Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Да, 1944 дойдоха едни "дето изнасилват пиянстват убиват бият се и са недосегаеми за съдилищата на съответната страна" в България, но съвсем не бяха американци.
Още не са си тръгнали, сега държат горива, почти цялата енергетика и голяма част от стратегическите предприятия. Ти също работиш за тях, срещу "висока" заплата, която ти изглежда такава в плевенските села, защото не си излизал от България, иначе знаеш всичко, щото си чел вагон с книги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не не съм чувал да се появявали напоследък освен в Полша и Румъния.Но съм чувал за едни дето дойдоха 1944г и не си тръгват въпреки многобройните намеци и покани да си тръгнат.Дори съм чувал че изнасилват пиянстват убиват бият се и са недосегаеми за съдилищата на съответната страна.А японците са пропищели от тях.Дори съм чувал че има едни и тука в България и даже чух че откакто в една дискотека им потрошиха зъбите и ги ебаха са подвили опашки и не ходят по дискотеки в България..Даже чух че наши военни са отказвали да стрелят по натовски мишени на които е изобразен руски войник.
Още не са си тръгнали, сега държат горива, почти цялата енергетика и голяма част от стратегическите предприятия. Ти също работиш за тях, срещу "висока" заплата, която ти изглежда такава в плевенските села, защото не си излизал от България, иначе знаеш всичко, щото си чел вагон с книги.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОткакто съществува ЕС, т.е. 1957 година насам, в Западна Европа има само вайни и разруха
Актуална снимка от Берлин...
[ATTACH=CONFIG]n3405126[/ATTACH]
Коментар
-
А чувал ли си дали са се появявали американски зелени човечета в европейска страна напоследък? И как би реагирал ако се появят такива в Бургас и Варна, както в Крим? Или викаш, те щом са руснаци, значи са братушки, да правят какво искат.
Коментар
-
А чувал ли си дали са се появявали американски зелени човечета в европейска страна напоследък? И как би реагирал ако се появят такива в Бургас и Варна, както в Крим? Или викаш, те щом са руснаци, значи са братушки, да правят какво искат.
Коментар
-
Бе не съм чувал Да направим Русия отново велика.Нито съм чувал Путин да иска рекет от Европа че ги пазел от някой си...Ма за всичко са виновни куманягите Путин и Русия
- 1 like
Коментар
-
Бе аз не им знам жизнения стандарт не съм бил там но знам че не е никакъв стандарт да бачкаш до 100 г за едното ядене наем ипотека и сметки.Да им пикая на жизнения стандарт на западняците...и тама е пълно с мизерници само в очите на наште седесарско демократични тиквочи тама са богати.А за кражбите грабежите убийствата и войните нито дума
Коментар
-
Со кротце, со благо и со малце кютек. Сигурен съм че повечето народи сами са се присъединили към руската федерация, пленени от сияйната православна и комунистическа идеология, както и от страхотната икономика и жизнен стандарт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТръмп иска ЕС да се разпадне (също както Путин и Корнела, шефката но тролската агидка тука)
Да кажат псевдокомунетата и псевдоконсерваторите по какъв начни раздухването на национализъм и омраза ще помогне на мира в Европа и света
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
А кой раздухва национализма и омразата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТръмп иска ЕС да се разпадне (също както Путин и Корнела, шефката но тролската агидка тука)
Да кажат псевдокомунетата и псевдоконсерваторите по какъв начни раздухването на национализъм и омраза ще помогне на мира в Европа и света
Коментар
-
Коментар
Коментар