Първоначално изпратено от trafix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВицето на Тръмп: Позволяваме на дребния злобен лидер на Русия да диктува правилата
....
Позволява, тоз, когото питат...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВицето на Тръмп: Позволяваме на дребния злобен лидер на Русия да диктува правилата
Ако Москва избере да бъде замесена и да продължи в тази варварска атака срещу Алепо, САЩ трябва да използват военна сила, за да ударят обекти на режима на Асад
Кандидатът за вицепрезидент на САЩ Майк Пенс заяви, че американската армия трябва да нападне сирийското правителство, ако Русия продължи да подкрепя офанзивата срещу Алепо. „Ако Русия избере да бъде замесена и да продължи… в тази варварска атака срещу Алепо, САЩ трябва да използват военна сила, за да ударят обекти на режима на Асад“, заяви Пенс, който е кандидат за вицепрезидент на Тръмп.
...ми сега? Пак ли си харесвате доналдът мурзета?
Moscow delivers S-300 missile system to Syria for defense of Russian naval base
https://www.rt.com/news/361586-russi...upplied-syria/
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение....
Ти даваш ли си сметка, че ако се използва ядрено оръжие срещу ИД , независимо в какви мащаби, целия туризъм, селско стопанство и някои други отрасли в Югоизточна Европа, вкл.Турция, Гърция и България умират за следващите 20г.поне!И какво ще правим без туризъм и земеделие?
Никъде Тръмп не е споменавал за използване на ядрено оръжие.Не си фантазирай!
Спрат ли да ги пазят, въоръжават и финансират американците СА, Катар и прочее, всичко в Сирия ще приключи за отрицателно време.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПросто играят на доброто ченге и на лошото ченге, за да не ги обвинят в проруски настроения. Елементарно е.
Коментар
-
Ако Москва избере да бъде замесена и да продължи в тази варварска атака срещу Алепо, САЩ трябва да използват военна сила, за да ударят обекти на режима на Асад
Кандидатът за вицепрезидент на САЩ Майк Пенс заяви, че американската армия трябва да нападне сирийското правителство, ако Русия продължи да подкрепя офанзивата срещу Алепо. „Ако Русия избере да бъде замесена и да продължи… в тази варварска атака срещу Алепо, САЩ трябва да използват военна сила, за да ударят обекти на режима на Асад“, заяви Пенс, който е кандидат за вицепрезидент на Тръмп.
...ми сега? Пак ли си харесвате доналдът мурзета?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Вицето на Тръмп: Позволяваме на дребния злобен лидер на Русия да диктува правилата
...ми сега? Пак ли си харесвате доналдът мурзета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемисля за тази стаа въпрос непросветений, не за бабичката с диазепама .....
Jill Ellen Stein - is an American physician, activist and politician. She is the Green Party's nominee for President of the United States in the 2016 election.
Без да пита.
И Дончо е възможно най-имунизиран срещу употребата на ЯО.
Защо?
- Ами, има твърде много за губене, ако нещо се оплеска. Той има, а за бабетоне знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеРадиацията чак до тук няма как да стигне, няма да хвърлят цар бомба.САЩ трябва да си признаят че водиха неефективни бойни действия, Садам го няма а онези изведнъж използват химическо оръжие а не успяха да му го открият къде е.
Обаче, туризмът е силно емоционално натоварен и, само намек за радиация ще срине възможните пътувания не с проценти, а с много пъти. Айде успокой се, моля те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВярно е, само Хилъри е кандидатка...Тръмп е предварително отвят.
Jill Ellen Stein - is an American physician, activist and politician. She is the Green Party's nominee for President of the United States in the 2016 election.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеЗнаете ли, че кандидатите за президент в САЩ не са двама?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНай голямата грешка на САЩ е сваления бомбардировач на Путин, трябваше да го оставят да им занесе трите гъбки и сега арабите щяха да са вече цивизовани. На някои народи прехода им от един обществен строй към друг само с гъбки може да стане, не се заблуждавай. Вярно че сме близо и трябва да го отчетат и гъбките да са по много и по малки. Ще видиш че изберат ли Тръм, няколко месеца и ще ги нахранят с гъбки.ИД е на Садам дело въпреки че е мъртъв и не се притеснявай нищо няма да посмеят да направят, защото ай са мръднали и ще има още гъбки. Дори може Путин да получи карт бланш да ги нахрани. На тяхно място не бих посегнал на нито един руски турист, трябва да им е ясно че живота на един такъв е равен на живота на хиляди брадати.
Ти даваш ли си сметка, че ако се използва ядрено оръжие срещу ИД , независимо в какви мащаби, целия туризъм, селско стопанство и някои други отрасли в Югоизточна Европа, вкл.Турция, Гърция и България умират за следващите 20г.поне!И какво ще правим без туризъм и земеделие?
Никъде Тръмп не е споменавал за използване на ядрено оръжие.Не си фантазирай!Last edited by trafix; 03.10.2016, 13:20.
Коментар
Коментар