IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • John O. Brennan

    Donald Trump’s press conference performance in Helsinki rises to & exceeds the threshold of “high crimes & misdemeanors.” It was nothing short of treasonous. Not only were Trump’s comments imbecilic, he is wholly in the pocket of Putin. Republican Patriots: Where are you???


    https://twitter.com/johnbrennan/stat...104985093?s=21

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение



      Имаш комшия дето кучето му влиза да сере в твоя двор/място. Ми ти ще се караш с него и никога няма да го поканиш на барбекю. Слагаш мрежа, кучето му не влиза и изведнъж ставате приятели и го каниш на барбекю.
      Как така няма да го поканиш на барбекю? И много други ще поканиш на барбекю. Че кой ще наблюдава дали са осигурени условия за процеса на сране. Ограда не трябва да има. Ще го посрещаш с осигурена софра и медици ако нещо се задави. Кучката ти трябва да е винаги готова за него. Е ако нещо си дърпа и я насилят ще си затваряш очите пък. Ще трябва да си набиеш в главата, че предназначението ти е да осигуриш условия за лапане, размножение и като те ухапе да се радваш и да искаш още. И още и още .....

      Коментар


      • https://crimeresearch.org/2018/01/im...s-crime-rates/

        If undocumented immigrants committed crime nationally as they do in Arizona, in 2016 they would have been responsible for over 1,000 more murders, 5,200 rapes, 8,900 robberies, 25,300 aggravated assaults, and 26,900 burglaries
        A и изглежда че съвсем скоро в Мексико на власт ще дойде техен вариант на Фидел Кастро. Ситуацията ще стане неуправляема, а стената е още доникъде.....
        Освен Тръмпа в спешен порядък да ги добавя към 7-те близкоизточни страни за травъл бана, а на границата да се действа като в Газа.

        http://www.breitbart.com/big-governm...ver-in-mexico/

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Радикализация на латиносите? Раздухване на расова омраза, нагнетяване на ситуацията в страна, в която всеки има аресенал вкъщи

          Крайнодесните (дори не мога да ги нарека републикаци) тласкат страната си към разпад. Доста политически наблюдатели смятат, че втора гражданска война е напълно възможен сценарий в следващите 10 години
          Така работят нещата като има група хора, за които законите не важат и като няма граници - още от преди Христа.

          Не може за някви си 20-30 години да промениш гените на хората (щото това е заложено в гените) отпреди 2000-3000 години. Или ако искаш мисленето - щото това мислене се е формирало 2000 - 3000 год.

          Няма граница - имаш проблеми. Слагаш граница и изведнъж проблемите изчезват и хората почват да търгуват помежду си и да се прегръщат и да се черпят.

          Представи ви че живееш в имот, в които всеки може да влиза и да прави каквото си иска. Ми не работи това и никога не е работило. Освен за Африка, ама там прогреса нема - те си живеят както са живели преди 2000 год.

          Имаш комшия дето кучето му влиза да сере в твоя двор/място. Ми ти ще се караш с него и никога няма да го поканиш на барбекю. Слагаш мрежа, кучето му не влиза и изведнъж ставате приятели и го каниш на барбекю.

          Коментар


          • Наркотрафика и миграцията са отделни проблеми, но имат и свързани елементи. Справка Израел за връзката между стената и тероризма на тяхна територия.

            Построи стена и всички минават през КПП-тата. От страна на Египет пак построи ограда и от там нелегалните мигранти от хиляди станаха на единици.

            Да не говорим че стената с Палестина онея се опитат да копат дупки отдолу ама Израл ги хваща лесно и затрупва долу. Както се казва файдата е двойна.

            Т.е. като имаш ограда/стена, камери накачулени. От другата страна патрулите ще са по-спокойни, ще могат да обикалят по-сигурно. Няма да ги прибираш тея в разни военни лагери, после да се чудиш кво да ги правиш.


            А това го знаете предполагам - https://en.wikipedia.org/wiki/Sanctuary_city

            Общини, които отказват да се кооперират с федералните за нелегалните мигранти. И ако си нелегален там и извършиш много дребно престъпление - най-често те пускат без нищо да ти направят. Щото федералните ще дойдат и ще те депортират. Сещаш се кои са тези общини/градове - управлявани от демократи. Най-често нелегалните имат достъп до услугите извършвани от града/общината без да показват ID, щото те такова нямат.

            В статията в Укито - пише че даже имало ползи или пък че престъпността не била по-висока в тези общини. Но честно казано не им вярвам много. Освен това тези проучвания са къси периоди от време, до средни. При дългосрочен период не е ясно какви ще са последствията.

            Коментар


            • Радикализация на латиносите? Раздухване на расова омраза, нагнетяване на ситуацията в страна, в която всеки има аресенал вкъщи

              Крайнодесните (дори не мога да ги нарека републикаци) тласкат страната си към разпад. Доста политически наблюдатели смятат, че втора гражданска война е напълно възможен сценарий в следващите 10 години

              Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение


              Ето кво ще стане ако ограничат емиграцията от юг и по този начин резнат и нарко картелите. Престъпници са изобретателни и няма да стоят със скръстени ръце , ще копаят канали, ще използват ултра леки пилотирани летателни апарати и дронове , които летят ниско и не могат да бъдат засечени , ще пренасочат и някаква част от трафика по море с катери и подводници. И просто на Американска почва работата ще бъде поета от месни организирани групи не с латино произход. Сега им излиза по - евтино да работят с мулета от техния етнос, не инвестират в логистика и техника и в известна степен много много не делят печалбата с американската организирана престъпност. Престъпността при латиносите рязко ще спадне и политиката Тръм ще се увенчае с успех. Но на тихия фронт ще работят италианците руснаците , негърските банди и всекви такива. Разбирасе може да се развие и сценрии описан от предишен мой пост.
              Last edited by Money; 27.06.2018, 11:07.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                Не знам какво мислят от ЦРУ и ФБР

                Аз лично не виждам как като изгониш нелегалните имигранти ще решиш проблема с наркотрафика. За мене това са отделни проблеми. Също в наркотрафика са замесени и бели америкаци, които "работят" рамо до рамо с мексиканските си "колеги"


                Ето кво ще стане ако ограничат емиграцията от юг и по този начин резнат и нарко картелите. Престъпниците са изобретателни и няма да стоят със скръстени ръце , ще копаят канали, ще използват ултра леки пилотирани летателни апарати и дронове , които летят ниско и не могат да бъдат засечени , ще пренасочат и някаква част от трафика по море с катери и подводници. И просто на Американска почва работата им ще бъде поета от месни организирани групи не с латино произход. Сега им излиза по - евтино да работят с мулета от техния етнос, не инвестират в логистика и техника и в известна степен много много не делят печалбата с американската организирана престъпност. Престъпността при латиносите рязко ще спадне и политиката Тръм ще се увенчае с успех. Но на тихия фронт ще работят италианците руснаците , негърските банди и всекви такива. Разбира се може да се развие и сценрии описан от предишен мой пост.
                Last edited by Todor Sabev; 27.06.2018, 10:58.

                Коментар


                • Не знам какво мислят от ЦРУ и ФБР

                  Аз лично не виждам как като изгониш нелегалните имигранти ще решиш проблема с наркотрафика. За мене това са отделни проблеми. Също в наркотрафика са замесени и бели америкаци, които "работят" рамо до рамо с мексиканските си "колеги"

                  Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

                  Анализа ти е точен зад по - голяма част престъпленията седят мексиканските нарко картели или хора свързан пряко или коствено и с тях , който в може и да работят за собствена сметка..Какво мислят ЦРУ и ФБР по въпроса, Или анализите им бягат по тъча.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                    Погледни пак данните на CIS. Те не ти говорят за нелегални имигранти, а за хора, които не са граждани на САЩ, т.е. нелегални имирганти заедно с други неграждани.

                    Значи тези неграждни извършват 44% от всички федерални престъления. Като извадим имиграционните престъпления и стават 21%. CIS също ти казват, че федералните престъпления са само една малка част от престъпленията и че по-голямата част от law enforcement-а се прави на щатско ниво.

                    В същото време, щатът Тексас казва, че само 1.6% от престъпленията са извършени от нелегални имигранти. Като Тексас е логично да е пълен с имигранти от Мексико.

                    Странна работа...

                    Виж сега разбивката на CIS по престъпления. Според нея негражданите водят в следните престъпления:
                    • отвличания - 42.4 percent of kidnapping convictions;
                    • наркотици - 31.5 percent of drug convictions;
                    • пране на пари - 22.9 percent of money laundering convictions;
                    Пък много странно как при убийствата и нападенията като процент са наравно с американските граждани, а при изнасилванията и грабежите под средното за страната и при кражбите с взлом са 0%. Тия импотентни ли са или какво?

                    Що така?

