Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Остави ги тия етикети, ксенофобите и всички анти уайт расисти ( вкл. и към историята), както и всичката марксоидна и друга лумпенска утайка на обществото са по улиците.
Както споменах, само това че споменаването на Тръмп им образува пяна на устите - го прави симпатичен.
Ех, ако можеше сега ByeDon да стане черен и той, че да заболи пак
А Тръмпа като го тикнат в затвора трябва с трима снажни нигъра в една тясна килия... мисля, това е най-подходящото наказание за рижавияТой и сега се пръска от злоба за няма и нищо, а в панделата с негрите ще получи инфаркт, особено като го подхванат
Last edited by Money; 26.07.2020, 21:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Аха, значи те кефи, че е каенофоб + ...ъъъ
И аз така мислих
Казваш го така все едно е нещо лошо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Аха, значи те кефи, че е каенофоб + ...ъъъ
И аз така мислих
Както споменах, само това че споменаването на Тръмп им образува пяна на устите - го прави симпатичен.
Коментар
-
Два дни преди изборите през 2016 букмейкърите даваха коефициент от 1.05 за кандидата на Демонократическата партия , или 95% шанс за победа, и видяхме резултата, тоест още тогава се видя че тия социологически екзит полове не чинят пукната пара.
Тръмп означава коз, козът който ще бъде изваден в последния момент ще обърне не само мача, но и ще изпрати неотроцкистите в небитието.
Ето го финалния RCP average в последния ден- 3.2 милиона, е и ? Kакво стана ??
- 2 Харесвания
Коментар
-
Камон, сиенен...
А и цифрите вече сме ги виждали такива преди 4г, само че вместо Бидън пишеше Клинтън.
Коментар
-
Само това че им къса нервите ( ти си пример) и прави луди всякакви леваци и либерасти е предостатъчно да ми стане симпатичен.
Отделно че немалко от политиките му ми харесват.
И аз така мислих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение#DealWithIt
New cnn polls this morning:
Florida:
51% Biden
46% Trump
Arizona:
49% Biden
45% Trump
Michigan:
52% Biden
40% Trump
А и цифрите вече сме ги виждали такива преди 4г, само че вместо Бидън пишеше Клинтън.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМоже ли някой от феновете на Тръмпа тука да обясни, освен че е върл ксенофоб и расист, друго какво му харесвате? Сериозно питам?) и прави луди всякакви леваци и либерасти е предостатъчно да ми стане симпатичен.
Отделно че немалко от политиките му ми харесват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеНаистина много приличат на комунета, разчитат на многократните повторения на отделни думички и изрзи, за да превърнат лъжата в "истина".
А сегашните са научени да се съобразяват само и единствено със себе си, те даже и не знаят какво е да се съобразяваш с нещо друго.
Не знам какво и защо направи последното получитаво поколение Generation Х, родени 1965-80, но то започна с изкривяванията на децата си, създавайки милениалите Gen Y наричани снежинки не напразно, защото са толкова нежнички, и от там започна пандемониума с Gen Z и най-новото, наречено алфа. Всички те, ако са политически активни и са от големите градове и университети, ся яростни поддръжници на Демократичната партия и правят новата революция по улиците на градовете с управление на ДП.
Поколение Х
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Generation_X
Поколение Y, милениали, снежинки
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Millennials
Поколение Z
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Generation_Z
Поколение Алфа
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Generation_Alpha
Last edited by Артудиту; 26.07.2020, 19:45.
Коментар
-
Тия синове на Луцифер със полуавтомати (АНТИФА) са отишли на един ужким мирен протест на братския BLM в Кентъки.
Да, ама сега има 3-ма простреляни бели граждани.
Голяма грешка, в Кентъки има 86% бели и 62% републиканци.
Някой май търси поляризацията и кръв.
И тука ли има ръка Тръмп ???????Last edited by hazard; 26.07.2020, 19:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Сигурно имаш друго предвид, но веднага се сещам за клипа със спъването дето Мишо го качи 5-6 пъти
Наистина съжалявам, че ми се иска такъв човек да спечели, защото срещу него се пъчи ордата на безчестието и лицемерието. Сякаш нарочно нагласят и нагнетяват нещата, така че нормалните хора да се мобилизират около една точка.
- 1 like
Коментар
Коментар