If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как се променят нагласите на хората, ърм? Преди година и нещо - когато Доналдът обяви своята кандидатура, аз казвах, че това е основният претендент за - и всички ми се смееха... що никой вече не се смее?
Хахахаха (ето смея ти се), Тръмп е претендент само за лудницата - за да отърве гранд фалита! Той затова се напъва толкова да прави политическа кариера, между другото.
Да ти кажа, взех да избягвам темата, защото наистина "Рибата е още в морето...", т. е . не се знае какво ще стане до ноември, а ние тук вече описахме всички последствия от Президенството на Тръмп!?Много тъпо ми изглежда всичко това, въпреки ентусиазма на много форумци !А най-важното е, че всъщност ...нищо не зависи от нас, които пишем тук!Все едно сме седнали на по бира и "Бистрим Политиката"!
Абсолютно си прав, но все пак сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Какво лошо да "бистрим политиката". Просто си казваме мнението, не че на някой му пука за нас
Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Да ти кажа, взех да избягвам темата, защото наистина "Рибата е още в морето...", т. е . не се знае какво ще стане до ноември, а ние тук вече описахме всички последствия от Президенството на Тръмп!?Много тъпо ми изглежда всичко това, въпреки ентусиазма на много форумци !А най-важното е, че всъщност ...нищо не зависи от нас, които пишем тук!Все едно сме седнали на по бира и "Бистрим Политиката"!
Как се променят нагласите на хората, ърм? Преди година и нещо - когато Доналдът обяви своята кандидатура, аз казвах, че това е основният претендент за - и всички ми се смееха... що никой вече не се смее?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
На мен лично ми прилича на Жорж Ганчев, с тази разлика, че ние все пак проявихме разум и не го избрахме.... Все пак предстои да видим какво ще се случи
Хареса ми това, което прочетох, че Тръмп е започнал редовно да се допитва и среща с Хенри Кисинджър-Доайен и Гуру във Външната и Международна политика.Това означава , че не е само популист , националист , Хитлер, Наполеон или Луи 14 и тнт., в някаква Модерна версия, а бъдещ Президент, който търси най-добрите решения за САЩ и нейната глобална роля в Международните отношения.
На мен лично ми прилича на Жорж Ганчев, с тази разлика, че ние все пак проявихме разум и не го избрахме.... Все пак предстои да видим какво ще се случи
Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Хареса ми това, което прочетох, че Тръмп е започнал редовно да се допитва и среща с Хенри Кисинджър-Доайен и Гуру във Външната и Международна политика.Това означава , че не е само популист , националист , Хитлер, Наполеон или Луи 14 и тнт., в някаква Модерна версия, а бъдещ Президент, който търси най-добрите решения за САЩ и нейната глобална роля в Международните отношения.
Американските прецеденти са ебаси пичовете .... ако иска Джапанките да му се извинат на Маймунчев, че тва е японска територия да го ева ..... престаам си после с Килърица или с другия Тръмплина как ше е ....
И да ти сваршат гъбките мен не ме бърка. Когато Китай се опитваха да строят самолетоносачи бандата във Вашингтон подскачаше като ужилена - защото знаят много добре че по този начин ги държат в ръцете си и китайците не могат да им играят по тъч линията.
и след това и гъбките ще свършат и какво ще правиш без гъбки !?!?
1. На магарето Йори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация - Марихуана.
2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване - Гъби.
3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда - Кокаин.
4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, скача, вика, никога не се уморява - Екстази.
5. Кристофър Робин може да разговаря с животните - Халюциногени.
6. Мечо Пух обича сладко и има безгранична фантазия - LSD.
7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблем - Дилър...
Остава да се разпределим: кой кое жувотно е. Според теб Супертрейдъров е Прасчо.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Зетят на Хилъри Клинтън закри грандиозно губещия си хедж фонд http://investments.dir.bg/_wm/librar...a-si-hedzhfond
Бащата на Мезвински е бивш американски конгресмен (демократ като Клинтънови), който е лежал 5 години в затвора за 419 банкови измами и кражби (за $ 10 милиона). Бивш посланик в Комисията по правата на човека в ООН. Майка му е бивш журналист от NBC.
Утре може да достигне до еретичната мисъл, че е по добре да разделя хората на престъпници и нормални хора, а не да ги дели по етнически или религиозен принцип!
Екшън обаче китайците много отдавна са наясно че така ще се развият събитията и се опитваха да строят техни самолетоносачи, но нещо не им се получи както с турбините на Боинг. Те се опитаха да построят самолетоносачи, но безуспешно.
Коментар