If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно затова Кремъл публично екзекутира лидера на опозицията преди десетина дни.
Чакай малко - всеки сводник застрелва клиента на жрицата,ако онзи се направи на интересен и не плати!Тая по "чудо" оцеляла Дурицкая ,е "забелязана" доста преди това и в компанията на украински лидери.Тъй че не ми се прави на голям мислител с лафове от фактор.бг или ройтерс.нет!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Ми в нормалният свят няма тъждественост между "лидер" и държава... Всъщност там и "лидери", диктатори, фюрери, дучета, "велики кърмчии" и други подобни изобщо няма...
Впрочем, къде е Путлер бе?
Може да е отишъл да ловува гол до кръста.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Дрън-дрън! Лидерът и Държавата, в цял свят,са едно Цяло!Вероятно си гузен и правиш разделение,само за да отървеш кожицата си в "Деня X".Обаче бъди сигурен,че никой няма да задава въпроси и да те чака да смутолевиш отговорите
Руската интелигенция и средната класа, носител на демокрацията, от векове бягат като попарени от страната си. Никакво "цяло" не са намирали с централната си власт. И днес е така.
Дрън-дрън! Лидерът и Държавата, в цял свят,са едно Цяло!
Това е класически фашизъм. Поредното доказателство, че в Европа се възраждат две сходни тоталитарно-фашистки диктатури с леко религиозно прикритие. Единствените места където може да чуете, че лидерът и държавата са едно цяло са Русия и Турция. тази философия означава, че да си опозиционер е държавно предателство и всеки несъгласен с политиката трябва да се преследва. Точно затова Кремъл публично екзекутира лидера на опозицията преди десетина дни. Направиха го както в средновековието. На площада за назидание на всеки, който критикува Путин. От времето на Хитлер и Сталин в Европа не бяхме имали отъждествяване на държава с лидер. Много неприятно е когато е периферията на Европа имаме 140 милиона фашисти в Русия и около 80 милиона в Турция. Проблема е, че фашизма плъзва и в цивилизована Европа и Spart е само един от многото. За сега са нищожно малцинство и се надявам да останат такива.
Много си объркан бе,Димитров!Дори папуасите,индианците и зулусите си имат племенни Вождове! Ти изобщо май живееш на луната,но определено "респектираш" с мненията си ...
Аз може да съм на луната, ама други предпочитат да са като папуасите, индианците и зулусите... явно...
.. Всъщност там и "лидери", диктатори, фюрери, дучета, "велики кърмчии" и други подобни изобщо няма...
Много си объркан бе,Димитров!Дори папуасите,индианците и зулусите си имат племенни Вождове! Ти изобщо май живееш на луната,но определено "респектираш" с мненията си ...
Дрън-дрън! Лидерът и Държавата, в цял свят,са едно Цяло!Вероятно си гузен и правиш разделение,само за да отървеш кожицата си в "Деня X".Обаче бъди сигурен,че никой няма да задава въпроси и да те чака да смутолевиш отговорите
Ми в нормалният свят няма тъждественост между "лидер" и държава... Всъщност там и "лидери", диктатори, фюрери, дучета, "велики кърмчии" и други подобни изобщо няма...
Аз лично никога не съм плюл по Русия, а само по Путин!
Коментар