If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доналд Тръмп е направил стремителна кариера,
а сега е и на върха - президент на Съединените щати.
За него се говори като за успешен предприемач,
но много бизнесмени не споделят това мнение.
Малко хора обаче знаят, че Тръмп многократно е провалял един или друг свой бизнес.
По официални данни, сегашният президент на САЩ е обявявал в несъстоятелност
отделни свои компании шест пъти в кариерата си.
А новия президент Байдън е във властта от 1972 год. Което прави 48 години - повече от комунизма в Източна Европа.
Смятай, надминал е бай Тошо отвсякъде с цели 2-3 обиколки даже.
Никоя медия не каза какви професионални успехи има.
Глупости, пълно е, ама не всички излизат в Гуглето
Ето творчеството му:
Large gatherings are not safe during COVID19, but if you attend a large gathering where you might end up having sex, below are tips to reduce your risk of spreading or getting COVID-19 through sex:
Limit the number of partners.
Try to identify a consistent sex partner.
Wear a face covering, avoid kissing, and do not touch your eyes, nose, or mouth with unwashed hands.
Wash your hands with soap and water often, and especially before and after sex. If soap and water are not available use an alcohol-based hand sanitizer.
If you usually meet your sex partners online, consider taking a break from in-person dates. Video dates, sexting, subscription-based fan platforms, or chat rooms may be options for you.
3. Protect yourself and your partners from COVID-19 during sex.
Avoid kissing. Kissing can easily pass the virus.
Wear a face covering or mask.
During COVID-19, wearing a face covering that covers your nose and mouth is a good way to add a layer of protection during sex with those outside your household.
Това същество е БОЛНО. Обществото, което му позволява да си развява... байрака също е болно.
Но не това е проблемът, а че искат насила да разболеят и нашите деца:
Десетки посланици и ръководители на представителствата на световни организации и една от най-влиятелните германски фондации в София разпространиха съвместно изявление в подкрепа на София прайд 2019. Парадът на гордостта тази година ще се проведе в събота, 8 юни. По същото време се подготвят и протести срещу него.
Зам министър само не министър май , аз тогава питам зашо този/тази жена е била главен здравен секретар на Пенсилвания и уважаван лекар, ми да вкарат закон републиканцита за забрана да у4ат , да работят такива и ше се оправи работата ...ако това е най голямото зло нека се изкорени .С две думи да е каже ако си такъв нямаш право да правиш : 1,2,3,4 ..Това 4е този е станал някакъв си зам министър какво променя като транс операциите продължават и те могат да кандидатстват за работа където си искат .
Виж сега, не знам дали е добър професионалист или не. Обаче всички "официални" медии тръбят факта че е трансджендър - колко смело и колко яко. Никоя медия не каза какви професионални успехи има. От една медия разбрах че станал известен с това, че отправил предупреждение като здравен секретар на Пенсилвания да не се правят оргии, щото нали вируса можело да се разпространява на тези оргии.
Статията в Укипедия и тя е горе долу същата. Стресира се на факта че е силно наш човек и как участва в клубовете по равенство и по ЛГБТ.
И ти като четеш оставяш с впечатление че тоя го назначават по "партийна" линия, а не щото е добър професионалист.
В крайна сметка всеки щат си има здравен инспектор можел е да избере някой от другите щати, примерно, но па избрал точно тоз щото е от нашите.
п.п.
Между другото това да се "води жена" нищо не значи.
Щото един в Аржентина се писал жена, с цел да се пенсионира по-рано. Ама нито си резнал пикалото, нито вземал хормони за промяна на пола.
Та и тоя така може да е налюпил перуката и облякъл полата, за повече кинти и по ранна пенсия.
Анджак! Електронно/дистанционно/пощенско гласуване е манна небесна за ДПС. Ама кажи го на педалите по ул. "Шишман", дето живеят в телефона.
... и наистина ми е писнало всичко да е на проба/грешка. Все едно не е имало вчерашен ден, от който да се учим, да извадим някакви поуки.
На ДПС гласове не им трябват, ако им трябваха лесно щяха да са първа политическа сила. Те с 10% държат съдебната система, службите за сигурност, енергетиката, инфраструктурата, солидни части от останалата икономика, практически безлимитно финансиране от банките, представям си ако имаха и повече
Да те поправя сабахлем казаха 27000.Понеже знаят че народа се радва на честно спечелените избори.В нашата мила Родина обаче човек може да има няколко самоличности без да нарушава закона.Да не говорим колко самоличности имат едни хора дето им смениха имената....Въведе ли се гласуване по пощата или по интернет ДПС е непобедимо...Много хора изобщо не мислят какво искат водени от злоба и омраза
Анджак! Електронно/дистанционно/пощенско гласуване е манна небесна за ДПС. Ама кажи го на педалите по ул. "Шишман", дето живеят в телефона.
... и наистина ми е писнало всичко да е на проба/грешка. Все едно не е имало вчерашен ден, от който да се учим, да извадим някакви поуки.
Днес събитието пред Капитолия ще се охранява от 25 000 редовна армия.
Да те поправя сабахлем казаха 27000.Понеже знаят че народа се радва на честно спечелените избори.В нашата мила Родина обаче човек може да има няколко самоличности без да нарушава закона.Да не говорим колко самоличности имат едни хора дето им смениха имената....Въведе ли се гласуване по пощата или по интернет ДПС е непобедимо...Много хора изобщо не мислят какво искат водени от злоба и омраза
Не призовавай често името Господне, че след година- две, може да извади балтията и да ни подкара.... Да не се окаже, че ни е направил услуга с вируса
Ми че този вирус изпълни желанията на всички по света.Затвори стадионите и кръчмите за което мечтаеха жените затвори моловете за което мечтаеха мъжете и затвори училищата за което мечтаеха децата...
Днес събитието пред Капитолия ще се охранява от 25 000 редовна армия.
При всеки преврат е така.
Честно казано фалшификациите бяха очаквани, ама тази дива наглост и педо терор надминава най-дивите ми фантазии. Вчера съвсем сериозно Пелоси обяви, че "щурмът на Капитолия" е поръчан от Путин. Не се и опитват да изграждат достоверни лъжи. Вече почвам да си мисля, че го правят, за откажат абсолютно всички от дори минимален опит за осмисляне не реалността. С други думи - хората абсолютно да престанат да вярват на лъжливите си очи.
Не призовавай често името Господне, че след година- две, може да извади балтията и да ни подкара.... Да не се окаже, че ни е направил услуга с вируса
Забеляза ли как едно от първите неща беше да затворят църквите. И как у нас имаше дива кампания за същото по всички американолизни медии и от лицето Ристо Реформов. Пълна гнус. Дреме ми за американците, ама майцепродавците у нас са създадени, плащани и тикани напред от тях.
Туй нящо е било мъж някога, женен даже с две деца, после решило че трябва да става жена и после се развело с жена си.
А сега новия президент на САЩ решил, че трябва да стане министър на здравеопазването.
Според мен е видял на къде духа вятъра и решил да се префасонира. Все пак е евреин, видял е че има далавера в трансджендъризЪма.
Зам министър само не министър май , аз тогава питам зашо този/тази жена е била главен здравен секретар на Пенсилвания и уважаван лекар, ми да вкарат закон републиканцита за забрана да у4ат , да работят такива и ше се оправи работата ...ако това е най голямото зло нека се изкорени .С две думи да е каже ако си такъв нямаш право да правиш : 1,2,3,4 ..Това 4е този е станал някакъв си зам министър какво променя като транс операциите продължават и те могат да кандидатстват за работа където си искат ...
Ако погледнеш скандинавските държави там ве4е е пла4евно и е пълно с транс ...Аз съм съгласен да ги махнем от ЕС и да не търгуаме с тях ако това е злото то трябва да се изкорени . Но искам да излезе някой с топки и не бла бла за либерализъм а да каже аз мразя транс , обратните , циганите и вадя ни от гнилите ЕС , икономиката ще процъфти като го направя , вкаравам закони за това и всеки ще припознае себе си ако му харесва ако не куфарите и в гнилата и упаднала Америка , Канада ,Германия и т н ...А сега какво едно голямо нищо и само критики без действия и оправдания за дълбоки държави а като е бил на власт едно голямо нищо....хората сам имогат да преценят кое и как трябва да е и дали им пре4ат транс4етата
Както съм лазвал много пъти за мен Запада е критерии как не трябва да се живее...Разбирам че са дресирани и с промити мозъци и не ме интересуват.В крайна сметка Бог решава.
Коментар