън е заявил, че Мелания може да остане.
                      Тя - хубаво, ще остане. Но кой ще замести Байдън?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Ти какво пиеш - да ти пратя иситински алкохол, че с тази шльокавица можеш да увредиш нещо по себе си Наздраве!
                        Като ще пращаш, подай и насам. Преди 9 месеца предсказах победата на Байдан, ма не помня дали чукнахме бас.
                        Наздраве!

                        Коментар


                        • Байдън е заявил, че Мелания може да остане.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

                            Последния ми коментар към теб ще бъде този, че не личността на Байдън или Тръмп са важни, а какви политики те ще изпълняват!

                            Така както си го написал, сякаш избираме вечерен водещ за сватба, а не президент с партия и нещата, които ще се случват в едно управление!

                            Според мен просто с теб, няма как да стигнем до някаква по-полезна комуникация и размяна на тези, така, че ти пожелавам успех, и няма да се опитвам да коментирам повече твоите постове!


                            Успех!
                            По линия на републиканците - когато искаш да прокарваш политики не си избираш ЕГОЦЕНТРИЧЕН НАРЦИС свикнкал да фалира и жертва всички с които работи само и само той да е добре (да ти прилича на един наш играч?). Човек, който освен АЗ и "те са виновни" друго не знае. Лъже маже краде и не уважава държавата си. Просто после да казват откраднаха ни бъдещето е недостойно от тяхна страна. Помниш ли как Боеко сложи кухата Цецка за кандидат президент, а после беше сърдит.

                            Проблемът на републиканците, е че нямат харизматични лидери и в лакомията и алчността си се оставиха до там, че да ги представлява един завършени Мошеник страдащ от мания за величие.

                            Дай да изберем физкултурника за премиер или президент, че е с десни идеи... същата работа.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                              байдън е изветрял
                              тръмп е идиот

                              нищо добро не ги чака американците, но се дразня да се героизира човек с нисък морал и спорни ценности
                              тръм просто искаше да стане президент - его его его

                              вие си мислете, че мислел нещо за американците тоя пуяк

                              байден - той е забравил какво иска, но се усмихва.

                              грам не ги жаля!
                              Последния ми коментар към теб ще бъде този, че не личността на Байдън или Тръмп са важни, а какви политики те ще изпълняват!

                              Така както си го написал, сякаш избираме вечерен водещ за сватба, а не президент с партия и нещата, които ще се случват в едно управление!

                              Според мен просто с теб, няма как да стигнем до някаква по-полезна комуникация и размяна на тези, така, че ти пожелавам успех, и няма да се опитвам да коментирам повече твоите постове!


                              Успех!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                                Нямаш идея какво става в ОК. И си много заблуден за Борисов. Огромен късмет имаме с него в настоящия момент.
                                Ти какво пиеш - да ти пратя иситински алкохол, че с тази шльокавица можеш да увредиш нещо по себе си Наздраве!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                                Коментар

                                Working...
                                X