Първоначално изпратено от Manyface God"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе очаквам да гледаш Блуумберг или CNN, още по-малко да разбираш чужди езици.
Казвам чужди, а не родният ти рушки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТе в Далас трепят демократите бе фантазьор.
Бих си помислил, че е невъзпитано да наричаш така непознати при първото си обръщение към тях, но сигурно ще съм в грешка... О, времена, о нрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеМежду другото, системата им позволява това да не се случи. Никой на задължава гласуващите в Колежа да изберат победителя в съответния щат.
Аз вече търся буки, при който да заложа непълен мандат. Няма как да изкара - я ще го пушнат в Далас, я ще го разболеят, я импийчнат за опипване на секретарки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИсторията показва, че Русия и САЩ са се конфронтирали най-силно, когато демократите са били на власт. За справка Карибската криза при президента демократ Кенеди и сегашната криза в отношенията по време на демократа Обама.
А са постигали някакво ниво на разбирателство по време на президент републиканец. За справка договора за за ограничаване на стратегическите оръжия САЛТ-1, подписан от републиканеща Никсън. Договорът СТАРТ, подготвен по времето на президента републиканец Рейгън.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение....., за мен той няма да встъпи в длъжност
Аз вече търся буки, при който да заложа непълен мандат. Няма как да изкара - я ще го пушнат в Далас, я ще го разболеят, я импийчнат за опипване на секретарки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВиждам, че се радваш, че обонго си отива и идва новият Рейгън.
Странно ми се вижда, предвид това което направо старият Рейгън със сесесерето.
3-та световна искат само някакви болни хора, Тръмп ще им сложи прът в колелата на тия хора. Военните не искат 3-та световна... няма голяма полза от "победа" след като няма доживееш да се радваш после.
Всички ще имат полза от махане на санкциите срещу Русия. За Сирия много лесно могат да се разберат, а и по другите въпроси също.
Най важното е че ни се размина 3-тата световна, че ако беше дошла Клинтън имаше голяма вероятност точно от това (той не случайно Путин в момента е в Китай).
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИсторията показва, че Русия и САЩ са се конфронтирали най-силно, когато демократите са били на власт. За справка Карибската криза при президента демократ Кенеди и сегашната криза в отношенията по време на демократа Обама.
А са постигали някакво ниво на разбирателство по време на президент републиканец. За справка договора за за ограничаване на стратегическите оръжия САЛТ-1, подписан от републиканеща Никсън. Договорът СТАРТ, подготвен по времето на президента републиканец Рейгън.
Значи да очакваме подписването на нови договори за разоръжаване. А дано...ама..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God"Комонета, на републиканец ли се радвате?
Две думи и за Роналд Рейгън кажете.
А са постигали някакво ниво на разбирателство по време на президент републиканец. За справка договора за за ограничаване на стратегическите оръжия САЛТ-1, подписан от републиканеща Никсън. Договорът СТАРТ, подготвен по времето на президента републиканец Рейгън.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениезащо осирате и тази тема с антируските си пристрастия
Темата е за щатите и новия им президент - поздравления за него и симпатизантите му, размазаха бабишкелата като сопол на плоча, а какво ще се случи оттук нататък - ще видим, за мен той няма да встъпи в длъжност
Коментар
-
защо осирате и тази тема с антируските си пристрастия
Темата е за щатите и новия им президент - поздравления за него и симпатизантите му, размазаха бабишкелата като сопол на плоча, а какво ще се случи оттук нататък - ще видим, за мен той няма да встъпи в длъжностNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеН....... но санкциите срещу Империята на Злото няма да паднат
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВиждам, че се радваш, че обонго си отива и идва новият Рейгън.
Странно ми се вижда, предвид това което направо старият Рейгън със сесесерето.
а сегашната РФ е само зла
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе очаквам да гледаш Блуумберг или CNN, още по-малко да разбираш чужди езици.
Казвам чужди, а не родният ти рушки.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСъвсем си се сдухалРейгън беше велик президент и човек за разлика от Обонго и дъртата баба. Рейгън съсипа СССР, но знаеше кога и как се прави. Рейгън постигна своето без да гръмне и една пушка. А такива като Обонго стоейки на раменете на гигант си въобразиха, че могат да правят същото и запалиха войни по целия сват. А що се отнася до Сената - Тръмп печели там и сега има пълната власт
:P
Коментар
Коментар