Първоначално изпратено от Rainman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
В России ищут юридические основания для возврата Аляски
жужето се натиска и Аляска да окаля ...
пп
Оп, това от миналата година било ... може и да му е изтекла давността ...Last edited by OMG; 22.03.2015, 22:27.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеМарков,ти си уникален,неповторим
с голи гърди за матушка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЩо за гупости са това ? Тук се намират хора които търгуват на фондовите борси и в написаното няма една буква истина.
Точно тази статия обсъдихме по-назад днес. Ноооо - чукча писател, чукча не читателНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМа това ти лично ли го видя или се водиш само по тия снимки...кога беше там ?
с голи гърди за матушка...http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнениеЗа първите 2 месеца на 2015г. федералният бюджетен дефицит на Русия е бил 765,174 милиарда рубли. Нали Русия нямаше голям дефицит в бюджета. Защо сега има огромен дефицит, който е около 7,4 % от БВП? За домашно може да сметнете дефицита в долари.
През февруари 2015г. в Русия инвестициите в основен капитал намаляват спрямо февруари 2014г. с 6,5 %.
Обяснете защо е толкова тежка икономическата криза в Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеСтига с тия щати
сравняваме откраднатите територии от Финландия,сега в Русия
и самата Финландия-от двете страни на границата
защо от едната страна са китни градчета
а от другата МордорНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМа разбира се ......у САЩ има само небостъргачи , там дървени къщи няма
Въх да му се невиди
сравняваме откраднатите територии от Финландия,сега в Русия
и самата Финландия-от двете страни на границата
защо от едната страна са китни градчета
а от другата Мордорhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМоркуфф, ясно е, че си нямаш хал-хабер да видиш колко глупости са написани в поредната пропаганда за малоумници, пусната от Кремлин.
Аз щях да се обидя, ако ме вземат за толкоз фростНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнениеПрез февруари 2015г. в Русия производството на топли (зимни) куртки намалява спрямо февруари 2014г. с 61,9 %, което е спад от 2,625 пъти. През януари 2015г. в Русия производството на топли (зимни) куртки намаля спрямо януари 2014г. с 40,9 %.
През февруари 2015г. в Русия производството на обувки намалява спрямо февруари 2014г. с 21,3 %. През януари 2015г. в Русия производството на обувки намаля спрямо януари 2014г. с 11,4 %.
Нали щяха сами да си произвеждат като ограничат вноса от чужбина? Кажете защо тези производства намаляват. Най-вероятната причина е, че немалка част от хората в Русия нямат достатъчно пари за да си купуват нови дрехи и нови обувки. Обяснете защо от Русия доста хора емигрират в САЩ, Канада, Германия, Финландия и в други държави.
През февруари 2015г. в Русия производството на панталони (включително къси панталони) е намаляло спрямо февруари 2014г. с 60 %, което е спад от 2,5 пъти. През януари 2015г. в Русия производството на панталони (включително къси панталони) намаля спрямо януари 2014г. с 59,4 %.
Нали щяха сами да си произвеждат като намалят вноса. Защо тези производства спадат толкова драстично.
По данни от САЩ годишно около 10 000 души от Русия емигрират в САЩ. Може да потърсите и немските данни за броя руски граждани, които годишно емигрират в Германия. Обяснете защо емигрират толкова хора от Русия. Обяснете защо толкова бързо се увеличаваше броят на безработните в Русия през първите 2 месеца на 2015г..И през март 2015г. продължава да се увеличава броя на безработните в Русия.Last edited by Rainman; 22.03.2015, 21:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМоркуфф, ясно е, че си нямаш хал-хабер да видиш колко глупости са написани в поредната пропаганда за малоумници, пусната от Кремлин.
Аз щях да се обидя, ако ме вземат за толкоз фрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНа теб вътрешния ти глас пак ли ти шепне разни неща
Аз щях да се обидя, ако ме вземат за толкоз фрост
Коментар
Коментар