IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.fbr.bg/read.php?n=22984
    Last edited by barbaron; 01.04.2015, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Русия е заплаха за регионалната сигурност, заяви президентът на Грузия

Линк

Ха кажете нещо!
      Ако си пълен смотаняк и лузър и като матрьошките, може да кажеш, че при средна температура за Масква от 3-4 градуса целзий ( където в зимата слънцето залязва в 16ч и изгрява в 10ч на другия ден, че нямаш достъп до витамин Д.

Неговата липса води до депресии и масови самоубийства.

Тогава ще дойдеш като куче на синджир при майчицата си ( БГ империя и ще помолиш като пич ). Братя, които ни учихте да четем и пишем и да ни научихте да се молим някога, може ли да помогнете пак?

И да ни дадете малко слънце, за да не се трепем на първо място по самоубийства.
      ------------------------------------

БГ император ще разгледа молбата на пещерняците и ще ги пусне, но за кратко.

Идвате, ПЛАЩАТЕ си и си отивате!
      Last edited by X_Y; 01.04.2015, 19:46.

Коментар

• Русия е заплаха за регионалната сигурност, заяви президентът на Грузия

Tрябва да се построи бодлива ограда по границата между демократичния свят и Русия
        Линк

Ха кажете нещо!
        Last edited by X_Y; 01.04.2015, 19:23.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
          Това е отбранителна мярка, така Русия става непревземаема Поне историята го е доказала не веднъж!
          Ама, кажи къде да ударим бодливата ограда и Русия да си стои там и да не излиза, бря?

Някой ден ще разберете ли, че на никой не му пука за Хаяско и робите му? Само да не идат тук, а те ще скъсат синджира с БГ пуделите си за някоя копейка.

Нали сте най-най-най ..... седете си там и толкоз. Радваме се за вас и не идвайте тук, плийз, за да не дойде БГ империя и тогава ще четеш, че е имало Раша само по архивите някой ден

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            http://www.investor.bg/evropa/334/a/...1-iuli-192163/

Я да видим русифилистиците как ще коментират това ?

Значи излиза че тези де трепят руски малцинства заслужават двойно по евтина газ от бг "братушките"....
            Това сме го коментирали многократно, но чугунените сАвески глави в БГ отказват да въприемат реалността и се почва с клишетата:

- че газ имало само от Монголия и ако искаме.
            ---------------------------------

На въпрос: Добре - може да си внесетете същата руска газ, ама двойно по-евтино, се започва с другите лафове, че сме предатели и сме скапали ю.пАток?

Нема угодия ....

Междудругото цената не е двойно по-скъпа, понеже не отчиташ калориите. Тази в БГ, която влиза е с по-ниско качество и затова скапва преносната мрежа и гърмят уредите работещи с нея, защото не са предвидени за такъв боклук да се ползва като източник.

П.П. Справка Севлиево, където им гръмна газопровода и щеше да срути целия център

Та, ако се приравни през ккалории, както се прави в цял свят, цената още по-дървесна от двойна.

Ама, в БГ-стан имам чувството, че са от идиоти нагоре всичките. И затова няма да се ядосвате, че сте най-бедните в ЕС.
            Last edited by marandi; 01.04.2015, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              ...Оттам насетне сещаш ли се колко смешно звучат самопровъзгласилите се лафчета, че Масква била Трети Рим като нямат нито един път? ( неквъв пълен оксиморон е т'ва )
              Това е отбранителна мярка, така Русия става непревземаема Поне историята го е доказала не веднъж!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Къде съм казал, че пътищата в САЩ са по-лоши бе?
                Казах че руските пътища не могат да се сравняват с европейските, пък какво остава да се сравняват със САЩ. Тоест, поставям САЩ по-високо от Европа, но съм съкратил малко изречението. Де да знам че ще го тълкува някой.
                Шапок, ти по принцип не се занимаваш с хистори и е нормално да не знаеш някои основни неща.

Римска империя ( която пукнала отдавна ), но я водят най-дълго просъществувалата и до ден днешен се слави с качеството на пътищата си, въпреки, че са минали над 800 години от изчезването й ( на правоприемника й ).

Оттам насетне сещаш ли се колко смешно звучат самопровъзгласилите се лафчета, че Масква била Трети Рим като нямат нито един път? ( неквъв пълен оксиморон е т'ва )
                Last edited by marandi; 01.04.2015, 15:48.

Коментар

• http://www.investor.bg/evropa/334/a/...1-iuli-192163/

Я да видим русифилистиците как ще коментират това ?

Значи излиза че тези де трепят руски малцинства заслужават двойно по евтина газ от бг "братушките"....

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    В САЩ лоши ли са им пътищата, пък аз си мислех че в Европа са с по тънка настилка и се разбиват по бързо. Там под магистралите първо е положен 50 см. железобетон и съм виждал да го разбиват за да леят нов който да е с по дебела арматура армиран.Но щом казваш че са по лоши. Иначе и американците и руснаците са с прекалено надути камби - самочуствието им е дразнещо, но на вторите особенно както е подплатено с феодално мислене пък са некадърни за целия свят е особенно дразнещо.Щом ви харесва да им се кланяте проблема си е ваш.
                    Трейдъров,

не си разбрал добре Шапока.

Моркуфф-а не спира с басните за добрите рушки пътища, които са на 130 място в света от 131 държави в класацията.

В превод да се чете - и в Африка пътищата са по-добри от тия в Монголия. Но дряновската интелегенция е упорита и отказва да асимилира елементарни факти, а пак го избива на пропаганда и разводняване.

Убау, ама фактите няма да се променят и са такива, каквито са. Монголия няма пътища

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      В САЩ лоши ли са им пътищата, пък аз си мислех че в Европа са с по тънка настилка и се разбиват по бързо. Там под магистралите първо е положен 50 см. железобетон и съм виждал да го разбиват за да леят нов който да е с по дебела арматура армиран.Но щом казваш че са по лоши. Иначе и американците и руснаците са с прекалено надути камби - самочуствието им е дразнещо, но на вторите особенно както е подплатено с феодално мислене пък са некадърни за целия свят е особенно дразнещо.Щом ви харесва да им се кланяте проблема си е ваш.
                      Къде съм казал, че пътищата в САЩ са по-лоши бе?
                      Казах че руските пътища не могат да се сравняват с европейските, пък какво остава да се сравняват със САЩ. Тоест, поставям САЩ по-високо от Европа, но съм съкратил малко изречението. Де да знам че ще го тълкува някой.
                      Last edited by chronos; 01.04.2015, 15:34.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Макс се появи и рублата веднага се срина до над 58 за $1

От 57.58 - 58.07....

Факи, по-сериозно.....

Коментар

• Макс се появи и рублата веднага се срина до над 58 за $1
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• gigow

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от winner
                              Днес платените дьонмета имат професионален празник. Никакви ги няма из форума.
                              може да ги е досрамяло вече, всичко си има край...

Коментар

• Потери экономики России от аннексии Крыма оцениваются в $150-200 миллиардов, – заявил во вторник 31 марта глава Комитета гражданских инициатив, бывший министр финансов России Алексей Кудрин .«В течение 3-4 лет это может составлять от $150 до 200 млрд. Это суммарно, косвенные и прямые потери. Это очень примерная оценка, но она пока, на мой взгляд, примерно такой и будет», – добавил Кудрин.
                                http://ru.krymr.com/content/news/26930371.html
                                А сега де!
                                Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

Working...
                                X