Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Всъщност форумната нагласа не е представителна за настроенията сред българското общество:
26% от българите биха предпочели руския президент Владимир Путин за лидер, а 6% харесват повече американския държавен глава Доналд Тръмп. Хипотетичният избор между двамата е част от поредица провокативни, експериментални въпроси на "Галъп интернешънъл", които да породят хипотези за глобалната структура на нагласите.
42% от сънародниците ни обаче не харесват нито един от двамата световни лидери, сочат данните. Общо 53 769 души са интервюирани в световен мащаб в периода от октомври 2017 г. до декември 2017 г.Last edited by Money; 21.07.2018, 14:54.
Коментар
-
Tatiana Christy
"Гледам някаква инфантилна възторженост у консерватори, тръмписти, путинисти и подобни относно срещата Тръмп-Путин. Нека да уверя всички, които си мислят, че Тръмп е преродилият се Рейгън, който ще събаря железни завеси и ще намалява атомните оръжия,че всичко това е пълна илюзия. Първо, за да има съгласие по каквото и да е разоръжаване, трябва да се намалят различията на геополитическа основа. А това няма как да стане в момента! При две антагонистични военни доктрини това не е възможно. (В това отношение Тръмп изглежда като пълен дилетант или по-скоро дете-идиот). През 80-те съветският икономически модел бе напълно банкрутирал, което доведе до социалното му и обществено изчерпване. Мизерните комунистически режими нямаше как да продължават каквато и да е идеологическа и икономическа война със Запада. Силовите съветски структури осъзнаха това и решиха да се реформират и да съберат икономическите дивиденти. (както и стана). Сега нещата са съвсем други – Русия води агресивна външна политика и демонстрира желание да си върне сферите на влияние. Във вътрешно-политически план Путин възроди тоталитаризма в Русия и в много отношение надмина комунистическите си предшественици – с репресиите над гражданското общество и с култа си към личността си и към комунистическото минало. Путин няма и най-малкото желание да реформира Русия към правова демократична държава. Той е сатрап и престъпник, чиято единствена цел е физически да оцелее, заедно с крадливата си шайка и да не бъде подведен под отговорност за многобройните си престъпления. С такъв човек, освен преливане от пусто в празно друго не може да се очаква, нито пък може да се разчита нито на лоялността му, нито на думата му. И нека някой, който подскача като теле от радост от тази среща, ми изброи точно какво се постигна на нея – конкретно по точки – едно, две, три, четири...?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Верно бе, добро е.
Ако го види това да не се обърне на 180 градуса и да редактира вчерашния си туит че 5В глоба за гуглето е малко....
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3360888[/ATTACH]
Ха-ха, току-що го направих...
Верно бе, добро е.
Ако го види това да не се обърне на 180 градуса и да редактира вчерашния си туит че 5В глоба за гуглето е малко....
Коментар
-
Туй май не съм ви го пускал, но е добро
https://spectator.org/everyone-is-smart-except-trump/
И още нещо дето мен лично ме кефи
http://www.kitv.com/story/38665685/t...oil-powerhouse
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Дали бърза да захлеби със спекулации, преди да го извлекат за оранжевия перчем от бялата къща?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Белият дом вече пусна опровержение. Тръмполини нямал намерение да се меси в работата на Феда (а явно само така си приказвал)
Но на мене ми се струва, че златото подскочи точно когато Тръмп се изказа...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНякой пробвал ли е да търси "idiot" в търсачката за изображения на Google?
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНякой пробвал ли е да търси "idiot" в търсачката за изображения на Google?
Е, ако някой пробва да търси "idiot" в търсачката за изображения на Google.....
поне е сигурно, че ще спре да се самолекува с информация от Гугъл
Всяко зло за добро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Белият дом вече пусна опровержение. Тръмполини нямал намерение да се меси в работата на Феда (а явно само така си приказвал)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Екса ще почерпи с отлежало шанпанско. Само че нема никак да ние до черпене.
Коментар
Коментар