IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Тръмп е като нашия Бойко - всички други са му виновни и му правят лошо, а той света вода ненапита патриот. Разровете се в историите на мега проектите му, за да разберете, че сметката винаги я плаща друг при него. Не мога да уважавам такива хора.
    А дали кат Баце, враговете го следът с дрон у спалната. Та да да оплакнем окото , с некои на снимки на Мелания.
    Last edited by Todor Sabev; 06.11.2020, 14:22.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      ... Ако пък Байдън спечели тази избори, останалата половина от страната няма да иска да го признае за президент, защото ще бъдат убедени, че той е спечелил през фалшификация в биткаджийските щатове!..
      Ъъъ каква останала половина ???
      50%+4млн. има Байдън.Отделно гласовете и за третия. Съответно на грешна основа анализираш.
      Last edited by satz; 06.11.2020, 14:11.

      Коментар


      • Всъщност от 3те центъра на силата в света, Китай е от най-гнусните и тежки тоталитарни режими, които могат да съществуват!
        В Русия имаме не чак толкова човеконенавистен режим, но там пак си е режим и имаме един BOSS с една шайка държавни капиталисти, които реално основно крепят властта си и много малко са допринесли за благоденствието на местното население!

        В САЩ където до тези избори се смяташе, че е демокрация и гласа на всеки човек има значение, тотално рухна като послание...
        Реално ако Тръмп спечели през оспорване в съда при отделните щати(основание броене на бюлетини от пощата със задна дата или бюлетини без ясно дефиниран подател, дублирани също), тогава половината страна няма да иска да го признава за президент и ще смята, че от гледна точка на властта си е направил манипулация. Ако пък Байдън спечели тази избори, останалата половина от страната няма да иска да го признае за президент, защото ще бъдат убедени, че той е спечелил през фалшификация в биткаджийските щатове!

        Така се изправяме пред 2 варианта! Единия вариант е гражданска война при, която едната страна да надделее и да наложи волята си над другата, а втория вариант е един от двамата възможни президенти нямайки възможност да увладее бунтовете през въвеждане на "военно положение", да превърне страната в режим, който да подчини хората през убийства, с полиция и армия!

        Който и от вариантите да се случи, жалкото е, че третия и най-голям център на силата е на път да се превърне в поредния режим, а масовия човек и неговите неотменими права да бъдат тотално стъпкани! Мечтата на глобалистите на практика се изпълнява, защото те не желаят свободно население, а центрове на силата, с които да владеят света. Това са Китай и периферия.... Русия и периферия.. САЩ и периферия.... ЕС и периферия...
        Най-любимия им режим разбира се е Китай, НО превръщайки САЩ в своего рода тираничен режим близък по природа до китайския, не само, че ще изпълнят дългогодишния си план за заробване, но това ще има непоправими последствия за целия свободен свят!
        Глобалистите не се интересуват как ще живеят американците или дали САЩ ще са първа икономическа сила или 5та, те искат да контролират противостоящи си силови центрове, а САЩ ще се превърне в марионетна ядрена карта, с която винаги ще може да бъде контролиран другия център, който е Китай! Разделяй и владей! Взаимоподчиняване през взаимоунищожение.... Звучи ли познато...

        Жалко за свободите... Вижда се какво става и с измислените карантини в Европа.... За съжаление предстоят мракобесни времена!

        Коментар


        • А може и да греша. Този пич Тим Милър казва, че в GOP нямало апетит за реформи и ще продъжат по пътя на най-малкото съпротивление, т.е. по пътя на идиотията

          Това, че латиносите гласуваха за Тръмп, което е основната причина Форида и Тексас да останат червени, може би ще го изтълкуват, в смисъл че са си окей и така

          Демократите пък ще трябва да анализират, как така Тръмп ги мачка, обижда, нарича ги изнасилвачи, убици и мързаливци, а латиносите па за Тръмпа гласуват. Ако Демс намерят път към латиносите, на следващите избори републиканците може да претърпят унищожителния провал, на който се надяваха демократите този път. И тогава вече за GOP ще стане страшно, защото ще е прекалено късно за реформиране



          “I don’t see any appetite for an autopsy, not for the old one or for a new one,” says Tim Miller, a former top strategist for Jeb Bush. “I think there’ll be a very slim minority of pencil-heads in D.C. and a handful of people in Congress who want to look at how the party can revamp and broaden its appeal. But all the incentives in the small-dollar donor world, on Fox News, and on Twitter still point toward Trump’s formula of doubling down on white grievance, ‘owning the libs,’ and pushing anti-elite populist nonsense. There’s just no appetite for reform.”
          Last edited by Money; 06.11.2020, 13:43.

