Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениети господин тарикат нещо да каеш там в Сирия ммм ?? Кой уби хората там ммм ?? кой ??М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениети господин тарикат нещо да каеш там в Сирия ммм ?? Кой уби хората там ммм ?? кой ??
Путин, разбира се.
Не ставай смешен ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЩе трепе, ама не той...
Из зад окЯна, е лесно. Давайте, атака, избийте ги...
Само да не стане, като с Форестал ...
На войници им се доиграло, разбиш ли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеТи луд ли си ве, вчера гледах в Сирия за кво става въпрос изпотрепали ги четвърт милион човека ..... иначе путинофилчета сме ама тоя педал над тебе и той нещо затрая вчера, като постнах руините там в Сирия ....... да не пускам и тея детски трупове лудница напрао, да не дава Господ ... ей тва са напрайли Американците, а тея кенефи ги защитават
темата е друга - не е да американци..
искаме себе си да опазим!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, чакай да обявят официалната версия - трябва да е нещо героично.
Може да са го прибрали в някоя клиника за луди в СибирХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениелинк към факта нямаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДори да приемем хипотетично че Путин е нападнал Украйна, което очевидно не е така , щото ако беше драмата отдавна да е приключила там и Украина да се е освободила от Фашистката хунта, обонговците са нападнали поне 20 пъти повече страни от Русия....факт
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеFox News analyst: ‘Start killing Russians’ to save Ukraine (VIDEO)
http://rt.com/usa/239633-scales-ukraine-kill-russians/
ааа така нешо западните новини се изпокриха нешо не го коментират тва ..... "давай да трепем повече руснаци " - разпрааа тоя плешив педал, ми да дава и да видиме, кой кум кой сват, кой на булката брат .....
Из зад окЯна, е лесно. Давайте, атака, избийте ги...
Само да не стане, като с Форестал ...
На войници им се доиграло, разбиш ли...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДори да приемем хипотетично че Путин е нападнал Украйна, което очевидно не е така , щото ако беше драмата отдавна да е приключила там и Украина да се е освободила от Фашистката хунта, обонговците са нападнали поне 20 пъти повече страни от Русия....факт
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДори да приемем хипотетично че Путин е нападнал Украйна, което очевидно не е така , щото ако беше драмата отдавна да е приключила там и Украина да се е освободила от Фашистката хунта, обонговците са нападнали поне 20 пъти повече страни от Русия....фактМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи, кое от двете поддържаш ?
Може да са го прибрали в някоя клиника за луди в Сибир
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, що па Българинът?!
Има 5 откачалки тук, ама те не са българи - путьофилчета нек'ви ...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеми той не е нападал Украйна..Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар