IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам, ти твърдеш, че по-долЕ аз съм "твърдял" нещо, а то си стои всичкото там.

Като се върна от кайвето след няколко часа, дано си намерил това, дето твърдиш, че аз съм твърдял

П.П. Същата стори е и с бат' ти Пешо. И той не може да осмисли елементарен текст какво пише в него, ама после хуква да твърди, че аз съм твърдял нЯщу си .....

Първите 7 ( седем ) като ги няма .... остави. Тогава се учи четене и писане

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      В долари е цената, Моркуфф. В долари.

От 1971г цената на газ се определя в долари, ако не са ти казали още у сфищофската академия по икуномикъ

П.П. Добро включване направи. Два поста и пет "фрозрения" досега.

Изчезвам на кайфе, че ще ме заболи тиквата да ти чета глупостите, които ръсиш със замах
      В техникума за готвачи не са ли ви учили че има обменни курсове между валутите , в квото и да е цената можеш да си я конвертираш по курса за деня.....

Я пак ни обясни как цената на Руския газ била 380 долара пък Булгаргаз я продава на дребно на изхода на мрежата си за ниско налягане за няма и 340 долара и то при положение че си е сложил надценка за доставка и печалбица
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Маранди ,
        я пак ни обясни как Шемролет била мажоритар на Авто Ваз да се посмее всички пак.

Бат ти Пешо дето е енергетик ти каза че от Газ разбираш толкова колкото от Икономика ...тоест нищо ма ти продължаваш да се дърлиш и излагаш.

Ти твърдиш няколко поста по надолу цена на Руски газ за България 380 долара което си е поредната ти лъжа или поредното незнание......

Цената на руския газ е далеч по ниска ....сега признаи си лъжеш или просто си пределно некомпетентен ?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          И неделя нямате почивен ден с простотиите.

Тая цена 200 евро каква е , май на едро ....... сложи и си и доставката и надценка за цена на дребно. Тогава я сравнявайте с БГ цена на дребно.
          В долари е цената, Моркуфф. В долари.

От 1971г цената на газ се определя в долари, ако не са ти казали още у сфищофската академия по икуномикъ

П.П. Добро включване направи. Два поста и пет "фрозрения" досега.

Изчезвам на кайфе, че ще ме заболи тиквата да ти чета глупостите, които ръсиш със замах

Коментар

• Моркуфф,

след блестящите ти фрузрения, че рушнаците бойкотирали "хамериканските" производители на автомобили в Раша, не е нужно да ни показваш отново блестящия си ум.

П.П. Статията е за Румъния от РИА новости - никъде няма дума обелена за БГ.

Други фрузрения имаш ли? ( освен, че румънската газ не била двойно по-ниска от рушката, щот' била без акциз и данъци )

Коментар

• Между другото , един експерт по всичко по надоле е писал че цената в БГ е 380 долара което не е вярно.
              Цената на изхода на мрежата за ниско налягане по днешния курс е 339,37 долара.....

Пределна цена на природен газ при продажба от Обществения доставчик на клиенти, присъединени към мрежи ниско налягане собственост на преносния оператор –
              610.86 лв./1000 нм3 (65.66 лв./MWh)

Забележка: В цената не са включени акциз и данък върху добавената стойност

http://dker.bg/pagebg.php?P=401&SP=404

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                На румънците газта е два пъти по евтина !!! Т.е. сметката ти би била едва 25 евро.Така излиза.Не им искат газта на тия, това е положението а те се натискат насила да я продават и правят проекти за газопроводи които други трябва да им плащат за да построят.Сега и китайците ще ги порежат и ще искат 100 долара за 1000 кубика цена.Защо да искат да им е скъпо ли ?
                В България тока е скъп защото заплатите на работещите в енергетиката са безумно високи, няма такава компания която да е на загуба а да е надула заплатите 5 пъти над средното заплащане за страната.
                хубаво, вземи от Румъния, или дайте предложения за Дунавски Поток аз няям нищо напротив

Коментар

• Ето тука още жертви на КГБ и Кремл, тоя Путлер явно всички изтребил ........

DEAD: 125 SCIENTISTS, 75 HIGH-LEVEL BANKERS, & 3 INVESTIGATIVE JOURNALISTS WITHIN 24 HOURS
                  http://www.secretsofthefed.com/dead-...e-journalists/
                  .............
                  A Denver banker that supposedly shot himself 8 times in his head and torso with a nail gun, the infectious disease scientist who was stabbed 196 times, 3 investigative journalists who all work in explosive areas die within 24 hours…the list goes on and on.
                  .............

Коментар

• И неделя нямате почивен ден с простотиите.

Тая цена 200 евро каква е , май на едро ....... сложи и си и доставката и надценка за цена на дребно. Тогава я сравнявайте с БГ цена на дребно.

И ако пак е по евтина , чудесно......имаме интерконектор с Румъния , почвайте внос от Румъния стига да имат необходимия добив да си покрият тяхната консумация и да изнасят........всички ша сме щастливи.
                    Отрицателното търговско салдо няма да е с Русия а с Румъния. И русофобчетата ша трябва да станат Румънофобчета

Коментар

Е, нали сфиянци си договарят цените с Хаяско - да си ги плащат
                      Е как Софиянци, като у тойо парламент всичкото каиш вътре е селяндур

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        На румънците газта е два пъти по евтина !!! Т.е. сметката ти би била едва 25 евро.Така излиза.Не им искат газта на тия, това е положението а те се натискат насила да я продават и правят проекти за газопроводи които други трябва да им плащат за да построят.Сега и китайците ще ги порежат и ще искат 100 долара за 1000 кубика цена.Защо да искат да им е скъпо ли ?
                        В България тока е скъп защото заплатите на работещите в енергетиката са безумно високи, няма такава компания която да е на загуба а да е надула заплатите 5 пъти над средното заплащане за страната.
                        Е, ти в Румъния чул ли си да има БГ матрьошки или про-рушки партии в Парламент?

На тукашните им казваш: "Плющят ви яко, бря." - те скачат веднага: "Убау ни е."

Такова фросто племе не съм виждал досега да има някъде. Затова вече сме последна дупка и на Балканите от 17 държави. За Юръп въобще да не говорим.

П.П. Ирландия скочиха на бунтове, защото искат да им правят водата платена.

А, тук кажи на родните примати, че водата е рушка и може да вдигнеш още 5 пъти - гък няма да кажат - хихи
                        Last edited by marandi; 22.03.2015, 11:34.

Коментар

• michaelis

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                            ама добре бе ндей купува за кво ти е ? не знам Боийко кретена за кво рева за тоя Южен Поток. Ми ето мечтата се изпълни няма потоци, няма руски боклуци. На мене ми е добре с руския газ във Виената разходи на месец ток и топло заедно за 60 еврака на месец. Еба ги и у гадните комунисти са тея австрийците с тоя руски газ и суровини. За тъпа гарсониера в София за парно 50 евра минимум на месец и ток оше толкова и то стана по-дебело май ми се струва .............
                            Е, нали сфиянци си договарят цените с Хаяско - да си ги плащат

Коментар

Само една река дели Влашко от БГ империя - на север 100% независими от рушки гъз, а в Батсустан 100% зависими.

ЕС, гейропа и пиндосите са виновни за това, бът ъф коурс
                              ама добре бе ндей купува за кво ти е ? не знам Боийко кретена за кво рева за тоя Южен Поток. Ми ето мечтата се изпълни няма потоци, няма руски боклуци. На мене ми е добре с руския газ във Виената разходи на месец ток и топло заедно за 60 еврака на месец. Еба ги и у гадните комунисти са тея австрийците с тоя руски газ и суровини. За тъпа гарсониера в София за парно 50 евра минимум на месец и ток оше толкова и то стана по-дебело май ми се струва .............

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                                Ако вълци заобиколят кошарата ти, ти какво, вратника ли ще им отвориш?
                                Впрочем, един интересен факт е, че внукът на граф Игнатиев и един от най-влиятелните дипломати в поствоенния период - Джордж Игнатиев е бил постоянен представител на Канада в НАТО.

Интересно нали...

http://en.wikipedia.org/wiki/George_Ignatieff

Коментар

Working...
                                X