дел.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
ЦРУ наистина няма никакви правомощия на територията на САЩ.
Я обясни на нас незапознатите кой е Кристофър Милер и кво е правил в събота там.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
От цялата патардия и в крайна сметка загуба на Тръмп,най ще ми липсва Кейли Макенани...Излъчване в комбинация с къси и премерени отговори с цел избягване на двусмислици и допълнителни въпроси!Ако Тръмпето беше ограничил и дори спрял глупашките си туитове и беше оставил нея да говори,вероятно сега резултата от изборите щеше да е в негова полза.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВикаш няма доказателства и мъртви не са гласували по пощата..Може да са възкръснали....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не си в час. Слушай тръмпетата какво скандират по села и по паланки в щатите: FOX News sucks! FOX News sucks!
FOX са прекалено обективни за тръмпетата
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМарков Фокс Нюз не трябва да са там
- 1 like
Коментар
-
Киро, видях в тутитър един умен фен на Тръмпа пуска линк към статийка, която доказва, че в Джорджия имало повече подадени бюлетини, отколкото било цялото население на щата
Да, ама там станала грешка с Грузия, която на английски също е Georgia. Смях!
Та такива ми ти работи с доказателстватаLast edited by Money; 09.11.2020, 20:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
ИЗМАМИТЕ В САЩ: 1,8 млн. мъртъвци „гласували” в САЩ, машини надписали хиляди гласа
https://eurocom.bg/new/izmamite-v-sa...rlLGg0bVndrZjM
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коректния дипломатичен поздрав:
Достолепни възрастни господине, поздравяваме ви с победата над стария господин!
И нещо от кометарите:
"Трамп отказался признавать своё поражение на выборах. Потому что русские не сдаются!"Last edited by KMETA; 09.11.2020, 19:21.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАхаха, не знам, Грую не е корумпиран до мозъка на костите си нарцис и психопат. Просто не го вярвам да е като перчема. Верно по някои теми говори пълни глупсоти, но за мене е само заблуден
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
ЦРУ(CIA) май нямат правомощия на територията на САЩ. Или в превода са се объркали и вместо ФБР(FBI) са превели ЦРУ, или си е просто пореден фейк.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБорсите празнуват изритването на психопата [COLOR=#FF0000][B]Тръмп
После някакви хора Нобелови лауреати предричаха едни мрачни картини за УС економи, ама то па взе че стана обратното.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
И не е ли фантастично как невероятната
Да, фантастично и невероятно е. Надеждата умирала последна?
При някое по-късно възраждане на Холивуд от пепелта, това може да стане сюжет за готино сайфай филмче. А дотогава - тъмнозелени супергерои с флуидна сексуалност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВътрешна сигурност на ЦРУ стартира най-голямата изборна операция преди 6 часа.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар