IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • В момента голямото Политическо събитие в БГ е остраняването на Лютви Местан като Председател на ДПС!Разцепление в ДПС-това не се е случвало от създаването на тази етническа партия!

    Коментар


    • Mike Florida, аз влизам тук за да изразявам собствените си убеждения и нямам нужда от Контролен съвет, който да ми казва кого да харесвам или не.Не съм кандидат за държавен или партиен пост и не набирам последователи или джихадисти.Да, харесвам Никола Саркози, защото е способен политик и държавник и силно се надявам отново да стане Президент на Франция.Това , че предложил БГ да стане приемен център за бежанци-не го знаех, но това не променя мнението ми.Това , че тръгна да сваля Кадафи...Не ми хвали Кадафи, той дълги години беше главен спонсор на Международния тероризъм..Сега , от дистанцията на времето е лесно да се каже, че по добре Садам и Кадафи, отколкото анархията , която се възцари в Близкия изток.Но те са главорези, които трябваше да бъдат свалени след повече от 30г диктатура.Друг политик, който харесвам от най-новата Европейска история е Тони Блеър.Той е лейбърист, така че не мога да се определя като ляв или десен.Харесвам също и Силвио Берлускони, нищо че си пада по млади момичета!Просто умен и способен мъж.От българските политици харесвам Томислав Дончев, мисля, че той е от малкото държавни мъже, които знаят какво става в нашата държава , и полага огромни усилия да има някакъв ред в икономиката за разлика от един куп политически назначения в правителството, които си нямат и представа какво се случва.Ае, вече е Коледа, стига толкова!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
        Въъ Mike Florida...каква беше тази помия , която изля върху мен?Аз изразих едно мнение, а ти се оля да плюеш върху всичко свято за мен!Ужас, дано нямаш властта на един на един Министър или Премиер-такива като теб съсипват живота на хиляди хора, пращат ги в затвора или просто изчезват!
        Аз ще ти кажа, какво е помия! Помия е да набеждаваш някого за Берия, без да го познаваш и без да си имаш хал хабер!

        За Саркози, ще кажа, че това е човека, който бомбардира Кадафи, за да свали светски диктатор, а в момента там имаме ислямска диктатура!
        Саркози е човека, който предложи България да се превърне в приемен център на ЕС, за бежанци, а по Франция да си е "чистичко"! КАКЪВ БЪЛГАРИН СИ ТИ, ЧЕ ДА МУ СЕ КЕФИШ???

        Меркел, нищо не управлява, нея я управлява чичо ти Сам, а тя само изпълнява. За по маловажните въпроси, за които чичо Сам няма позиция, та да и каже какво да прави, тя ги решава само с компромиси, като отстъпва винаги в ущърб на тези, КОИТО СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА!

        Хора като мен няма нужда да репресират, хора като теб, защото обществово масово проглежда и именно поради тази причина Доналд е водач в проучванията! Необходимо е да няма манипулирани медии и демагогия за фалшиви ценности, логиката на хората ще свърши останалото, когато те трябва да направят избор, каква политика искат! Репресиите са от страна на либерастите, когато някой човек, напише в своя Фейсбук в Германия, че му е пуснало на К*РА от толерастия, идва полиция там! Реални репресии имаме!

        Иначе за "светлите ти ценности", ти имаш право да вярваш в каквото си искаш, бъди сигурен, че преди 89 година, е имало хора, които са вярвали в светлото бъдеще на социализма и в лидерството на типажи като Вълко Червенков/ ти ЕС-Меркел!

        Ти навярно си либерастче, но либералните ти възгледи, не са никак либерални към хората с различна от твоята позиция , защото написаното от тях е ПОМИЯ, а действията им включват сила и репресии, към хора като теб, поне такава ти е хипотезата, по презумция!

        Хора като Меркел и Саркози са извън новите реалности и са непригодни за тях! Не го приемай за опит да те убеждавам в нещо, приеми го като прогноза!

        Коментар


        • Вие подценявате Меркел и ще Ви кажа защо!Навремето Хитлер се опита да изгради Третия Райх със силата на Вермахта и Авиацията.Окупира всички съседни държави, вкл. и Франция.Осра се при Сталинград и после навсякъде по всички фронтове.Всичко това за което Хитлер мечтаеше и се провали, Меркел го постигна благодарение на формата наречен Европейски съюз и Еврото, което ...Германия го крепи със своята силна икономика.Не случайно, когато в Гърция протестираха за строгите мерки за икономии, поставиха на площадите един портрет на Хитлер, и до него -на Меркел.Кажете ми , Вие, кой управлява в момента Европа?Каквото каже Меркел, това става!Еее, ако това не Четвърти Райх, какво друго е?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
            Тъй като Mike Florida засегна Меркел в стил Доналдът, ще кажа, че според мен тя е един много добър Канцлер!Най-вече заради това, че е обединяваща фигура, а не конфронтираща.Ако в Германия се появи един Тръмп, той ще отлюспи и Гърция и Португалия , защото не отговарят на неговите "стандарти".а България ще" подари" на Путин за комплиментите които му направи.А тя се опитва да ги издърпа от пропастта и да държи Европа обединена.За позицията и относно мигрантите, която тя промени впоследствие под натиска на много фактори.Ако в Германия някой се обяви против имигрантите или евреите недай си боже, ще го обявят за нацист!Това е един исторически комплекс наследен от нацисткото минало на Германия.Убеден съм, че това е причината за тази нейна позиция!
            Меркел е изрод и враг на цивилизацията, враг на Европа, враг на Германия и немският народ. Народ, който не е длъжен да храни нито мързеливият гърчин, който по цял ден пие узакис и играе сиртакис, нито нахлуващата в Европа талибанска измет. Те не дръпа Европа от пропастта, а с всички сили я тласка в. Единственото добро за Европа е тая да бъде отстранена, политически, ако трябва и физически. Дано доживея деня, когато ще бъде съдена и осъдена за държавна измяна.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Въъ Mike Florida...каква беше тази помия , която изля върху мен?Аз изразих едно мнение, а ти се оля да плюеш върху всичко свято за мен!Ужас, дано нямаш властта на един на един Министър или Премиер-такива като теб съсипват живота на хиляди хора, пращат ги в затвора или просто изчезват!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
                Тъй като Mike Florida засегна Меркел в стил Доналдът, ще кажа, че според мен тя е един много добър Канцлер!Най-вече заради това, че е обединяваща фигура, а не конфронтираща.Ако в Германия се появи един Тръмп, той ще отлюспи и Гърция и Португалия , защото не отговарят на неговите "стандарти".а България ще" подари" на Путин за комплиментите които му направи.А тя се опитва да ги издърпа от пропастта и да държи Европа обединена.За позицията и относно мигрантите, която тя промени впоследствие под натиска на много фактори.Ако в Германия някой се обяви против имигрантите или евреите недай си боже, ще го обявят за нацист!Това е един исторически комплекс наследен от нацисткото минало на Германия.Убеден съм, че това е причината за тази нейна позиция!
                Извинявай, че съм толкова нападателен, стил Доналд!

                Обаче говориш пълни глуости, пич!

                На първо място що се касае за кравата Меркел, не става въпрос за никакви комплекси. Става въпрос за организирана инвазия и асимилация на територи от Европа, както и ресурси. А тази бабица изкуфяла, е тотално неадекватна и се превърна в проводник на този процес!

                Съдбата на Европа не може да зависи от КОМПЛЕКСИТЕ НА ЕДИН ИЛИ ДРУГ!
                Лелката в училищния стол или магазинерката могат да имат комплекси, но не и лидер, от който индиректно, дори директно, зависи съдбата на цял континент!

                Що се касае до "обединителя", то тя е всичко друго, но не и обединител. Изживява се като командир на скаутска команда, който дава нареждания, а всички останали са длъжни да се подчиняват! WTF???

                ЕС ще се разпадне, защото страни като Португалия и Гърция, наистина нямат място в съюза. Безотговорността и задържането им в зоната ще доведе до страховита катастрофа, която ще я платят жителите на континента, а не нещастници като Меркел и Юнкер. В природата празно няма, може да се гавриш до време!

                Това, което наблюдаваме в момента с еврото е точно ГАВРА! В Гърция има комунизъм в момента, прогледни!!! Колко може да продължава това, замислял ли си се?

                Доналд, не е смешен комплексар, като Меркел, както ти твърдиш, за да основава решенията си на евтина куртоазия, за да ни подарява на Русия!
                Не знам дали си наясно, като гледам какви ги пишеш явно не си! Но Меркел, след споразумението с Турция, буквални ни подари на тях!

                Ооооо къде си Донал, подари ни на Русия, ако предвходното е вярно!

                Така стоят нещата! Избирай си новите господари, знам ли може пък да си за Турция! Скоро едно недоразумение, един урод, каза, че "трябва да сме горди, че сме били част от Османската империя"!
                Аз не искам никой да ни продава, нито на Русия, нито на Америка, нито на Турция, но ако трябва да избирам, нов господар на БГ, между Турция и Русия, кое да избера, според теб???

                Иначе за ЕС, ти си поредния извинявай, ще го кажа, "лапнишаран", който е повярвал в лъжливата приказка за Обединена Европа.

                Никога в човешката история сме нямали трайно обединение от народи в съюз от взаимен интерес. Народи са били обединявани насилствено само от империи и не случайно те винаги са се разпадали. Не си мисли, че ЕС е изключение! Напротив НЕ Е!
                В ЕС благата са единствено в ръцете на няколко водещи страни! Това може да се промени, само ако се промени човешката природа, а не някакво си реформиране на ЕС. Просто няма да стане! Защо от свободна търговска зона, трябва ЕС да се превръща в квазидържава??? Нима нямаше да е най-добре, да се запази свободната търговия, а спрямо слаби страни като България, да има изключения, за да съхранят стопанствата си, докато наваксат(приемаме, че ще се случи)? Нима не можеше да има свободно пътуване, дори и без Шенген, при проверки на границите? Колко щеше това да затормози бизнеса и живота като цяло? Това, което наблюдаваме в момента е опит в ЕС да бъде наложен КОМУНИЗМА и нищо друго!


                От време на време се спуска ПОМИЯТА за Обединени Европейски щати, що за лудост, кога един народ си е подарявал суверенитета и на кой го подарява!

                Мисли повече рационално, а не витай в пропагандни блянове!
                Last edited by Mike Florida; 24.12.2015, 18:41.

                Коментар


                • Моят Фаворит в световната политика се нарича Никола Саркози!Той е човек на действието, изключително способен, гъвкав и комбинативен!Искрено се надявам да спечели следващите избори за Президент на Франция!Той е по-голям от Меркел...за Доналдът, не искам да ги противопоставям

                  Коментар


                  • Тъй като Mike Florida засегна Меркел в стил Доналдът, ще кажа, че според мен тя е един много добър Канцлер!Най-вече заради това, че е обединяваща фигура, а не конфронтираща.Ако в Германия се появи един Тръмп, той ще отлюспи и Гърция и Португалия , защото не отговарят на неговите "стандарти".а България ще" подари" на Путин за комплиментите които му направи.А тя се опитва да ги издърпа от пропастта и да държи Европа обединена.За позицията и относно мигрантите, която тя промени впоследствие под натиска на много фактори.Ако в Германия някой се обяви против имигрантите или евреите недай си боже, ще го обявят за нацист!Това е един исторически комплекс наследен от нацисткото минало на Германия.Убеден съм, че това е причината за тази нейна позиция!

                    Коментар


                    • Догодина през юли, мисля, ще има Национална конференция на Републиканската партия в Кливланд, Охайо.Там ще се определи кандидатът за Президент.Отсега се предвижда голям сблъсък между Националното ръководство на партията и сенаторите от Реп.партия, които Доналдът отстреля един по един.Сенаторите ще се опитат да дискредитират Тръмп, че нарушава Конституцията и основни американски ценности като равенство по отношения на раса и религия и др.Освен това ще се опитат да се обединят около една кандидатура, може би Тед Круз, която да противопоставят успешно на Доналдът и после Хилари....Има много време до юли 2016, ще видим!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Доналдът - недостижим сред републиканските кандидати.

                        ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ МИШКУНЯЦИ В ПАРТИЯТА - НА КОЛЕНЕ ПРЕД ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК:

                        http://www.blitz.bg/news/article/382772
                        "Интересно е, че подкрепата за Тръмп в интернет е по-висока в сравнение с традиционните допитвания до избирателите. При анонимното онлайн допитване подкрепата е по-висока, защото хората все още се страхуват да покажат подкрепа към ексцентричния кандидат, но всъщност го харесват, обясниха наблюдатели."

                        Това е ключа към бараката. В Европа много хора искат да кажат на тая крава Меркел да си завре шиб*ната толератстия в дебелия слонски задник, но не го правят, защото им е насадено чувство на изолираност и сочене с пръст от псевдоморални "ПАСТОРИ", като оня пендел Юнкер!

                        Коментар


                        • Доналдът - недостижим сред републиканските кандидати.

                          ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ МИШКУНЯЦИ В ПАРТИЯТА - НА КОЛЕНЕ ПРЕД ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК:

                          http://www.blitz.bg/news/article/382772
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
                            Маккейн може да е изкукуригал старец,но има славата на военен герой,което Доналдът развенча, че бил военопленник, а не герой ,дълги години е сенатор , има влияние и думата му тежи и в сената и в партията.Имам един спомен, по времето на кабинета Орешарски-Маккейн и още един сенатор влязоха в кабинета на Орешарски ...и след 2 часа Орешарски обяви спирането на Южен поток....!?
                            По същия начин туканка пъкна незадоволената старица клинтънова и веднага след тръгването и националният предател бойкоборисов заяви, че се отказваме от основният инвестиционен приоритет - АЕЦ Белене !!!
                            Ето затей не искам нито бабата, нито Маккейн - те са се доказали като врагове на България. Разбира се - не биха могли да ни напакостят, ако начело на собствената ни държава не седяха абсолютни мишкуняци.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
                              Днес прочетох , че Доналдът е уптребил "Голам член" на иврит срещу основният си съперник ...евентуално, Хилари!Имам чувството , че този човек е изследвал подробно поведението на политиците в БГ, които се плюят като махленски клюкарки и псуват като каруцари, вадят кирливите ризи и бельото на всеки, който вземе да стане Министър ...например!Да не говорим за Президенти и Премиери!А рейтингът му се качва ....кво става тука бре?Американците ли изпростяха или Доналдът е Господ?
                              А може да има много евреи там, нали знаеш, масони, йезуити и всекакви концпиративни касти Дори и папата е йезуит
                              Щом и доналдът го е подкарал на иврит ...
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

                              Коментар


                              • Днес прочетох , че Доналдът е уптребил "Голам член" на иврит срещу основният си съперник ...евентуално, Хилари!Имам чувството , че този човек е изследвал подробно поведението на политиците в БГ, които се плюят като махленски клюкарки и псуват като каруцари, вадят кирливите ризи и бельото на всеки, който вземе да стане Министър ...например!Да не говорим за Президенти и Премиери!А рейтингът му се качва ....кво става тука бре?Американците ли изпростяха или Доналдът е Господ?

                                Коментар

                                Working...
                                X