Както е тръгнало, настина ще си изберат. Ако можех да ги съветват американците, никога не им го бих препоръчал. Беда е, беда е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнениеАми да, "нестандартен" е Доналдът.
Точно по това си личи че явно е бъдещият президент.
Иначе въобще нямаше и да е издигнат де.
Щяха да си ги карат к'ат досега - "стандартни".
/Днес разкриха някви врътки с фондацията на Хилари-то/.
Импе - самия факт че Доналдиньо се "заигра" наскоро със /лафа за/ Путин - говори че на Путя му е скроена шапката.
Разбира се ще се получи по друг начин - самите рашки ще отсвирят Валодка-та.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи, това, верваш ле го ?
Готов съм, да напраим лек облог. ( В смисъл, склонен съм, кат спечеля, кротко да ма почерпиш неколко бирЕта. Ако ле загубя, ас ща почерпня там, дет се разберем...)
Аз, твърда, че Тръмп, НЕМА да стане президент.
м ?
Но ок - няма проблем да се почерпим по бира щом минат изборите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВелики лидери и могъщи мъже...също като едни други велики лидери и могъщи мъже дето си беха ортаци и си поделяха Полша, Балтика и цяла Европа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНАЙ-ПОСЛЕ АМЕРИКА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАСТАНЕ ЗАД ВЕЛИК ЛИДЕР !!!
http://www.blitz.bg/news/article/343058
Велик строител, велик предприемач, велик учител, човек, който умее да преговаря и най-вече - умее да гради. Няма нищо по-добро за Америка и света от Тръмп - президент на САЩ.
Irko Heraklit Heraklit ·
TSU
Да може би преди години сега нада ли.
По вероятно е да се съжеви мумията на Хеопс.
иначе котака трепе гущерите с прашка .....
Коментар
-
Ами да, "нестандартен" е Доналдът.
Точно по това си личи че явно е бъдещият президент.
Иначе въобще нямаше и да е издигнат де.
Щяха да си ги карат к'ат досега - "стандартни".
/Днес разкриха някви врътки с фондацията на Хилари-то/.
Импе - самия факт че Доналдиньо се "заигра" наскоро със /лафа за/ Путин - говори че на Путя му е скроена шапката.
Разбира се ще се получи по друг начин - самите рашки ще отсвирят Валодка-та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТочно туканка грешиш, Доналдът ще се споразумее с Путин - защото и двамата са велики лидери и могъщи мъже..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТочно туканка грешиш, Доналдът ще се споразумее с Путин - защото и двамата са велики лидери и могъщи мъже.
Анди - Доналдът би бил могъщ и велик президент - забавен - на трето място чак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеако еврейското финансово лоби не го подкрепи - няма шанс...мислите, че нагласени работи има само у нас, но там са още по...
дА.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМай ного-ного хора с доста сериозно закъснение проумяват, че Доналдът е основен кандидат за Овалният кабинет.
Включително опонентите му, които вече изостават от - а тепърва предстоят телевизионните диспути, в които всички те - опонентите му - просто са обречени. Кой политически пъпеш има шанс срещу човек, направил милиарди като телевизионер?
Готов съм, да напраим лек облог. ( В смисъл, склонен съм, кат спечеля, кротко да ма почерпиш неколко бирЕта. Ако ле загубя, ас ща почерпня там, дет се разберем...)
Аз, твърда, че Тръмп, НЕМА да стане президент.
м ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТочно туканка грешиш, Доналдът ще се споразумее с Путин - защото и двамата са велики лидери и могъщи мъже.
Анди - Доналдът би бил могъщ и велик президент - забавен - на трето място чак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнениеТа точно когато Доналдиньо стане президент, малко след това в Раша едно джудже ще бъде изритано и разни др.врътки в Юръп и Азия шА има.
Ще има световни промени - политически и икономически.
Опичайте си акъла навреме как шА инвестирате, господа.
Анди - Доналдът би бил могъщ и велик президент - забавен - на трето място чак.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар