IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    тръмп ще загуби тези избори
    Груйо, нещо се обърна, що така ?

    Коментар


    • Mark Levin

      2 ч. ·

      Let’s step back. I’ve been hearing commentators trying to normalize all these changes to voting procedures and court interventions and acting like this has gone on throughout our history or was compelled by the virus. That’s clearly not true. Mail-in voting was pushed hard by the Democrats and they’ve filed scores of lawsuits to change the rules set by state legislatures. Unfortunately, activist courts have been more than happy to accommodate many of them and the Supreme Court failed to put its foot down. No, none of us recall a time like this when so many crucial state counts are delayed. There’s also a legitimate concern about backdoor voter harvesting in some areas. And we know for a fact that cities like Philadelphia have a problematic history. So let’s not pretend that this has been a routine election. Many of the same forces that rejected Trump’s 2016 election have tried to manipulate the system this time as well.

      Коментар


      • Мичигън(The KEY), вече 92% извадка - 0,5% преднина 20К в гласове!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от representjah

          Познавам много хора които залагат от по 30 години, това са комарджии (не казвам че си такъв). За мен винаги е било професионално занимание, един от 0.002% където дори в Betfair не ги искат. Ако ти беше печеливш играч, то непременно щяхме да се познаваме. Както се познаваме повечето, поне в България. Но спирам, бесмислено е.
          Колега, какво значи да сме се познавали? Ти защо си мислиш, че някой който залага търси контакти с такива хора? Сигурно има такива, но не си мисли, че това е всеки!

          Не се занимавам сериозно със залози от над 10 години. Преди това съм бил на минимален плюс от няколко хиляди на година, но той не плаща нервите и вложеното време. Залозите са глупост извън единични залози при събития като текущото.

          Последните 10 години залагам на събития като Брекзит, предните избори на Тръмп и тн... Не залагам на мачове или спортове.

          Да абсолютно безмислено е да се говори за залози! Много неща мога да кажа както за букитата така и за цитирания от теб NAte Silver. Но това са неща, които не са ми тема!

          Успех!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Майки, спри се и се смири малко, младеж, морето отдавна не е до колене - наставническият ти тон доста дразни, а колкото и да ми е неприятно, тръмп ще загуби тези избори
            Доста несериозно е да се говори за "тон"...
            Коментирай конкретно когато имаш за коментиране...

            Това, че ти казах, че ми предлагаш нещо глупаво като баса, е защото е такова, просто!

            Не се пробвай да ме хапеш, ако не ти е комфортно от написано от мен, с глупости като обвинения в "наставнически тон!"

            Коментар


            • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Реално погледнато Байдън печели Усиконсин и Мичиган. Трябва му само един от следните четири и е президент: Невада, Пенсилвания, Северна Каролина и Джорджия. Шансовете са на страната на Байдън, което е и справедливо предвид колко повече гласове ще получи на национално ниво. Остава въпроса дали Тръм ще признае изборите и дали ще изкара това на което казват white trash на улиците. Това би било проблем защото говорим за тежко въоръжени, високо мотивирани хора. Години наред са се подвизавали по формата на куклуксклан и други паравоенни формирования. Напълно възможно е Тръмп да до разруши държавата предизвиквайки размирици. Ще бъде интересно. За сега шанса е в полза на Байдън.
              Уишфил финкинга няма нищо с реалността.
              Нито Уисконсин, нито Невада, нито Мичиган, нито Пенсилвания дори не се печелят от никого докато не бъдат преброени, а повечето ще бъдат оспорени и във ВС и със сигурност ще има анулирани като невалидни доста вотове по пощата.

              А най реално погледнат е факта вече че силно жадуваната ви синя вълна не се състоя.

              Относно white trash-a - вече половин година го гледаме на живо по улиците що за стока е, комбиниран често с черен такъв.
              Тези закованите с дървени бордове магазини в "демократичните" щати са заради тях, а не заради хората на ДТ.

              Реален е и факта че който и да е следващия президент - щатите са по разделени от всякога и само ще се задълбочава тая тенденция.

              Коментар


              • Майки, спри се и се смири малко, младеж, морето отдавна не е до колене - наставническият ти тон доста дразни, а колкото и да ми е неприятно, тръмп ще загуби тези избори
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • Янките са магьосници. Ще разиграват психодрама до последния момент. като в евтин холивудски филм от 80 те. Аз им харесвах кинематографията от този период, но последните години няма нищо завладяващо.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от representjah

                    Грешиш Mike Florida. Изобщо не ги правят на тоя прицип коефициентите. Не е никаква тайна как се правят, всичко във футбола идва от очакваното количесто голове в мача, което пък се прави като се използват съответно защитите/напандението на отборите които се срещат. Зареждат някакви средни (бази данни на минали мачове допуснати/вкарани голове), поасоново разпределение и подобни щуротии, но long term метода е изключително точен. Не е задължително линията на букмейкъра да е балансирана, най-добрите като пинакъл например я оставят небалансирана, сами са го описвали процеса - така извличат допълнително value в long term.

                    За президентските избори също си има методология, да, базира се на предварителни проучвания, Nate Silver изключително много пише за това. Малко по-висш пилотаж е математиката, но като цяло методологията е изключително точна.

                    За залаганията на-живо, изобщо нямам намерение да влизам в спорове. Там съм се специализирал десет години, 90% от десетките милиони залози които съм правил (да, използвам и алгоритми и помощни средства) са на живо. Нито един участник и/или букмейкър не може да върви срещу тълпата, дори ако някой реши да шмекерува веднага value-то ще бъде отнесено от тълпата и някой ще бъде жестоко н@еб@н. Бил съм и от двете страни, принуден си да спреш най-малко защото имаш лимитирана банка.
                    Ето ти един конкретен случай в Бетфер и забъркани 23 милиона лири: https://www.theguardian.com/sport/20...ility-customer

                    Коне, футбол и тенис не пипам, ама тогава с кеф гледах какво се случва на пазара. На тези пазари са ВЕРОЯТНОСТИ, а не сигурности.
                    Ето за поасоновото разпределение: https://www.pinnacle.com/en/betting-...62MLXUMKMXZ6A8
                    Ето и за изборите още от 2016: https://www.pinnacle.com/en/betting-...X24F3SE5RJW8ZE
                    Смяташ, че като си залагал 10 години нещата са ти ясни, а аз просто си чеша езика!

                    Аз също съм залагал много! Първата ми сметка в онлайн букмейкър е 2000 година, когато нямаше банкови карти масово, а съм превеждал с Устърн Уюниън в Глобет, дето вече ги няма!

                    Така, че не си мисли, че не знам за какво става въпрос!

                    Проучванията на букитата нищо не струват, мога да дам много подробности, но не ми се пише за нещо, което като цяло е глупаво изобщо да се обяснява!

                    Коментар


                    • Няма страшно Путин е забелязан до пощенска станция в Мичиган с наръч писма и печечат със стара дата в ръката....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        Само че сега гледам едни данни на NYT, които ме карат да се съмнявам, че Мичиган е в кърпа вързан на Байдън

                        Trump 2,409,274 49.4%

                        Biden 2,382,858 48.9%





                        Това, което гледах преди на Асошиейтед прес беше:

                        Trump 2,392,774 49.3%

                        Biden 2,380,248 49.1%


                        По-горните данни трябва да са по-пресни с по-големите числа на гласуване
                        Така е. Обрат е възможен, НО говорим за ОБРАТ в края на извадката! Не случайно казах 95% шанс победа. 20:1 може и да загуби!
                        Фаворита е Тръмп и всеки, който смята друго трябва да разчита на ОБРАТ, който може да се случи, но е доста по-малко вероятен!

                        Коментар


                        • Реално погледнато Байдън печели Усиконсин и Мичиган. Трябва му само един от следните четири и е президент: Невада, Пенсилвания, Северна Каролина и Джорджия. Шансовете са на страната на Байдън, което е и справедливо предвид колко повече гласове ще получи на национално ниво. Остава въпроса дали Тръм ще признае изборите и дали ще изкара това на което казват white trash на улиците. Това би било проблем защото говорим за тежко въоръжени, високо мотивирани хора. Години наред са се подвизавали по формата на куклуксклан и други паравоенни формирования. Напълно възможно е Тръмп да до разруши държавата предизвиквайки размирици. Ще бъде интересно. За сега шанса е в полза на Байдън.

                          Коментар


                          • Само че сега гледам едни данни на NYT, които ме карат да се съмнявам, че Мичиган е в кърпа вързан на Байдън

                            Trump 2,409,274 49.4%

                            Biden 2,382,858 48.9%





                            Това, което гледах преди на Асошиейтед прес беше:

                            Trump 2,392,774 49.3%

                            Biden 2,380,248 49.1%


                            По-горните данни трябва да са по-пресни с по-големите числа на гласуване



                            Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Неприятно ми е да го кажа, но е факт
                            Last edited by Money; 04.11.2020, 15:06.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                              Искаш ли басче, че тръмп няма как да бие от сегашната гледна точка? По 50 или 100 кинта?
                              Не се занимавам с басчета! Аз имам съществен залог, че Тръмп, ще спечели повече щати от Байдън! Това къммомента е 99,99%.
                              За цялостна победа на Тръмп също съм сигурен!

                              Само глупак би пуснал бас на 2 коефицент, при положение, че при букмейкър мога да го пусна на над 3!
                              Занимавате се с глупости, вместо да мислите!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Адаш, мислиш много статично. Динамиката е изцяло срещу Тръмп във всички все още оспорвани щати
                                Пенсилвания е абсолютно 100% заради фракинга при разлика от 600 хил гласа. Там обръщане на 67% извадка е невъзможно, та ако ще и папата да пуснат срещу Тръмп! При NC и GA имаме извадки на 94% и стабилна преднина на Тръмп, което на фона на огромната извадка и стабилната преднина е резултат 99.999...% в полза на русото момче!

                                Така, че нещата, които са в долния ми пост, са както съм ги написал! За разлика от това на други, моето мнение винаги е плод на ясен анализ!

                                Коментар

                                Working...
                                X