Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Моят интерес е не да има чужди фабрики, в които нашенеца ще е робче, а високи стандарт и качество на живот.
Високи стандарт и качество на живот се постигат със стимулиране предприемачеството, държавна подкрепа чрез законови рамки и спазване и прилагане на законите в полза на изрядния данъкоплатец, гарантирани справедливи условия на труд...
С две думи - трябва си ни наши фабрики собственост на свестни хора(не на комунистически наследници), а не вносни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Вчера случайно забелязах, че пастата ми за зъби Colgate е произведена в Полша. И си казах, абе що така не са направили фабриката в България...Last edited by michaelis12; 25.04.2017, 13:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Вчера случайно забелязах, че пастата ми за зъби Colgate е произведена в Полша. И си казах, абе що така не са направили фабриката в България...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12
Ако искаш уговори нещо с тоя Тръмп да напрай заводи и фабрики на Nike, Ford, GMC, Apple, Tesla, East Pack, Samsonite, Monsanto ако щеш у България нещо някой клон на НАСА на university MIT, Google, и аз искам такава окупация айде аз съм ЗА, тогава с карамфили ше ги обсипваме американските войски ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеРадвам се, че всички достигнахте най-сетне до това, което милиони хора по света са разбрали отдавна.
А то е, че на Запад е лайф, а на "изток - североизток" - жизн.
И наричат посочването на причините за това - омраза..... Еееееееееееееееееееееееееееее..................... ................The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
"Половината гърци готови да емигрират, ако намерят работа в чужбина"
АБЕ НА ТИЯ НА КОЙ ТОЧНО ЗАТВОР И КАКВИ ТОЧНО СТЕНИ МУ ПАДНАХА,ЧЕ И ТЕ СА СЕ ЗАСИЛИЛИ ДА ЕМИГРИРАТ????????????????????????????????????????? ?????
http://www.dnes.bg/balkani/2015/04/0...hujbina.259417
А тя е - КОРУМПИРАНАТА и НЕКАДЪРНА върхушка, която провали държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
Ако искаш уговори нещо с тоя Тръмп да напрай заводи и фабрики на Nike, Ford, GMC, Apple, Tesla, East Pack, Samsonite, Monsanto ако щеш у България нещо някой клон на НАСА на university MIT, Google, и аз искам такава окупация айде аз съм ЗА, тогава с карамфили ше ги обсипваме тия американски войски да го ева ......
Високи стандарт и качество на живот се постигат със стимулиране предприемачеството, държавна подкрепа чрез законови рамки и спазване и прилагане на законите в полза на изрядния данъкоплатец, гарантирани справедливи условия на труд...
С две думи - трябва си ни наши фабрики собственост на свестни хора(не на комунистически наследници), а не вносни...The strongest stand last.
Коментар
-
Гърците като емигрират, изобщо няма да станат ПО-РАБОТЛИВИ.
Още няма данни за 50 години комунизъм в Гърция, със затворени граници и стрелби..
Коментар
-
Само малоумник може, да твърди, че хората са избягали от България заради дошлата "демокрация".
Хората избягаха масово, защото бяха държани насила тук с автоматично оръжие по границите.
След отварянето на границите, избягаха милиони българи, а не по някаква друга причина...
Къде видяхте омраза в тази констатация???????????
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
Manyface God струиш омраза към всеки и всичко! интересно от какво ли е породено това....
По каква причина емигрираха хората от България масово?
Когато изобличиш лъжа, това не е омраза..
От кога изобличаването на лъжата е омраза??The strongest stand last.
Коментар
-
АБЕ НА ТИЯ НА КОЙ ТОЧНО ЗАТВОР И КАКВИ ТОЧНО СТЕНИ МУ ПАДНАХА,ЧЕ И ТЕ СА СЕ ЗАСИЛИЛИ ДА ЕМИГРИРАТ????????????????????????????????????????? ?????
Още няма данни за 50 години комунизъм в Гърция, със затворени граници и стрелби..The strongest stand last.
Коментар
-
АБЕ, НЕ СЕ ЛИ НАУЧИХТЕ, ЧЕ ХОРАТА ИЗБЯГАХА, КОГАТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ НРБ ЗАТВОР МУ ПАДНАХА СТЕНИТЕ??????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????
Коментар
-
Коментар
Коментар