IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Руската хибридна война срещу България

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
    Искаше да кажеш - носи Рускините в сърцето си ...
    Ами носим ги, даже на онова си ...
    Рускините ги носим ние... обаче тия като Деянов, носят Кадиров и Путин в сърцето
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
      И аз се радвам че България е все по-желано място за живот от всякакви хора и националности /заблудени до сега/.
      Имаме злато, долари, имоти и арбайтен за всички новодошли.
      Заповядайте от всички краища скъпи приятели.
      Нямам нищо против, за съжаление тия с големите пари се изнасят за Лондон, Франция или Германия (за тези между големите и средните пари) която им от години любима дестинация и е пълна с руснаци. Тук подобни особи са рядкост макар, че тук-таме се срещат. Има един който иначе живее в Холандия, но налива доста пари в България и дори взе да се завърта да живее и тук. Един друг който си купи апартамент за 1.2 милона евро тук и изкарва по няколко месеца в годината или жена му е тук с децата, една дама която доста успешно се зае със земеделие тук и една друга която отвори фабричка в една южна община. За съжаление обаче са още малко.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
        ..
        В мнозинството си българина носи Русия в сърцето си...
        Искаше да кажеш - "носи Рускините в сърцето си" ...

Ами носим ги, даже на "онова" си ...

Коментар

• https://alterinformation.wordpress.c...10/05/2848921/

Ето и още...
          Четете продажници...
          Само малка част от българите като вас са заблудени или платени....
          В мнозинството си българина носи Русия в сърцето си...
          Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
            ... КТБ..
            Като каза КТБ, руските инвеститори или капитали трябва да посрещаме с отворени обятия като всички пари, но.......... март още след новината, че са купени Виваком и ...... мултиплексите (които обслужват всичко), ми засмърдя още в първата минута. Ако в нещо ме бива, то е да откривам развалени яйца в сделки, та се зарових и само за 1 час се убедих, че нещо не е наред. Пуснах по темата в блога си http://investments.dir.bg/_wm/librar...7&df=8&dflid=3 и в един варненски сайт http://newsline.bg/read_more.php?post=11724 чиито собственик ми е приятел и го помолих да потърси информация също, защото се оказа, че великата LIC33 Group имат нещо мътно и със сайта си. Колкото и да е семпла излезе и инфо за самия мосю Луврие пък и нали се мота из Москва и Петербург, все някои го познават и е споменаван и в руските медии..

Вероятно съм бил първия в страната които се усети, защото някои политици пък и друго се размърдаха едва след 2 дни, та понякога се радвам, че хората четат.

Моят човек, който пък за няколко часа им разкости сайта и се оказа, че сървъра му е на майната си и един куп технически подробности от които не разбрах и 90%, но човекът казва, тия 100% са измамници, някакви иначе няма логика..... и пак куп технически подробности, но с две думи, на тия пари назаем не бих дал.

Ако тази сделка бе станала, бат ви Бойко със сигурност щеше да яде шамари в НАТО, 100% сигурно, защото искаме или не, но сме вкарани ЕС от Путин във война и тя няма да е нито кратка нито лека, въпреки, че все още не се води с оръжия поне не още тук.
            Last edited by Jay Gould; 12.06.2015, 00:57.

Коментар

• И аз се радвам че България е все по-желано място за живот от всякакви хора и националности /заблудени до сега/.

Имаме злато, долари, имоти и арбайтен за всички новодошли.

Заповядайте от всички краища скъпи приятели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
                Не ми давай наклон на к.ра...
                Приличаш на ветропоказател само по празната глава...
                А шутове по задните части може ли?
                Всеки човек трябва да си следва сърцето, ако останеш тук само мъка по матушка те чака

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  И относително положителното виждане за Русия продължава да се срива. Няма как държава която напада икономически и пропагандно България да не понесе сериозни поражения в публичния си имидж. Само червени коне с капаци не виждат че Русия се опитва да създаде от България зависима държава тип Украйна на Янукович.
                  http://news.ibox.bg/news/id_1470494730

Прочети ето това и пак помисли преди да пишеш глупости...
                  Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    И относително положителното виждане за Русия продължава да се срива. Няма как държава която напада икономически и пропагандно България да не понесе сериозни поражения в публичния си имидж. Само червени коне с капаци не виждат че Русия се опитва да създаде от България зависима държава тип Украйна на Янукович.
                    А сега ти пък ни разясни колко е независима Украйна на Порошенко !

Коментар

• И относително положителното виждане за Русия продължава да се срива. Няма как държава която напада икономически и пропагандно България да не понесе сериозни поражения в публичния си имидж. Само червени коне с капаци не виждат че Русия се опитва да създаде от България зависима държава тип Украйна на Янукович.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
                        Според социологически проучвания 70-80% от българите симпатизират на Русия...
                        А вие няколко маймуняци тук ще ме убеждавате в противното...
                        70% са за Ес, 30% сенилни дъртаци за Русия. то всяко стадо си има и мърша.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid
                          Айде чиба, отивай си у вас, рушко гаведо...
                          Аз съм си където трябва, ти отивай при американските си господари да им миеш чиниите...
                          Слава Великому Сталину!

Коментар

• Според социологически проучвания 70-80% от българите симпатизират на Русия...
                            А вие няколко маймуняци тук ще ме убеждавате в противното...
                            Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                              Изобщо не намеквам, че са проблем. Интересен ми е все пак броят им... и кога ще надмине милион.
                              Милион едва ли скоро, но може би са около 250 000 които пребивават постоянно или поне половината си време тук, в което няма лошо, а последните правителства и облекчиха донякъде документацията по престоя им, макар, че има още доста какво да се желае. Малко след голямата инфлация от края на миналата година част от тия които живееха тук се изнесоха в Русия, защото с доходите си тук им дойде скъпи, а цените в Русия бяха паднали в изражение в Евро, но това бе за кратко. В момента цените там са пак по-високи от тук и мнозина се върнаха или в момента се връщат в България. Болшинството от тях са по-съвестни граждани и от нас.

А за документите - миналата зима една дама бивша вече професорка (и тя избяга от Русия) от голям университет в Москва която живее вече тук, сама отвори темата колко е благодарна на нашите, че са облекчили условията по престоя.
                              Last edited by Jay Gould; 12.06.2015, 01:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                                Изобщо не намеквам, че са проблем. Интересен ми е все пак броят им... и кога ще надмине милион.
                                Доста далеч са от милион. Имаме около 8000 лица от женски пол дошли у нас от бившия СССР през последните 30-40 години, от които да речем 5000 са рускини... една голяма част от потомството също са руски или двойни граждани, да речем около 10 000 (средно по две деца). После имаш собственици на имоти, няма да отварям темата за броя им, от които може би 40-50 000 живеят постоянно у нас. Т. е. общият брой е около 60-65 000... добра агентурна база (независимо, че съм съгласен с Джей, че една немалка част са, да ги наречем, политически или икономически емигранти).

Коментар

Working...
                                X