          Коментар


          • Тръмп е като нашия Бойко - всички други са му виновни и му правят лошо, а той света вода ненапита патриот. Разровете се в историите на мега проектите му, за да разберете, че сметката винаги я плаща друг при него. Не мога да уважавам такива хора.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

            Коментар


            • Само булшит и фейк нюз от тези хора




              Trump spokesman lashes out at journalists for asking for evidence behind Nevada fraud case


              During a Trump campaign press conference in Nevada on Thursday, former acting Director of US National Intelligence Richard Grenell - who refused to identify himself to reporters - accused the state of covering up incidents of voter fraud in order to help the election prospects of Democratic challenger Joe Biden.

              These claims were made without evidence, and Mr Grenell refused to answer questions from journalists who demanded he prove his assertions.

              Коментар


              • След унизителната загуба на Тръмпа, републиканците ще започнат да се надпреварват да се дистанцират от него и да казват как вътрешно били несъгласни и т.н.

                Очаквам голям дебат за бъдещето на Републиканската партия пост-Тръмп

                Звездата на хора като Мит Ромни може да изгрее

                Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Май натам отива, дори Московския Мич се е възмутил от тръмпарщината, тия най-сетне загряха каква вреда им е нанесъл.

                "Лидерът на парламентарното мнозинство Мич Макконъл заяви, че обикновено не е необичайно някой да се обявява за победител в изборите, както направи Тръмп - макар и преждевременно. Но: „Да твърдиш, че си спечелил изборите, е различно от това да искаш прекратяване на преброяването”.

                Сенаторът Марко Рубио, републиканец от Флорида, порица Тръмп чрез Twitter: „Фактът, че са нужни дни, за да се преброят законно подадените гласове, НЕ Е измама”. Неговата колега от Сената Лиза Мурковски от Аляска предупреди, че „всички трябва да бъдат търпеливи", докато бъдат представени резултатите. Важно според нея било да се даде време на изборните служители да си свършат работата. Важно е да се признаят и преброят всички законно подадени гласове, казва още тя.

                Депутатът от републиканската партия Адам Кинцингер написа в туит директно до президента: „Престанете! Точка“, написа той в отговор на твърдението на Тръмп, че демократите се опитват да „откраднат“ изборите. „Гласовете ще бъдат преброени и вие или ще спечелите, или ще загубите", написа Кинцингер по адрес на Тръмп и добави: „И Америка ще приеме това. Търпението е добродетел”.

                И Крис Кристи, бивш губернатор на Ню Джърси и доверен човек на Тръмп, също не спести думите си. Републиканецът заяви, че няма основание за аргументите на президента. Атаките на Тръмп срещу целостта на изборите са „лошо стратегическо решение", което човек не би очаквал от някой на този пост."

                Коментар


                • Кефи ме как 2016 се повтаря, само че този път в полза на Демократическата партия

                  Има добър шанс и за Пенсилвания. Гласовете по пощата са средно 2:1 за Байдън


                  Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  Щур купон, ако и Пенсилванията посинее, ще е размазващо, а вероятно ще, щом Московския Мич напуска Тръмптаника..

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                    Байдън поведе в Джорджия!
                    Щур купон, ако и Пенсилванията посинее, ще е размазващо, а вероятно ще, щом Московския Мич напуска Тръмптаника..

                    Коментар


                    • Байдън поведе в Джорджия!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        В никакъв случай не трябва да бъде оставян да напусне САЩ. Корумпето първо ще се изправи пред съда..
                        Май натам отива, дори Московския Мич се е възмутил от тръмпарщината, тия най-сетне загряха каква вреда им е нанесъл.

                        "Лидерът на парламентарното мнозинство Мич Макконъл заяви, че обикновено не е необичайно някой да се обявява за победител в изборите, както направи Тръмп - макар и преждевременно. Но: „Да твърдиш, че си спечелил изборите, е различно от това да искаш прекратяване на преброяването”.

