IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Свалянето на сирийският президент Башар Асад от власт е сред приоритетите на САЩ, заяви посланикът на Щатите в ООН Ники Хейли в интервю за Си Ен Ен.

    "Няма никакъв вариант, при който да бъде намерено политическо решение, докато Асад е начело на режима", заяви Хейли в откъс от интервюто, което ще бъде излъчено по-късно днес.

    По думите й сирийският президент ще бъде свален от власт, тъй като всички страни в конфликта ще разберат, че той не е лидерът, от който се нуждае Сирия.

    "Има няколко приоритета. Свалянето на Асад не е единственият. Очевидно се опитваме да победим ИДИЛ. Второ, не виждаме мирна Сирия с Асад. На трето място, извеждане на иранското влияние и накрая преминаване към политическо решение, защото в крайна сметка ситуацията е сложна", каза американският представител в ООН.

    Последното й изказване идва малко над седмица след като тя заяви, че смяната на властта в Сирия не е приоритет на САЩ.



    Уф-уф-уф, мите не знам доналдът, ама тая май ще е новата ви "нежива".

    Коментар


    • Тихоокеанското командване на САЩ (ПАКОМ) потвърди придвижването на атомния самолетоносач "Карл Винсън" със съпровождащите го кораби към Корейския полуостров, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

      Командващият адмирал Хари Харис е дал заповед ударната група начело с "Карл Винсън" да се насочи на север по акваторията на западния Тихи океан към бреговете на Корейския полуостров, след като отплава от Сингапур на 8 април. Първоначално бе планирано тя да отплава към Австралия. В края на март ударната група проведе в Източнокитайско море съвместни маневри с кораби от японския флот.

      В състава на съединението влизат палубно авиационно крило CVW-2 (Carrier Air Wing 2) със 7500 моряци и летци, ракетните есминци (разрушители) "Майкъл Мърфи" (Michael Murphy) и "Уейн Майер" (Wayne E. Meyer), въоръжени със системи "Иджис" (Aegis), и ракетният крайцер "Лейк Шамплейн" (Lake Champlain).


      Да си дойдем на думата

      Коментар


      • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        "Томагавки" Трампа обрушили стоимость российских акций на 170 млрд рублей

        Взрывная волна от ударов США по Сирии, нанесенных в ночь на пятницу, достигла Московской биржи и обвалила котировки рубля, акций и гособлигаций РФ.
        Супер, бягай да купуваш и след това като собственик наритваш всички руснаци от предприятията и ги затваряш. Е те тогава ще се сбъднат прогнозите на иванчо за намаленото производство на забрадки и кафтани

        Коментар


        • След разсъждения ного - мои и немои - стигам до изграждане на временна хипотеза, която ще видим дали ще се потвърди:

          Целият театър е спретнат от Доналдът със съдействието на Вова и Башар - и тримата получават по нещо. Пръво да видим събитията:

          1. Башар "предприема газова атака" срещу цивилни. ЛУД ли е или глупав да стори това, когато е на път да спечели войната, Русия и Китай го подкрепят твърдо, а Доналд е склонен поне да го търпи?
          2. Доналдът светкавично нарежда ракетен удар, без да чака разследване, без нищо. Луд ли е да вярва, че Башар наистина е луд - и да рискува да се изложи жестоко, ако истината за газовата е различна от американската версия? да не говорим за трайното влошаване на отношенията с Вова и Главния китайски човек - което той не ще.
          3. Русия реагира изключително остро - дори като им свалиха самолет или убиха посланикът в Турция нямаше такава реакция - хем нямаше не само убити руски войници, но и пострадала техника? Путин е ужасно хладнокръвен по принцип - какво - и той ли внезапно е подлудял?

          Кой наистина може да вярва, че хитрият лисугер и милиардерин Доналд, хладнокръвният Вова с биволските нерви и оцеляващият вечно на ръба на бръсначът Башар са подлудели едновременно? В същото вмере ракетната атака бе смешна. Руснаците уведомени два часа предварително... ок, американците са се бояли да избегнат директен сблъсък, който би могъл да доведе до ужасни последици... но не е ли било ясно, че руснаците ще кажат на сирийците? От друга страна - защо руските С 400 просто не са реагирали, а американците са биели по незначителни цели? Пиратки да бяха мятали, по щеше да има ефект, един-единствен талибанец с камион в Стокхолм уби и осакати повече хора, отколкото 59 американски Томахавки !!!

          Защо ли днес се сетих как преди няколко години Доналдът се пусна в WWF и взе дейно участие в цял един сезон? Ного забавно бе като обръсна тимберицата на Винс Макмеън. Но какво по същността си е кечът? Някакви яки типове видимо се "смазват" от бой, понякога ги изкарват на носилка "потрошени", а още другата седмица пак са на ринга... и поне по някоя синка да имаха !!! Това да ви напомня на случилото се вчера? Ето къде Доналдът е научил благородното изкуство на зрелищният театрален бой... който е ного ефективен, ама когато и "врагът" е в играта. Тоя човек за нозина е луд, понякога наистина се прави на луд, но ного добре знае какво върши. Какво бе казал Полоний за Хамлет? - "Бе, че е лудост, лудост е - ама ного е системна, бе - баси !!!" Именно защото го мислят за луд и не го вземат насериозно, Доналд е обикновено крачка напред.

          Ако мисля правилно - какво ще стане по-натам и какво ще получат тримата?

          1. След някой ден ще пъкнат доказателства, че химическата атака е дело на ИД или "опозицията" - все главорези, които Доналд не обича. Тогава Асад ще се бие в гърдите и ще реве че е жертва и набеден несправедливо. Ще получи най-малкото съчувствие и по-силна подкрепа от Русия и Китай.
          Междувременно държавният секретарин ще иде в Москва и уж след ного кандърми руснаците ще се съгласят да подновят постоянната връзка в Сирия с цел уведомление за избягване на сблъсъци. Доналд и секретаринът ще се изфукат с тоя дипломатически успех.
          2. Доналдът ще започне да се извинява пред света за грешката и ще каже: "Подведоха ме - нашите служби, нашият генщаб, било поради некадърност, било поради заговор, в дъното на който са Полуживата и Обонго." Пред Конгресът и сенатът ще каже: "Ето - аз действам решително в името на САЩ и срещу Русия - но защо своите ме предават? Некадърници ме изложиха пред света, а и калпавите военни станаха за смях с кьопавостта си - едно летище не могат да разрушат - ОТСТРАНЯВАМ ГИ." Доналд се отървава от обонговите генерали и печели подкрепа, поне временно на антируската опозиция около себе си, която продължава да го джафка, че е ортак с Вова. Или пане запушва мордите на опозицията - за него е едно и също.
          3. Вова ще каже: "Ето - ние сме прави, защитавайки законният сирийски президент, той бе оклеветен несправедливо, но правдата възтържествува - сам Тръмп ми се обади по телефонът, за да се извини !!!" - печели още повече реноме и укрепва позициите си в Сирия.

          В дъното е Доналдът - не само защото печели най-ного, но той има специфическият талант и склонност към театралство да организира тоя грандиозен и зрелищен кеч-сблъсък. Отнесоха си го само около шест нещастни сирийски войничета, но нищо чудно за всяко войниче по един американски генерал да изхвръкне от кресълцето си.

          Ще видим дали съм прав.
          Last edited by Императорът; 09.04.2017, 00:29. Причина: Ърм.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

            Това, че тяхната пропаганда така казва е без значение.

            Руската армия е пригодена за водене на военни действия в дълбочина 500-600км от границата си. Американците имат логистиката и инфраструктурата да водят война където пожелаят. Така че независимо какви реални (или имагинерни) предимства има руската техника, те в никакъв случай не са световна сила.
            Това беше много забавно. В момента Русия може да унищожи който си поиска град в САЩ за около 30 минути... от след около две години максимум (с влизане на въоръжение на новите Сармат-и), ще може да стори това за около осем минути... и шансът на американската ПРО да ги спре е нулев - точно колкото шансът на охъл да хване скакауетс във въздухът.
            Дори при конвенциална война, руската армия, ако тръгне на запад, след месец максимум е на Ла маншът - и никаква сила не може да я спре - камо ли малобройните и нежни американски войничета от жалките контингенти из Европа. Много смешно беше, когато си пратиха танкове в Прибалтика - нали срещу всеки американски танк руснаците могат да изкарат хиляда?
            Американците могат да водят война където пожелаят, но не и срещу държави, които са им малко от малко равностойни. Да бомбиш болници и училища в Сърбия или Сирия не е особен героизъм.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Краварите видяха сметка на сирийско интернет-кафе 15 км от фронтовата линия !
              упс! Пак грешка

              https://russian.rt.com/world/article...ertvy-aviaudar

              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение


                Относно кога съм купувал за последно нещо Руско, отваряш статистиката и виждаш че като единична страна Русия има най-големия дял в БГ вноса , тоест явно скоро съм купувал доста Руски неща , дори да не съм съзнавал че е с техен произход.......[/FONT][/COLOR]
                Някой беше казал бензиноколонка с ядрени ракети. Ама не си спомням кой беше.


                Коментар


                • Световните сили дето са ти в главата са за смях, съжаление но определено вече провокират и отвращение у тези които наистина са световна сила.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Когато китаеца ги удари първо с едната ръка ще ги е потупал току що по рамото а с другата ще ги шамароса.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • markov - въпросните крилати ракети вече не са оръжие а антиквариат, разумно е да се досетим че става въпрос за утилизация на оръжие и демонстрация че Путин и Тръмп не се разбират прекалено "добре" - нещо за което в момента Тръмп го разследват в САЩ. Случайно са ударени самолети които също са за изхвърляне, но прави впечатление че голяма част от ракетите са изгърмели може би във въздуха докато си летят. Най вероятно това се дължи на наличие на германска лазерна система която много успешно се справя с бавни и ниско летящи въздушни цели, очевидно е била продадена такава на сирийската армия на Асад. Забрави да е руска или американска, те нямат толкова успешно подобно оръжие. Но пък има попадения което говори за това че комплекта не е пълен. Възможно е американците и руснаците да са я пробвали колко е ефективна наистина, доста голяма сума е платена за нея. Пък някакви се цивилни жертви те не са проблем нито за едните, нито за другите циркаджии. Нито САЩ, нито Русия са световна сила и по скоро са комплексарите на Света които продължават да се изживяват като точки около които света трябва да се върти. Китаеца се държи кротко с тях защото е наясно че те вече много се страхуват от него пък и не иска да ги бие точно сега.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                        Русия е минала покрай световните сили. Само армията и въоръжението и до някъде може да се каже. И то не за друго, ми щото повечето европейски държави отдавна не се въоръжават. Съответно пред нея да има 2-3 военни сили само.

                        Иначе икономически и технологически - Русия е никой. Спомни си кога си купувал нещо руско за последен път.

                        Военните им технологии също са зле щом от Франция си купуват корабите. И самолетоносачи още не могат да правят.

                        Тая опорка я слушаме вече 2-3 години .....

                        Корабите си ги правят сами , пробваха да купят 2 хеликоптероносача от Франция нищо друго.

                        В тая връзка най-голямата по площ сграда в Европа се намира в Русия - Северното машиностроително предприятие в Северодвинск (1200 км северно от Москва) , в която се правят едновременно четири атомни подводници.

                        Кой колко е зле с технологиите не знам , но само факта че все още американски е австронавти стигат до космоса на руски ракети е показателен. И комичен

                        Относно кога съм купувал за последно нещо Руско, отваряш статистиката и виждаш че като единична страна Русия има най-големия дял в БГ вноса , тоест явно скоро съм купувал доста Руски неща , дори да не съм съзнавал че е с техен произход.......
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Германските разузнавателни самолети "Торнадо" повече няма да помагат за удари на САЩ в Сирия, заяви германският министър на отбраната Урсула фон дер Лайен, цитирана от ДПА.
                          Германските самолети са имали ясно определена роля в международната антитерористична коалиция, а именно да разузнават за мисии срещу радикалната организация "Ислямска държава", каза Фон дер Лайен за германската телевизия СВР.
                          Тя подчерта, че самолетите са били предназначени единствено за борба срещу ИД.Германските разузнавателни самолети "Торнадо" повече няма да помагат за удари на САЩ в Сирия, заяви германският министър на отбраната Урсула фон дер Лайен, цитирана от ДПА.
                          Германските самолети са имали ясно определена роля в международната антитерористична коалиция, а именно да разузнават за мисии срещу радикалната организация "Ислямска държава", каза Фон дер Лайен за германската телевизия СВР.
                          Тя подчерта, че самолетите са били предназначени единствено за борба срещу ИД.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                            .........Спомни си кога си купувал нещо руско за последен път.
                            Преди доста години....в Амстердам. Не мога да се оплача.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                              Русия е световна сила , отричането на действителността не я променя !
                              Русия е минала покрай световните сили. Само армията и въоръжението и до някъде може да се каже. И то не за друго, ми щото повечето европейски държави отдавна не се въоръжават. Съответно пред нея да има 2-3 военни сили само.

                              Иначе икономически и технологически - Русия е никой. Спомни си кога си купувал нещо руско за последен път.

                              Военните им технологии също са зле щом от Франция си купуват корабите. И самолетоносачи още не могат да правят.


                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

                                Това, че тяхната пропаганда така казва е без значение.

                                Руската армия е пригодена за водене на военни действия в дълбочина 500-600км от границата си. Американците имат логистиката и инфраструктурата да водят война където пожелаят. Така че независимо какви реални (или имагинерни) предимства има руската техника, те в никакъв случай не са световна сила.
                                Коалицията водена от САЩ спира въздушните оперции в Сирия "до второ нареждане".
                                US-led coalition suspends all air operations over Syria

                                http://www.geopolmonitor.com/interna...rations-syria/

                                П.П. ТОВА СИГУРНО ЩОТО РУСИЯ Е ПРОСТО ЕДНА ЯДОСАНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ .... НЪЛ ТЪЙ ДРАГИ
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X