Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Пип, Бърнито сериозно има шансове. Тръмпа също, но нещата май ще са на кантар...
Малко повече кеш не е зле, да. И то не само заради Бърнито
Всъщност не забравяй, че Бърнито може много да приказва, но повечето демократи са в Конгреса са умерени, а Сената се държи от републиканците. Така че не вярвам Бърнито и половината неща да направи от това, което обещава
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Елементарно Ъотсън, не дай боже тръгнат ли натам нещата - повече кеш, късо и тенекето от сегашния дял на ранен пубертет требе се увеличи солидно. Картонетата ще ги чакаме на не повече от 10 ре като преди 10-на годинки.
Дори и да стане - силно ме съмнява тоя комуноиден архив и 1 мандат да изкара, камо ли пък втори. Чиляка не е увреден само в горния етаж, преди броени месеци и инфаркт изкара.
Не си признаваш ти, ама соца е видно че много те влече.. Мишо - дъ соушъл уориър...
- 1 like
Коментар
-
Точно това щях да кажа и аз
Мишо Блумбъргът ми е много симпатичен, но колкото и да се пъне, каквито и милиарди да харчи за кампания - няма шанс освен ако не го удари на бесен популизъм. Ама по-бесен от Тръмпа и Бърнито, здраве му кажи
Не е случайно и това, че една десета от тези които се канят да гласуват за Бърнито, 2016 са гласували за Тръмпа
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Умерен кандидат - център, както стана и при републиканците няма шанс. Обществото е изключително поляризирано.
Единствено ако и той почне да се прави на ,,улав,, за да си повиши рейтинга. Обаче като се има и предвид че Блумбърг е милиардер а при демократите нещата почват да се изместват в крайно ляво, хич няма да е долюбван от своите.Last edited by Money; 15.01.2020, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе знам обаче тръмптардите как ще преглътнат 2020-2024 с Бърнито Сандърс. Не ми е любимият кандидат, но май ще е той и се кефя какъв вой ще наддадат тръмптардите.
А това ще е и краят на Републиканската партия Особено ако Бърнито направи и 2024-2028
Демократите ще се разцепят на социалисти и умерени. И така.
Дано е за добре
Ще има БЪРН
Дори и да стане - силно ме съмнява тоя комуноиден архив и 1 мандат да изкара, камо ли пък втори. Чиляка не е увреден само в горния етаж, преди броени месеци и инфаркт изкара.
Не си признаваш ти, ама соца е видно че много те влече.. Мишо - дъ соушъл уориър...Last edited by pipbel; 15.01.2020, 16:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнениеМайкъл Блумбърг ще го отвее като торнадо пилешко перце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнениеМайкъл Блумбърг ще го отвее като торнадо пилешко перце.
Единствено ако и той почне да се прави на ,,улав,, за да си повиши рейтинга. Обаче като се има и предвид че Блумбърг е милиардер а при демократите нещата почват да се изместват в крайно ляво, хич няма да е долюбван от своите.Last edited by Todor Sabev; 15.01.2020, 18:08.
- 1 like
Коментар
-
Не знам обаче тръмптардите как ще преглътнат 2020-2024 с Бърнито Сандърс. Не ми е любимият кандидат, но май ще е той и се кефя какъв вой ще наддадат тръмптардите.
А това ще е и краят на Републиканската партия Особено ако Бърнито направи и 2024-2028
Демократите ще се разцепят на социалисти и умерени. И така.
Дано е за добре
Ще има БЪРН
Коментар
-
Един български "експерт" , Боян Чуков/не знам колко е добър/ твърди, че Майк Помпео месеци наред е убеждавал Тръмп за това убийство и го е вкарал в клопка.Иран са обявили 80 млн.$ за главата му.Поставя под въпрос преизбирането му, даже можел да свърши като Кенеди.Много фантазии има в статията струва ми се.Но гледната точка е интересна!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеТръмп започна Новата година с гръм и трясък.Не знам дали е уцелил десятката с убийството на най-високопоставения и влиятелен генерал в Иран и съседните държави или запали фитила на бурето с барут наречено Близък изток.Чета реакциите.Русия , Китай и Иран разбира се , са скочили здраво срещу този акт.Помпео се оплака, че не е срещнал нужната подкрепа от страна на Франция , Великобритания и Германия, а и те побързаха да се разграничат...не искат атентати като Батаклан и Лондонското метро, нито нашествия от мигранти.Султан Ердоган още не се е изказал.Ще има отмъщение, а може и война.Работите вървят зле.Ахх, този Тръмп..!
Коментар
-
То всеки гледа от своята камбанария.Разбира се, това трябва да е осъзнат и обмислен акт, другото е авантюра.Но едва ли е търсен подобен "гениален" ефект.Освен Израел и СА и САЩ, не знам за друга сериозна държава, която да е одобрила този акт.И да има интерес от това.И не се знае какви ще бъдат последствията.Може да се търси и политически ефект.Тръмп получи тежки критики в страната и Франция, заради изтеглянето на контингента от Сирия.И сега казва:Ето вижте какво направих.Даже е разположил спешно контингент от 4 000 войници и спецове в Кувейт в очакване на ответен удар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Е, не само Европа. Той е гений. Ще съсипе всичко
Работата е там, че на силните дефлационни сили на ниските лихви, правокиращи прекомерни инвестиции и свръхпредлагане, той предложи страх и несигурност, които сложиха спирачки на капиталовите инвестиции. Има много добра вероятност търсенето на стоки и услуги да настигне предлагането и цените да се стабилизират и тръгнат нагоре.
Воала! Това, което централните банки се чудеха как да доставят години наред, той го достави докато играе на "топло-студено"
Има само един проблем. Понеже тези две сили са насочени в противоположни посоки. Ако си го представим като въже, което се дърпа, от едната страна от централните банки, а от другата - от правителствата на кандидатите за нови геополитически полюси - рискът е някой да не изпусне своя край на въжето.
От тук и прогнозата ми. Колебливо възстановяване на индустрията и повечето пребити от 2015-та насам сектори.
Не съм сигурен, че това значи дълъг Дау, Насдак или дори СП500. В тях има твърде много ФААМГ.
Не ми се занимава и със злато.Last edited by Tkilata; 06.01.2020, 21:55.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар