IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Чичко Гугъл и НСА знаят всичко
    Пак простотия

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Бивш съюзник на Путин скептичен за политиката му
      Русия няма да се върне скоро към икономически растеж
      http://www.dnes.bg/world/2015/03/31/...kata-mu.259127
      Гледам, че цитираш "Днес", а там винаги е пълно с коментари на незадоволени момченца !
      Затова и не ходя в тоя сайт!

А Путин в ефир не веднъж е заявявал, че няма съюзници, има екип, но то е нещо тотално различно.

Коментар

• Бивш съюзник на Путин скептичен за политиката му
        Русия няма да се върне скоро към икономически растеж
        http://www.dnes.bg/world/2015/03/31/...kata-mu.259127
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Абе баш в зимата в тези екстремни минуси не са проходими без риск за живота.
          Ако ти се повреди МПСто при - 50 ще имаш близка среща с светия дух.

Имаше интересна поредица по дискавъри за точно тези екстремни пътища , как се пътува по групи по тях, щото ако стане нещо да има кои да те измъкне и само в определен сезон........по спомен твърдяха че са използваем 2-3 месеца...
          И лятото което е към 2 месеца почвата пак е пак замръзнала , в редки случай се размразява и става кал....
          Пак не съм съгласен.
          По тези места не се ходи с ладата или москвича. Това не е Крим. В Якутия никой не ходи за уикенда или за ваканцията. Както ти ходиш в Слънчев бряг или Созопол например.
          Там отиват геолози, златотърсачи, превозват се товари с тежки машини, за предпочитане триоски, Камаз, Урал или други с повишена проходимост. За полярните области руснаците имат специално дизелово гориво, марка "арктическо". В България такова дизелово гориво няма. И вероятно в цяла Европа няма, без северните области на Финландия и Норвегия. Там зимно време на открито машините не се гасят. Работят нонстоп. Само в отоплени гаражи ги гасят. Иначе няма запалване дизела.
          Разработени са и специални всъдеходи за полярните области. Машини на верижна база, производство на Харковския завод. То си е бойна машина, без въоръжения.
          И скоро до няколко години, десет-петнайсет Харков ще се върне в състава на родната Русия.

А че в Русия пътищата са по-лоши от всяка европейска държава, какво остава за САЩ, в това няма съмнение. Многократно са по-лоши. И никога няма да станат по-добри от европейските. Няма пари за това.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Поредното доказателство, че всички истински българи обичат Русия- http://rusofili.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%b...8%d1%81%d1%82/
            Това е пълна пародия.....няколко пъти съм попадал на серии от тоя водевил наречен КЕЧ. Тоя Русев говори на БГ пък играе Руснак.
            В началото докато не му бяха доразвили образа се биеше в гърдите и ревеше : Булгар, Булгар........после сценаристите решиха че ако играе руснащ ще има повече интерес , разбира се накрая добрия американец ще победи лошия Руснак .......
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Поредното доказателство, че всички истински българи обичат Русия- http://rusofili.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%b...8%d1%81%d1%82/
              Тези маршируват тотално грешно

Коментар

• Поредното доказателство, че всички истински българи обичат Русия- http://rusofili.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%b...8%d1%81%d1%82/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Тука не съм съгласен с тебе.
                  Тези пътища из Якутия се ползват 6-7 месеца през годината.
                  Абе баш в зимата в тези екстремни минуси не са проходими без риск за живота.
                  Ако ти се повреди МПСто при - 50 ще имаш близка среща с светия дух.

Имаше интересна поредица по дискавъри за точно тези екстремни пътища , как се пътува по групи по тях, щото ако стане нещо да има кои да те измъкне и само в определен сезон........по спомен твърдяха че са използваем 2-3 месеца...
                  И лятото което е към 2 месеца почвата пак е пак замръзнала , в редки случай се размразява и става кал....
                  Last edited by markoci; 31.03.2015, 23:39.

Коментар

Кокошчице проскубана,

лично аз съм карал по магистрала там. В европеиската им част ....ти кога ходи и видя че няма.

Относно пътищата в Сибир съм прав вземи го признай. температурна амплитуда от 90 градуса такова мамата на всяка твърда настилка за година. При тези прекалени големи разстояния в Русия ...не си струва усилието и парите да се правят за по едни сезон......това ефакт. Имаше и цяла поредица по дискавъри точно за тия пътища които се ползват 2-3 месеца в годината
                    Тука не съм съгласен с тебе.
                    Тези пътища из Якутия се ползват 6-7 месеца през годината. Когато е замръзнало. През зимата са проходими. Лятото са блата, наводнения, кал и прочее. Просто такива са климатичните условия. Такива са и в северните части на Канада. И там голяма част от пътищата са проходими само зимно време. Говоря за пътищата към селищата на ескимосите, или инуитите, все тая.
                    Та за какво руската държава трябва да прави магистрали към поселищата на еленовъдите якути?
                    И няма никаква икономическа причина да се строят и поддържат пътища за лятото по тези места. Просто не е целесъобразно. По-добре да направят десетина мобилни МБР. Ще е по-евтино.

А пък оня, дето в Аляска пътувал с кола и пътищата били прекрасни....
                    Ами човека е пътувал от аеродрума до центъра на града, 1км и 200 метра по обиколния път.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      В Манголия няма нито една магистрала, свързваща два града, синигерче пеещо.

Нямат магистала между Масква и Санкт Петербург. За тия пещерняци ли говорим? Не могат да вържат 700 км с асфалт.
                      Кокошчице проскубана,

лично аз съм карал по магистрала там. В европеиската им част ....ти кога ходи и видя че няма.

Относно пътищата в Сибир съм прав вземи го признай. температурна амплитуда от 90 градуса такова мамата на всяка твърда настилка за година. При тези прекалени големи разстояния в Русия ...не си струва усилието и парите да се правят за по едни сезон......това ефакт. Имаше и цяла поредица по дискавъри точно за тия пътища които се ползват 2-3 месеца в годината
                      Last edited by markoci; 31.03.2015, 22:56.

Коментар

Както вече ми омръзва да повтарям - не ме интересува какво прави Русия или Путин в Русия.
                        Краде като невидял. Какво си мислиш, че прави алчното джудже?
                        -------------------------

Оскъпиха с $200 млн. отсечка от "Москва-Санкт Петербург"
                        $2,5 млн. е сумата, с която е оскъпен всеки километър от скандалната отсечка, възмутила и еколозите в Русия

http://www.economic.bg/bg/news/3/Osk...Peterburg.html

Коментар

Лебедче бледо, двойката е за теб

Точно това което си постнал потвърждава моята теза А НЕ твоята .....аз от самото начало твърдя че пътя е в екстремни климатични условия и затова е в това състояние......

Ти твърдеше че е така щото е в Русия като единствена причина...сега слагаш линк които потвърждава моите думички. Благодаря
                          В Манголия няма нито една магистрала, свързваща два града, синигерче пеещо.

Нямат магистала между Масква и Санкт Петербург. За тия пещерняци ли говорим? Не могат да вържат 700 км с асфалт.
                          --------------------------

За сравнение УСА имат 10 пъти по-голяма пътна мрежа. А дали имат магистрали от край до край не ме питай

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Фазанче качулато, опять двойка.
                            ------------------
                            В същото време то пресича едни от най-тежките климатични области на земята. Зимата температурите падат до минус 56 градуса по Целзий. През по-голямата част от времето трасето е замръзнало. Парадоксално, но именно в тези предиоди то е най-сигурно за пресичане. Лятото го превръща в опасно кално тресавище
                            -----------------------------------------------

Това в черничкото
                            Лебедче бледо, двойката е за теб

Точно това което си постнал потвърждава моята теза А НЕ твоята .....аз от самото начало твърдя че пътя е в екстремни климатични условия и затова е в това състояние......

Ти твърдеше че е така щото е в Русия като единствена причина...сега слагаш линк които потвърждава моите думички. Благодаря

Коментар

• Както вече ми омръзва да повтарям - не ме интересува какво прави Русия или Путин в Русия.

Като искат да въведат официално Путинизъм, да сменят иконите в храмовете си с Путин и неговите министри, да приемат като разплащателно средство само борови шишарки вързани с колорадска лентичка. Като искат да търгуват с останалия свят, като искат да не търгуват. Ако искат да преминават на официална путинска диета с гречка, като искат да ядат само чер хайвер. Не ме интересува. Стига да го правят зад руските граници.

Коментар

Да ти изглеждам на прокуратора - да ги лови тя. Ей сега като натиснат и американците онова желе дето ни е главен прокурор и може да почне да излиза петата колона с обвинения.
                                Айде и на това да отговоря.

На Путин това му е доброто, че успява да направи компромиси и да направи екип!
                                Незная, как го прави!
                                Но го прави!

А ББ няма как да направи екип. на него маята му е от оная с термофилните дрожди, не е от истинската, ако помните в Русе какво се произвеждаше на времето.
                                Той сам го каза, материалът е лош и той е един от най-лошите!
                                Надявам се, да не ми набутате пък Станишев или Сидеров сега, че аман от обяснения за тия двамата!

Нашето правителство е марионетно.
                                И в руската дума има много проамерикански марионетки и затова на Путин не му е лесно с петата колона.

Затова гледам повече как се развива политиката в световен акспект, за да видя ние къде сме!
                                Препоръчвам го от край време ЛаРуш:

https://larouchepac.com/

Обяснява в детайли политиката на Рузвелт и както върви, май май Путин тръгва по неговия път!
                                Айде, стига толкова уроци!
                                После пак!

Коментар

Working...
                                X