michaelis21 - всеки майстор си намира майстора , това важи и за ВПК на САЩ и за Пентагона. Ако всички хора бяха АЛЧНИ мижитурки като тях, то тероритите да биха били въоръжени с най ново поколение бомби..добре че никой умен човек не би им ги дал. А тези които дадоха технологии на Пентагона сега са в ядове като ги гледат какви са прасета.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеТръмп може за президент да не става, ама за бизнес си е яка акула.
Първо отиде в С.Арабия и и набута оръжие за 300 милиарда.
После си тръгна, скара С.Арабия с Катар, и днес - и Катар ще купува оръжие за 20 милиарда
Бизнесмен от класа... Всеки, който опита да го свали, ще си има работа с ВПК.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Тръмп може за президент да не става, ама за бизнес си е яка акула.
Първо отиде в С.Арабия и и набута оръжие за 300 милиарда.
После си тръгна, скара С.Арабия с Катар, и днес - и Катар ще купува оръжие за 20 милиарда
Бизнесмен от класа... Всеки, който опита да го свали, ще си има работа с ВПК.
„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
DemocRATS -ските боклуци доскоро само истерично крещяха, биеха и палиха, вече взеха и да убиват...републиканци.
Те тоя си е фен на Бърни комунето.
http://www.marketwatch.com/story/hou...ice-2017-06-14
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
сашшшш и вразумяване.....Нали не се бъзикаш....Кво й туй нящо дет мяза на онуй нящо
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
ае още не са баш, но ако не се вразумят натам отиат нещата ......
Коментар
-
Сашовото кво да го нападат они са умрели и без нападение
Коментар
-
глупости бе, тва е злия Осама Бил Гладен и напада Сашово ва банк со се козите и овците е глей, че паспорто му стърчи от задня джеб ....
Коментар
-
Мишо бе тва овца бе и брадатия я опъва на маторя
Коментар
-
Аре ве Сганта разкажи ни тука как брадатия терорисс възседнал козата ше нападне Сашш и после ше му намерят тескерето у руините на WTC .... Нали тва беше твоя свят каи да се посмееме малко ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеMichaelis 12, не ми се влиза в спор с теб, виждам, че си начетен и информирам, може и да греша.Но Меркел вече 2 години /може и повече/ е определяна за Най-Влиятелната Жена в света.И това не е Конкурс за Мис-Вселена!И май се очертава на предстоящите избори в Германия отново да стане Канцлер!Това не са случайни неща и смятам ,че е политик и държавник от най-висока класа.Колкото до Путин, ще се въздържа, защото сега ще наскачат русофили, русофоби , ще ме обявят за Трол или не знам в какво!Просто изразявам мои лични убеждения с които не ангажирам никого и не се заяждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Просто Т-34 е едно скапано тенеке в сравнение с Тигър. Да не говорим, че немците са били ненадминати в тактическите действия с танкове.
Achtung Panzer десетиления е библията на танковата битка. Писана е от немец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеMichaelis 12, не ми се влиза в спор с теб, виждам, че си начетен и информиран, може и да греша.Но Меркел вече 2 години /може и повече/ е определяна за Най-Влиятелната Жена в света. И това не е Конкурс за Мис-Вселена! И май се очертава на предстоящите избори в Германия отново да стане Канцлер! Това не са случайни неща и смятам ,че е политик и държавник от най-висока класа. Колкото до Путин, ще се въздържа, защото сега ще наскачат русофили, русофоби , ще ме обявят за Трол или не знам в какво!Просто изразявам мои лични убеждения с които не ангажирам никого и не се заяждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Просто Т-34 е едно скапано тенеке в сравнение с Тигър. Да не говорим, че немците са били ненадминати в тактическите действия с танкове.
Achtung Panzer десетиления е библията на танковата битка. Писана е от немец.
Вся Власть Советам
Коментар
Коментар