                    Много е просто. Дрогата в САЩ влиза от Мексико и се вкарва от мексинаски граждани, които не са имигранти в САЩ. Та съвсем ясно защо те водят при престъпленията с наркотиците и прането на пари, а според мене отвличанията са свързани по някакъв начин пак с дрогата. Защото странно, че толкова отвличат, пък не убиват, не грабят и не изнасилват...

                    И като ги извадиш мексиканските наркотрафиканти и погледнеш само нелегалните имигранти и ще ти стане ясно защо е такава статистиката с федералните престъпления
                    Анализа ти е точен зад по - голяма част престъпленията седят мексиканските нарко картели или хора свързан пряко или коствено и с тях , който в може и да работят за собствена сметка..Какво мислят ЦРУ и ФБР по въпроса, Или анализите им бягат по тъча.
                    Last edited by Todor Sabev; 27.06.2018, 08:08.

                    Коментар


                    • Погледни пак данните на CIS. Те не ти говорят за нелегални имигранти, а за хора, които не са граждани на САЩ, т.е. нелегални имирганти заедно с други неграждани.

                      Значи тези неграждни извършват 44% от всички федерални престъления. Като извадим имиграционните престъпления и стават 21%. CIS също ти казват, че федералните престъпления са само една малка част от престъпленията и че по-голямата част от law enforcement-а се прави на щатско ниво.

                      В същото време, щатът Тексас казва, че само 1.6% от престъпленията са извършени от нелегални имигранти. Като Тексас е логично да е пълен с имигранти от Мексико.

                      Странна работа...

                      Виж сега разбивката на CIS по престъпления. Според нея негражданите водят в следните престъпления:
                      • отвличания - 42.4 percent of kidnapping convictions;
                      • наркотици - 31.5 percent of drug convictions;
                      • пране на пари - 22.9 percent of money laundering convictions;
                      Пък много странно как при убийствата и нападенията като процент са наравно с американските граждани, а при изнасилванията и грабежите под средното за страната и при кражбите с взлом са 0%. Тия импотентни ли са или какво?

                      Що така?

                      Много е просто. Дрогата в САЩ влиза от Мексико и се вкарва от мексинаски граждани, които не са имигранти в САЩ. Та съвсем ясно защо те водят при престъпленията с наркотиците и прането на пари, а според мене отвличанията са свързани по някакъв начин пак с дрогата. Защото странно, че толкова отвличат, пък не убиват, не грабят и не изнасилват...

                      И като ги извадиш мексиканските наркотрафиканти и погледнеш само нелегалните имигранти и ще ти стане ясно защо е такава статистиката с федералните престъпления

                      Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

                      Tвоя пост е абсолютно изсмукан от пръстите и няма нищо общо с действителността.
                      Пак цитирам ( за трети път) това което постнах онзи ден, но се правиш че не си го забелязал. Е, не е 50% както казва колегата, а само 44.2%
                      Даже и да махнем чисто имиграционите престъпления ( а те са си несъмнени такива) - пак остават над 21% което си е пъти по голямо криминално ниво от % популация.
                      Ел пасо с над 80% латиносонаселение съм сигурен че не рапортуват всичко на полицията, то и факултето същата работа.

                      Вместо да приказваш за някакви частни случаи или какво рекъл тоя или оня тръмпхейтър - ако ми докажеш с надежден източник и статистика на уса ниво че не е така - ще ти се извиня още тук. Иначе твоето упорство по въпроса въпреки фактите го приемам за спам и заяждане, обичайни либерастни похвати.



                      Last edited by Money; 27.06.2018, 02:34.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        Пип, ще ти напиша довечера защо на данните на CIS не може да се вярва. Предполагам, че не са фалшифицирани, но са представени тенденциозно, най-меко казано.
                        Като не вярваш и на официална правителствена агенция ли нямаш вяра ?

                        Ето рапорта за 2016г, още при Обама ...а каква изненада, те даже над 53% били латиносите
                        Даже и без имиграционните - идва 35% от престъпленията средно.
                        28% от убийствата, 23 от отвличанията,над половината от наркотрафика и т.н.
                        Скромни мили и кротки хора ..

                        https://isb.ussc.gov/content/pentaho...le_num=Table04

                        Рапорта и за 2017

                        The race of federal offenders remained largely unchanged from prior years. In FY 2017, 53.2 percent of all offenders were Hispanic, 21.5 percent were White, 21.1 percent were Black, and 4.2 percent were of another race. Non-U.S. citizens accounted for 40.7 percent of all offenders
                        https://www.ussc.gov/about/annual-report-2017

                        В затворническата популация на федерално плюс щатско ниво единствено те не намаляват като число....

                        http://www.pewresearch.org/fact-tank...tes-in-prison/


                        Откъдето и да го погледнеш тезата ти за конспирация е несъстоятелна.
                        Last edited by RUBLA; 26.06.2018, 21:54.

                        Коментар


                        • Пип, ще ти напиша довечера защо на данните на CIS не може да се вярва. Предполагам, че не са фалшифицирани, но са представени тенденциозно, най-меко казано.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            Това е абсолютно изсмукано от пръстите твърдение, което няма нищо общо с фактите

                            Tвоя пост е абсолютно изсмукан от пръстите и няма нищо общо с действителността.
                            Пак цитирам ( за трети път) това което постнах онзи ден, но се правиш че не си го забелязал. Е, не е 50% както казва колегата, а само 44.2%
                            Даже и да махнем чисто имиграционите престъпления ( а те са си несъмнени такива) - пак остават над 21% което си е пъти по голямо криминално ниво от % популация.
                            Ел пасо с над 80% латиносонаселение съм сигурен че не рапортуват всичко на полицията, то и факултето същата работа.

                            Вместо да приказваш за някакви частни случаи или какво рекъл тоя или оня тръмпхейтър - ако ми докажеш с надежден източник и статистика на уса ниво че не е така - ще ти се извиня още тук. Иначе твоето упорство по въпроса въпреки фактите го приемам за спам и заяждане, обичайни либерастни похвати.

                            Общо за легалните и нелегалните имигранти ( около 8% от населението) - престъпността е над 20%, 2.5 пъти повече от дела им.

                            New data from the U.S. Sentencing Commission shows that of those convicted of federal crimes between 2011 and 2016, 44.2 percent were not U.S. citizens — 21.4 percent, if immigration crimes are excluded. In comparison, non-citizens are 8.4 percent of the adult population. Of this 8.4 percent, about 4 percent are illegal immigrants and about 4 percent are legal immigrants.

                            Можеш да видиш и по видове престъпления за какво става дума.
                            Колкото и да се стараят да не се набиват на очи ( което наистина си е логично) - боклуците са си боклуци.

                            https://cis.org/Camarota/NonCitizens...-Crimes-201116

                            Отделно само за нелегалните ( към 4%)

                            Statistics show the estimated 11.7 million illegal immigrants in the U.S. account for 13.6 percent of all offenders sentenced for crimes committed in the U.S. Twelve percent of murder sentences, 20 percent of kidnapping sentences and 16 percent of drug trafficking sentences are meted out to illegal immigrants.

                            Illegal-immigrant crime data, regardless of source, likely understate crimes committed by illegal aliens. That’s because illegal-immigrant victims are less likely to report crime, and even if crimes are reported, illegal immigrants are less likely to appear as witnesses leading to conviction

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Пип, виж какво казва супер консервативния Рупърт Мърдок (и собственик на любимата ти Фокс Нюз):


                              https://twitter.com/rupertmurdoch/st...807377408?s=21

                              Разбирам, че се палиш от емоции, но фактите показват, че в САЩ престъпността е една от най-ниските точно там където има най-много имигранти от Мексико, Ел Пасо
                              Обяснението е много просто и Мърдок го е казал. Просто нелегалните имигрант , които се стремят да се установят в държава с висок стандарт. По голямата част от тях спазват правилата много повече от тези които имат гражданство по рождение. Щот се стремят да получат гражданство евентуално някога и не искат да се набиват на очи и да ядат шамари и да бъдат екстрадирани. И това важи за всички имигранти с неустановен статут не само за тях. Но в действителност голяма част от престъпленията и организираната престъпност се извършва от този етнос. Ограничаването на емиграцията на латиносите , може да предизвика и обратния ефект. Затваряне на общността , радикализация и консолидация, което може да породи напрежение и по – висока престъпност. Просто трябва да се внимава да не се изхвърли бебето заедно с водата.
                              Last edited by Todor Sabev; 26.06.2018, 15:23.

                              Коментар


                              • Между другото само да уточня. Не казвам, че нелегалната имиграция е нещо хубаво. Но съм срещу кухата демагогия и измислиците, с които я обосновават

                                Също съм напълно наясно, че живеем във времената на разюзданата демагогия, като през 1930-те години. И съответно не очаквам да има много хора, които да се вслушат в гласа на разума

                                Очаквам да остана сам и всички от ляво и от дясно да се нахвърлят върху мене. Левите да ме обявят за десен, десните за ляв и така...

                                Last edited by Money; 26.06.2018, 15:09.

                                Коментар

                                Working...
                                X