Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Неговата липса води до депресии и масови самоубийства.
Тогава ще дойдеш като куче на синджир при майчицата си ( БГ империя и ще помолиш като пич ). Братя, които ни учихте да четем и пишем и да ни научихте да се молим някога, може ли да помогнете пак?
И да ни дадете малко слънце, за да не се трепем на първо място по самоубийства.
------------------------------------
БГ император ще разгледа молбата на пещерняците и ще ги пусне, но за кратко.
Идвате, ПЛАЩАТЕ си и си отивате!Last edited by X_Y; 01.04.2015, 19:46.
Коментар
-
Русия е заплаха за регионалната сигурност, заяви президентът на Грузия
Tрябва да се построи бодлива ограда по границата между демократичния свят и Русия
Ха кажете нещо!Last edited by X_Y; 01.04.2015, 19:23.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеТова е отбранителна мярка, така Русия става непревземаемаПоне историята го е доказала не веднъж!
Някой ден ще разберете ли, че на никой не му пука за Хаяско и робите му? Само да не идат тук, а те ще скъсат синджира с БГ пуделите си за някоя копейка.
Нали сте най-най-най ..... седете си там и толкоз. Радваме се за вас и не идвайте тук, плийз, за да не дойде БГ империя и тогава ще четеш, че е имало Раша само по архивите някой ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/evropa/334/a/...1-iuli-192163/
Я да видим русифилистиците как ще коментират това ?
Значи излиза че тези де трепят руски малцинства заслужават двойно по евтина газ от бг "братушките"....
- че газ имало само от Монголия и ако искаме.
---------------------------------
На въпрос: Добре - може да си внесетете същата руска газ, ама двойно по-евтино, се започва с другите лафове, че сме предатели и сме скапали ю.пАток?
Нема угодия ....
Междудругото цената не е двойно по-скъпа, понеже не отчиташ калориите. Тази в БГ, която влиза е с по-ниско качество и затова скапва преносната мрежа и гърмят уредите работещи с нея, защото не са предвидени за такъв боклук да се ползва като източник.
П.П. Справка Севлиево, където им гръмна газопровода и щеше да срути целия център
Та, ако се приравни през ккалории, както се прави в цял свят, цената още по-дървесна от двойна.
Ама, в БГ-стан имам чувството, че са от идиоти нагоре всичките. И затова няма да се ядосвате, че сте най-бедните в ЕС.Last edited by marandi; 01.04.2015, 15:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение...Оттам насетне сещаш ли се колко смешно звучат самопровъзгласилите се лафчета, че Масква била Трети Рим като нямат нито един път? ( неквъв пълен оксиморон е т'ва )Поне историята го е доказала не веднъж!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКъде съм казал, че пътищата в САЩ са по-лоши бе?
Казах че руските пътища не могат да се сравняват с европейските, пък какво остава да се сравняват със САЩ. Тоест, поставям САЩ по-високо от Европа, но съм съкратил малко изречението. Де да знам че ще го тълкува някой.
Римска империя ( която пукнала отдавна ), но я водят най-дълго просъществувалата и до ден днешен се слави с качеството на пътищата си, въпреки, че са минали над 800 години от изчезването й ( на правоприемника й ).
Оттам насетне сещаш ли се колко смешно звучат самопровъзгласилите се лафчета, че Масква била Трети Рим като нямат нито един път? ( неквъв пълен оксиморон е т'ва )Last edited by marandi; 01.04.2015, 15:48.
Коментар
-
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...1-iuli-192163/
Я да видим русифилистиците как ще коментират това ?
Значи излиза че тези де трепят руски малцинства заслужават двойно по евтина газ от бг "братушките"....
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ САЩ лоши ли са им пътищата, пък аз си мислех че в Европа са с по тънка настилка и се разбиват по бързо. Там под магистралите първо е положен 50 см. железобетон и съм виждал да го разбиват за да леят нов който да е с по дебела арматура армиран.Но щом казваш че са по лоши. Иначе и американците и руснаците са с прекалено надути камби - самочуствието им е дразнещо, но на вторите особенно както е подплатено с феодално мислене пък са некадърни за целия свят е особенно дразнещо.Щом ви харесва да им се кланяте проблема си е ваш.
не си разбрал добре Шапока.
Моркуфф-а не спира с басните за добрите рушки пътища, които са на 130 място в света от 131 държави в класацията.
В превод да се чете - и в Африка пътищата са по-добри от тия в Монголия. Но дряновската интелегенция е упорита и отказва да асимилира елементарни факти, а пак го избива на пропаганда и разводняване.
Убау, ама фактите няма да се променят и са такива, каквито са. Монголия няма пътища
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ САЩ лоши ли са им пътищата, пък аз си мислех че в Европа са с по тънка настилка и се разбиват по бързо. Там под магистралите първо е положен 50 см. железобетон и съм виждал да го разбиват за да леят нов който да е с по дебела арматура армиран.Но щом казваш че са по лоши. Иначе и американците и руснаците са с прекалено надути камби - самочуствието им е дразнещо, но на вторите особенно както е подплатено с феодално мислене пък са некадърни за целия свят е особенно дразнещо.Щом ви харесва да им се кланяте проблема си е ваш.
Казах че руските пътища не могат да се сравняват с европейските, пък какво остава да се сравняват със САЩ. Тоест, поставям САЩ по-високо от Европа, но съм съкратил малко изречението. Де да знам че ще го тълкува някой.Last edited by chronos; 01.04.2015, 15:34.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМакс се появи и рублата веднага се срина до над 58 за $1
От 57.58 - 58.07....
Факи, по-сериозно.....
Коментар
-
gigow
В САЩ лоши ли са им пътищата, пък аз си мислех че в Европа са с по тънка настилка и се разбиват по бързо. Там под магистралите първо е положен 50 см. железобетон и съм виждал да го разбиват за да леят нов който да е с по дебела арматура армиран.Но щом казваш че са по лоши. Иначе и американците и руснаците са с прекалено надути камби - самочуствието им е дразнещо, но на вторите особенно както е подплатено с феодално мислене пък са некадърни за целия свят е особенно дразнещо.Щом ви харесва да им се кланяте проблема си е ваш.D.Y.F-091066
Коментар
-
Потери экономики России от аннексии Крыма оцениваются в $150-200 миллиардов, – заявил во вторник 31 марта глава Комитета гражданских инициатив, бывший министр финансов России Алексей Кудрин .«В течение 3-4 лет это может составлять от $150 до 200 млрд. Это суммарно, косвенные и прямые потери. Это очень примерная оценка, но она пока, на мой взгляд, примерно такой и будет», – добавил Кудрин.
http://ru.krymr.com/content/news/26930371.html
А сега де!Не съм расист,но не съм и далтонист!
Коментар
Коментар