IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

    Гледам си значи аз разни дела, щото ми е интересно как се развива бракоразводното ТВ янки съдопроизводство....

    И хоп, ... попадам на първия долен юнак от малката снимка как се развежда телевизионно с някаква секси афроамериканка.

    Уж wasp, уж това америка фърст .... Уж “украински нацист”. Точно долният първи пич от малката снимка. Проследете и коментарите под клипа.

    Прелюбопитен клип.

    https://youtu.be/I4JbO4e70mc
    Селена,има някаква прилика но е друг човек.Артисти много...
    https://conandaily.com/2021/01/12/ni...apter-founder/
    За този става дума-
    Click image for larger version

Name:	Ukraine-Sergai-Dybynyn-002-scaled.jpg
Views:	1
Size:	42.9 КБ
ID:	3714628
    Last edited by neon7; 08.02.2021, 21:02.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
      [ATTACH=CONFIG]n3714388[/ATTACH] Neo-Nazi Ukrainians, and Forefathers of Antifa, Instigated and Participated in the Capitol Hill Riot Alongside Antifa

      No, Trump Supporters weren’t the ones instigating the Capitol riots on January 6th. Not only Antifa, but Ukrainian neo-Nazis were there instigating and partaking in violent activities as well.

      https://www.thegatewaypundit.com/202...ngside-antifa/ [ATTACH=CONFIG]n3714389[/ATTACH]
      Гледам си значи аз разни дела, щото ми е интересно как се развива бракоразводното ТВ янки съдопроизводство....

      И хоп, ... попадам на първия долен юнак от малката снимка как се развежда телевизионно с някаква секси афроамериканка.

      Уж wasp, уж това америка фърст .... Уж “украински нацист”. Точно долният първи пич от малката снимка. Проследете и коментарите под клипа.

      Прелюбопитен клип.

      https://youtu.be/I4JbO4e70mc
      Last edited by Selena; 08.02.2021, 15:33.

      Коментар


      • Click image for larger version

Name:	Ukraine-Sergai-Dybynyn-w-Jacob.jpg
Views:	1
Size:	73.2 КБ
ID:	3714388 Neo-Nazi Ukrainians, and Forefathers of Antifa, Instigated and Participated in the Capitol Hill Riot Alongside Antifa

        No, Trump Supporters weren’t the ones instigating the Capitol riots on January 6th. Not only Antifa, but Ukrainian neo-Nazis were there instigating and partaking in violent activities as well.

        https://www.thegatewaypundit.com/202...ngside-antifa/ Click image for larger version

Name:	Ukraine-Sergai-Dybynyn-3-2.jpg
Views:	1
Size:	92.6 КБ
ID:	3714389

        Коментар


        • Демек страхът от връщането на Тръмп прераства в истерия

          Коментар


          • Daily Mail: КГБ e започнало да разработва "младия и тщеславен" Тръмп още преди 40 години

            KГБ е започнало да разработва Доналд Тръмп като "ценен руски актив" още преди 40 години, което прераснало в продължили десетилетия на "взаимноизгодни отношения" както за Русия, така и за Тръмп", твърди новата книга на Крейг Унгър "Американски компромат: как КГБ разработвал Доналд Тръмп и други истории за секс, алчност, власт и предателство" (American Kompromat, How the KGB Cultivated Donald Trump, and Related Tales of Sex, Greed, Power and Treachery). Тя е току що издадена във Великобритания.
            В нея авторът твърди, че "Тръмп многократно е

            спасяван от банкрут с руски пари,

            изпрани през негова недвижима собственост през 80-те и 90-те години.

            "С руски пари са платени и сградите, носещи името "Тръмп", пише Daily Mail.

            "Поканата да бъде посетена Русия от страна на високопоставен представител на КГБ през 1987 година, под предлог, че се прави проучвателно пътуване за строителство на хотел "Тръмп" в Москва, всъщност е била "дълбока разработка" от страна на тайните служби, което помогнало за установяването на секретни канали за връзка. Когато Тръмп става президент идва време да се плащат сметките и Доналд даде на Путин, всичко, което той поиска", пише авторът.

            Крейг Унгър е журналист, автор на шест книги, включително на бестселърите на The New York Times "Домът на Буш, Домът на Сауд" и "Домът на Тръмп, Домът на Путин".

            "Въпросът дали Тръмп наистина е бил "ценен актив" за Русия е най-важният въпрос, който може да бъде поставен”, пише авторът след множество интервюта с високопоставени източници от американските разузнавателни служби, администрацията, представители на СССР, избягали от страната, бивши агенти на ЦРУ, от контраразузнаването на ФБР, юристи, хора от бизнес средите.

            "Това е история за мръсните тайни и за най-влиятелните хора в страната", твърди авторът.

