цирк е, Тръмп ще победи защото е уговорено а пънки ще се навие да ликвидира ракетите - цирка е за да излезе Тръмп герой е великанин а него иначе си го гони склерозата от възрастта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеСега чакаме едната страна да мигне, кой ще мигне пръв ??
Нали днес събота Дебелия щеше да прави опитите ??
И, проблема за в бъдеще как ще се реши ?
Дебелия ще става все по-уверрен и по-силен, така постоянно ли ще бъде заплаха ???
Нали САЩ чакакаше повод да започне някаква война някъде, да си оправи икономиката, ами айде.
ЦРУ да скълъпи една провокация и готово, никой не е виновен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеСега чакаме едната страна да мигне, кой ще мигне пръв ??
Дебелия ще става все по-уверрен и по-силен, така постоянно ли ще бъде заплаха ???
Нали САЩ чакакаше повод да започне някаква война някъде, да си оправи икономиката, ами айде.
ЦРУ да скълъпи една провокация и готово, никой не е виновен.
Коментар
-
Сега чакаме едната страна да мигне, кой ще мигне пръв ??
ЦРУ да скълъпи една провокация и готово, никой не е виновен.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
ше берат ядове там фашагите от Сашш тва не им е Асад, Кадафи или Хюсеина да си стоят в черупката ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Каква ядрена пушилка.Аз казвам ,че САЩ и Китай са се разбра ли и тази струпана армия е там за да спира евентуалните бежанци. Тръмп бързо смени плочата с Китай,че вече не са валутни манипулатори и няма да има търговска война. Такива като оня от Блиц за който споменах, сънува,че тази 150 000 армия е там за да се включи в бойните действия на страната на малкият си брат Сев. Корея. Истината, е че този малумник ме спука от смях. Отворих 10-15 теми специално за да му чета тъпните и фантазиите за ядрена война в която Северна Корея ще спечели
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеТака,че аз смело казвам и Русия и САЩ и Китай да го ду*ат. Ясно е че тия кретени не искат силна Европа. Едните да ни контролират другите да ни продават скъпят си газ, а третите ментетата си. Обединена Европа е трън в очите им, затова ни пробутват разни некадърници еврогейци с шибана политика
яяяяяяяяяяхахахахахахахахаха
https://deutsche-wirtschafts-nachric...usehen-musste/
Ето ти чети как американците ше разкостят и Сименс както Фолксваген.Last edited by majnata; 15.04.2017, 22:00.
Коментар
-
Каква ядрена пушилка.Аз казвам ,че САЩ и Китай са се разбра ли и тази струпана армия е там за да спира евентуалните бежанци. Тръмп бързо смени плочата с Китай,че вече не са валутни манипулатори и няма да има търговска война. Такива като оня от Блиц за който споменах, сънува,че тази 150 000 армия е там за да се включи в бойните действия на страната на малкият си брат Сев. Корея. Истината, е че този малумник ме спука от смях. Отворих 10-15 теми специално за да му чета тъпните и фантазиите за ядрена война в която Северна Корея ще спечели
Коментар
-
Така,че аз смело казвам и Русия и САЩ и Китай да го ду*ат. Ясно е че тия кретени не искат силна Европа. Едните да ни контролират другите да ни продават скъпят си газ, а третите ментетата си. Обединена Европа е трън в очите им, затова ни пробутват разни некадърници еврогейци с шибана политика
яяяяяяяяяяхахахахахахахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Да, те "краварите" и за разпъването на Христос са виновни, не само за цунамито!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ама и ти не падаш по долу , ако си мислиш че ше има ядрена пушилка у Корея...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Има всякакви откачалници и защитници и противници на русия. Но чак такова не ми е попадало
Така,че аз смело казвам и Русия и САЩ и Китай да го ду*ат. Ясно е че тия кретени не искат силна Европа. Едните да ни контролират другите да ни продават скъпят си газ, а третите ментетата си. Обединена Европа е трън в очите им, затова ни пробутват разни некадърници еврогейци с шибана политика
- 1 like
Коментар
-
Повече вероятност има да спечелия от тотото. Тук някой хора се отдават на големи фантази. Оня ден четох коментарите в блиц на някакви ненормалници, някакъв получаваше оргазъм от 150000 китайска армия как щяла да помага на малкият си брат, и скоро заедно с руснаците са щели да оправят бакиите на света, а Путин новият вожд на бялата раса.. Дано не се окаже,че този ненормалник е някой от вас. Четете в блиц темите за Русия и ще паднете от смях
Коментар
Коментар