                        Сенаторът Марко Рубио, републиканец от Флорида, порица Тръмп чрез Twitter: „Фактът, че са нужни дни, за да се преброят законно подадените гласове, НЕ Е измама”. Неговата колега от Сената Лиза Мурковски от Аляска предупреди, че „всички трябва да бъдат търпеливи", докато бъдат представени резултатите. Важно според нея било да се даде време на изборните служители да си свършат работата. Важно е да се признаят и преброят всички законно подадени гласове, казва още тя.

                        Депутатът от републиканската партия Адам Кинцингер написа в туит директно до президента: „Престанете! Точка“, написа той в отговор на твърдението на Тръмп, че демократите се опитват да „откраднат“ изборите. „Гласовете ще бъдат преброени и вие или ще спечелите, или ще загубите", написа Кинцингер по адрес на Тръмп и добави: „И Америка ще приеме това. Търпението е добродетел”.

                        И Крис Кристи, бивш губернатор на Ню Джърси и доверен човек на Тръмп, също не спести думите си. Републиканецът заяви, че няма основание за аргументите на президента. Атаките на Тръмп срещу целостта на изборите са „лошо стратегическо решение", което човек не би очаквал от някой на този пост."
                        Last edited by satz; 06.11.2020, 11:24.

                        Коментар


                        • Хехе, много яко

                          По-точно даже 463

                          Но нямаше ли някаква партида гласове от военните, които предстои да се броят. Редовият американски войник интелектуално не е много високо Това малко ме притеснява

                          Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                          Жоржията вече е с разлика под 500 гласа
                          Last edited by Money; 06.11.2020, 11:20.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            По мои сметки ако са 60/40 няма да стигнат
                            Байдън 2,452,467
                            Тръмп 2,456,006


                            Но ако са 66/34 става:
                            Байдън 2,455,476
                            Тръмп 2,453,006


                            Но със сигурност ще има и второ преброяване при такава минимална разлика

                            Жоржията вече е с разлика под 500 гласа

                            пп
                            за залагащите на тръмп да помогна - лесно се намират коефициенти 1:7 и 1:8
                            Last edited by satz; 06.11.2020, 11:10.

                            Коментар


                            • Така е, вълнения ще има предимно, ако Тръмп спечели.
                              Защо бе, нали изборите са демократични ?
                              Ама, ако Байдън спечели, изборите били демократични и няма проблем.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                В никакъв случай не трябва да бъде оставян да напусне САЩ. Корумпето първо ще се изправи пред съда


                                Какъв затвор бе, Пъпеш, Байдън взима пари от Китай като продава държавата си. Сина му прибира милиони от фирми свързани с Китай, за да може баща му след това да продава страната си! Байдън не е за затвор, а за разстрел за държавна измяна! Сина му доказано няма нито образованието нито компетенциите, като прибира пари за консултанство в името на баща си. Според имейлите на ФБА, за Големия Джо отиват 10%! И това е по думи на самия син-Байдън от запис! Сега ми кажи, че записите не са истински както и на Бойко не са, налЕ....

                                За затвор е цялата престъпна шайка на демократите, които съсипват страната и преследваха наказателно Тръмп, въпреки че никога е нямало доказателства за намеса на Русия през неговия щаб на миналите избори. Накрая когато се доказа манипулацията казаха: "Сбъркахме извиняваме се"!

                                За затвор са и такива платени помияри като Саша Коен и курвестата му жена(БГ барантия), които могат да хванат един грохнал старец и да му правят пранк като викат без каквото и да е "изнасилвач", тя е само на 14 години. Подобен човек може да почине и на място, а това са пълни изроди! И подобна олигофрения и сценка е възможно да бъде направена единствено от безморални и платени отрепки!

                                За затвор са всички тези управители на демократични щати, които провеждат избори и контрол на резултатите сякаш САЩ са бананова република!

                                Естествената ти и вложена природа на абсолютен елментаризъм, може да те кара да се радвате на подобен измислен пост, точно както олигофрен се радва на огледалце!


                                Трагедия...
                                Last edited by Mike Florida; 06.11.2020, 10:03.

                                Коментар

                                Working...
                                X