            Според неговата информация, връзката на Тръмп с Русия започва през 1976 година, когато решава да прехвърли строителните си проекти от Куинс в Манхатън.

            "Той плаща само 1 долара за покупката на стария хотел Commodore до централната гара на Ню Йорк на 42-ра улица и Парк-авеню. Превръщането на това разлагащо се чудовище в Grand Hyatt New York дава

            ключ за първата среща на Тръмп с руснаците,

            когато той се запътва към центъра на града в магазина Joy-Lud Electronics, за да купи стотици телевизори за своя нов хотел", пише журналистът.

            "Съсобственикът на магазина: Семьон "Сам" Кислин е украински евреин, емигрирал в Манхатън от Одеса през 1972 година.

            Кислин бил съсобственик на магазина с табелка на вратата "Говорим руски" заедно с друг емигрант: Тамир Сапиро. Двамата продавали електронно оборудване на съветските дипломати, служители на КГБ и членове на Политбюро, които се връщали в Съветския съюз, затова стоката им била адаптирана към PAL, технически стандарт, използван в Русия.

            Joy-Lud било единственото място, където можело да се купи електронно оборудване и потребителски стоки, които да бъдат изнесени в СССР.

            Тръмп купил телевизорите на кредит и върнал парите на Семьон Кислин след 30 дни.

            Авторът задава въпроса, защо на Grand Hyatt са му били необходими телевизори с двойна система, позволяваща да приема предавания от Съветския съюз, но отговорът с времето "се загубил".

            В Одеса Семьон Кислин управлявал магазин за пресни продукти, които били доставяни от черния пазар.

            Бившият офицер от КГБ Юрий Швец съобщил на автора на книгата, че сделката между Семьон и КГБ била следната: за да емигрира от СССР той трябвало

            да подпише задължение да работи с КГБ

            "Магазинът на Кислин, получил одобрение от КГБ и бил използван от КГБ за иницииране на взаимодействие с потенциални "активи", обяснил той.

            "Така че Тръмп се е намирал под незаспиващото око на КГБ, но това започнало години по-рано, когато "младият, тщеславен, самовлюбен и безжалостно амбициозен строител продал на руската мафия домове за милиони, която изпирала така пари и купувала чрез подставени компании.

            Продажбата на тези жилища прави Тръмп отново богат след като казиното му в "Атлантик сити" банкрутира и той губи милиарди.

            "Наблюдението на Тръмп е започнало през 1977 година, когато се жени за Иванка Зелничкова, гражданка на Чехия. Още тогава той започва да говори за това, че един ден ще стане президент на САЩ.

            Вероятно, КГБ започва наблюдението именно защото той е

            "тщеславен, самовлюбен, много възприемчив към ласкателства и алчен"

            "Дълбоко неуверен в себе си в интелектуален план, силно внушаем, извънредно възприемчив на ласкателства, Тръмп се стреми да получи реално интелектуално признание и КГБ е било повече от щастливо да му угоди", пише авторът.

            "Години по-късно Семьон Кислин твърди, че няма никакви връзки с мафията, но остава редом с Тръмп и дори дарява над 40 млн долара за кампанията на адвоката на Тръмп Руди Джулиани за кмет на Ню Йорк през 1993-та и 1997 година".

            Отделно Унгър пише за познанството на Тръмп с Джефри Ъпстейн, милионерът, който живеел в съседство с имението на Тръмп в Мар-а-лаго. В дома на Ъпстейн винаги имало много жени и млади момичета, десетки от тях непълнолетни тинейджърки, които Ъпстейн "подарявал като сувенири" на най-влиятелните мъже в света на организираните от него партита.

            "През цялото време, обаче, Ъпстейн тайно ги е записвал и така получавал компромати и лостове за въздействие срещу тях", твърди авторът.

            "Част от непълнолетните момичета били изпращани от Русия и Украйна. Руски модели и участнички в конкурси за красота пристигали с частния самолет на Ъпстейн и използвани за сексуални цели", се казва в книгата.

            "По предложение на Ъпстийн в Мар-а-Лаго за участие в конкурс за правото да се появят на страниците на луксозен календар били докарани 28 млади жени и единствените гости-мъже били Тръмп и Ъпстейн. Името на Тръмп беше открито по-късно в "черното тефтерче" на Ъпстийн с 16 имена", цитира Daily Mail книгата.

            Ъпстейн твърди, че именно той е запознал Мелания с Тръмп.

            След като двамата се скарват, Ъпстейн показва на всички снимките на Тръмп с голи момичета в неговото имение, както и снимка, на която Тръмп е с изцапани на "специфично място" панталони.

            Коментар


            • https://faktor.bg/bg/articles/tvarde...lioni-na-sasht Твърденията на Тръмп за изборни измами струват милиони на САЩ

              wtf

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                Армията ще седи, щото сега почвал процеса по импийчмант на Тръмп и ги било страх от лошия диктатор да не се върне пак, като Наполеон едно време.
                Абсолютно сериозно, армията остава заради процеса по импийчмант.
                JAN. 25, 2021
                По-малкият брат на генерал Майкъл Флин, генерал-лейтенант Чарлз Флин, е назначен за заместник-началник на Генералния щаб на армията на САЩ и ръководител на Тихоокеанската армия.
                Интересно, що си вкарват таралеж в гащите.
                Да не ви да искат наистина да предизвикат гражданска война ?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Армията ще седи, щото сега почвал процеса по импийчмант на Тръмп и ги било страх от лошия диктатор да не се върне пак, като Наполеон едно време.
                  Абсолютно сериозно, армията остава заради процеса по импийчмант.
                  Ако бях губернатор на Тексас, бих предложил на другите десетина щати - кандидат отцепници, да изискат от всеки влизащ без локална регистрация да предоставя адреси на които ще пребивава и за колко време, с контактни данни.
                  Повода ще е за контролиране на Ковида и/или контрол на въображаема борба със чужди паравоенни структури, поводи хиляда.
                  С цел да се покаже на Калифорния и Вашингтон, че ще има отпор на игричките им.
                  И Тексас да пуска паралелно в употреба Тексаския долар за разплата на местно ниво.
                  Last edited by hazard; 26.01.2021, 23:24.

                  Коментар


                  • Ако се Републиканци професорите по право, от тях можеш да чуеш и доказателства, че земята е плоска

                    За един републиканец нещата са такива, каквито ги чувства. Чувствени хора са те. Хора на изкуството, един вид. Не знам това, кое полукълбо на мозъка беше и какво символизираше... май не това, което им се иска

                    Затова и хора като консерваторите Сайер и Рождър Стоун правят едни неща в личния си живот дет не са много консервативни

                    Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Четох коментар, на двама професори по право, че е абсолютно правно недоразумение(да го кажем неадекватно, неконституционно) да има процедура по импийчмънт срещу лице, което не е президент. Като трябва да бъде прекратена процедурата защото няма никаква правна стойност.
                    Решението(каквото и да е то) не можело да послужи и за това да се предотврати следващо кандидатиране. Служи само за омаскаряване на лицето.
                    Last edited by Money; 26.01.2021, 23:18.

                    Коментар


                    • Четох коментар, на двама професори по право, че е абсолютно правно недоразумение(да го кажем неадекватно, неконституционно) да има процедура по импийчмънт срещу лице, което не е президент. Като трябва да бъде прекратена процедурата защото няма никаква правна стойност.
                      Решението(каквото и да е то) не можело да послужи и за това да се предотврати следващо кандидатиране. Служи само за омаскаряване на лицето.
                      Last edited by ПИЧ; 26.01.2021, 22:49.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                        Понеже малко съм се откъснал от събитията бих искал да попитам сведущите по въпроса. Бандата на четиримата (Байдън, Харис, Пелоси, Клинтън) изведоха ли армията от Вашингтон?
                        Армията ще седи, щото сега почвал процеса по импийчмант на Тръмп и ги било страх от лошия диктатор да не се върне пак, като Наполеон едно време.


                        Абсолютно сериозно, армията остава заради процеса по импийчмант.

                        Коментар


                        • Ахам, направо ме кефите. В тоталитарна диктатура изборите са само фокус за пред най-тъпата публика. Имаше гражданска война и тръмперите загубиха. Дълги години ще ги мачкат и поне докато е жив, Тръмп е извън играта. След това може да се превърне в нещо като Че.

                          Коментар


                          • Пощенския вот няма да бъде премахнат, виж как хубаво проработи за демократите. Няма да си режат клона я.

                            Отделно могат да измислят някаква шмекерия да забранят на Тръмп да се кандидатира и без импийчмант. За импичймант трябва 2/3 от гласовете. Може да измислят нещо с 50% само - а те ги имат.

                            Коментар


                            • Втория импийчмънт, явно няма да мине, тоест не се забранява на Тръмп да се завърне.
                              След 20 месеца ще има Междинни избори в САЩ
                              Ковида може да е поизбледнял и пощенския вот да не е задължителен.
                              Но всички, черни, жълти и червеноврати, бедни и богати, млади и възрастни ще са усетили икономическата криза. и ще има отлив от Синята идея, като управляваща партия.
                              Остава въпроса, как Републиканците ще се реорганизират, че доста предатели там си показаха рогата.
                              Теоретично, тогава пак могат да се използват сини манипулации.
                              Last edited by распутин; 26.01.2021, 18:34.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                                направо да я трият предложих
                                Да не стане пак актуална след 3 години.

                                Коментар

                                Working...
                                X