IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Русия премина към собствена картова система за разплащания

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Стига бе..........хич не ти личи.
      п.п.
      Един кратък виц. Кат се зная какъв съм инженер , направо ме е страх да ида на доктор
      Между другото вероятно си разбрал, че Монголия няма инженери и затова вица ти покрива, че няма и доктори.

Има предостатъчно статистика за условията в болниците от десетки години там. Самият Сталин е арестувал водещите доктори в пандиза и когато получава втория инфаркт, се оказва, че няма доктор който да го погледне и му правят "лечение" с пиявици, когато той вече вмирисан труп.
      -------------------------------------

Кефите ме как измисляте вицове, а никога не се замисляте, че те отразяват колко е зле една държава. В превод няма медицина - няма инженери

"Лечение" с пиявици за вожда през 20 век?

Защо не му викнахте някоя баячка да коли кучета и да мятка кокълчета? Същата работа ....

Сталин е умрял като куче - и го намират след няколко дни. Толкоз за "вицовете" ти
      Last edited by marandi; 01.04.2015, 23:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Мога да ти разкажа много повече вицове за инженери, ама това няма да промени факта, че БГ-стан е ниско платена държава или че Раша не може да построи един асфалт от Масква до Питерсбърг.

За повече да не говорим
        Относно магистрала между Москва и Санкт Петербург , ако гледаме нашия стандарт , тоест това на което ние казваме магистрала, четирилентова с авариини ленти .

Явно трафика е по-голям сега строят високоскоростна магистрала с по 6 ленти във всяка посока......

Ето карта на по сериозните им пътища , които нашия стандарт отговарят на определението за магистрали ...
        Last edited by markoci; 01.04.2015, 23:43.
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• При конструкция от тъпанарски тип като асфалтов път не се гледа само амплитуда, а имаш няколко по-важни харектиристики. Период и честота, защото амплитуда сам по себе си нищо не значи като параметър. Фундиране и геоложки профил.

Виж, че си мълча като говориш за счетоводство? Бъди добричак да не се обаждаш за неща, които си чел в някой вестник без да знаеш за какво служат.

Коментар

п.п.

Един кратък виц. Кат се зная какъв съм инженер , направо ме е страх да ида на доктор
            Мога да ти разкажа много повече вицове за инженери, ама това няма да промени факта, че БГ-стан е ниско платена държава или че Раша не може да построи един асфалт от Масква до Питерсбърг.

За повече да не говорим

Коментар

И аз няколко пъти те помолих, че е смешно някой от пътя да "обяснява" на друг, завършил инженер-корабостроене.

Моля те - не ми обяснявай! ( че БГ ще изчезне съвсем )

п.п.

Коментар

Тая малка амплитуда може да е на територии близо на океана , вчера ти обяснявах че колкото си по далеч от голяма водна маса , тоест по навътре в сушата толкова амплитудата се увеличава все повече .....в Сибир има места с температурна амплитуда от над 90 градуса както ти казах и вчера и днес .......
                И аз няколко пъти те помолих, че е смешно някой от пътя да "обяснява" на друг, завършил инженер-корабостроене.

Моля те - не ми обяснявай! ( че БГ ще изчезне съвсем )

Коментар

Моркуфф,

рожденник съм днес и от преди обяд съм да посрещам и изпращам гости. Само ме провокирате, а после ме изкарвате, че аз провокирам, което е нелепо.

П.П. Няма такава температурна амплитуда в Якутск от 80-90 градуса. Разликата е съпоставима с тази в Африка и България като условия ( около 50-60 градуса ).
                  Тая малка амплитуда може да е на територии близо на океана , вчера ти обяснявах че колкото си по далеч от голяма водна маса , тоест по навътре в сушата толкова амплитудата се увеличава все повече .....в Сибир има места с температурна амплитуда от над 90 градуса както ти казах и вчера и днес .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Първо, честит рожден ден! Да си жив и здрав!
                    ...
                    Aз мога да изведа такава зависимост.
                    Ако населението на някоя територия е руснаци и те я управляват, то по дефолт пътищата са лоши.
                    Е, нали дадох с Римска империя пример - може да си били пълни кретени, с които се бием хиляди години, но пътищата са им били на висота. Факт!

Какво общо има пещерна Масква с Рим, че да се сравнява?

П.П. Мерси! Да ти се връща - просто съм в нерви за какво чудо иде реч в БГ-стан като редакция и корекция. Сега ще се обясняваме, че се плаща да стане по-добър текст Х, а не по-кофти.

Големи фрузрения ни очакват ...
                    Last edited by marandi; 01.04.2015, 23:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Абе кво се обясняват, през 2015-та Раша ще има по-нисък БВП от този на само един град... верно градът е Ню Йорк, но все пак един град - по-високо БВП от Самая Могучая...
                      Баси, ми то тогава един малък московски квартал има по-малко БВП от мен!
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

...
                        Какво общо има населението някъде с качеството на пътищата му? Ако можеш да изведеш подобна зависимост - ще те поздравя.
                        ------------------------------

Първо, честит рожден ден! Да си жив и здрав!
                        ...
                        Aз мога да изведа такава зависимост.
                        Ако населението на някоя територия е руснаци и те я управляват, то по дефолт пътищата са лоши.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Абе кво се обясняват, през 2015-та Раша ще има по-нисък БВП от този на само един град... верно градът е Ню Йорк, но все пак един град - по-високо БВП от Самая Могучая...

И от мен ЧРД, Маранди! Жив и здрав! Наздраве!
                          Last edited by kandid; 01.04.2015, 23:02.

Коментар

• Дадох ти и статия вчера, писана от рушки медии.

Накратко Монголия няма нито една магистрала от град до град, защото миналата година за отсечка на пътя Масква - Петербург са откраднати 2.5 млн.$/ километър.

П.П. Затова нямат пътища пещерняците - крадат като побъркани, а не че амплитудите са им виновни

Да ти го преведа, понеже си тотал заблуден:

Крадат повече, отколкото струва самото трасе! ( сега дано си ме разбрал )

Коментар

Пак си чел и нищо не си вдянал....ма то е нормално състояние за теб.

Не съм видял някои да твърди че пътищата в Сибир са добри.
                              Твърдението е че в тия екстремни климатични области е нормално да са в такова състояния заради температурните амплитуди от по 80-90 градуса които не позволяват устойчива твърда настилка......всяко нещо с твърда настилка се компрометира за година. Друг е въпроса при тая ниска гъстота на населението дори да има технология да се направят устойчиви струва ли си парите.....

Ма ти в типично твои си стил , казваш че някои твърди нещо и почваш да го оборваш......един вид водиш диалог сам със себе си..........
                              Моркуфф,

рожденник съм днес и от преди обяд съм да посрещам и изпращам гости. Само ме провокирате, а после ме изкарвате, че аз провокирам, което е нелепо.

П.П. Няма такава температурна амплитуда в Якутск от 80-90 градуса. Разликата е съпоставима с тази в Африка и България като условия ( около 50-60 градуса ).

Не спирате да ръсите глупости и да ме дразните. Отвори и прочети кое как е, а не да ръсите фрази наизуст.

П.П.П. Какво общо има населението някъде с качеството на пътищата му? Ако можеш да изведеш подобна зависимост - ще те поздравя.
                              ------------------------------

Асфалт е нефто-продукт, който има температура на замръзване и топене. Всеки може да си ги провери колко са. Има и добавки, които повишават граници.

Не ме дразнете, че си къркам. Утре - заповядай и ще те изпитам

Коментар

Трейдъров,

не си разбрал добре Шапока.

Моркуфф-а не спира с басните за добрите рушки пътища, които са на 130 място в света от 131 държави в класацията.

В превод да се чете - и в Африка пътищата са по-добри от тия в Монголия. Но дряновската интелегенция е упорита и отказва да асимилира елементарни факти, а пак го избива на пропаганда и разводняване.

Убау, ама фактите няма да се променят и са такива, каквито са. Монголия няма пътища
                                Пак си чел и нищо не си вдянал....ма то е нормално състояние за теб.

Не съм видял някои да твърди че пътищата в Сибир са добри.
                                Твърдението е че в тия екстремни климатични области е нормално да са в такова състояния заради температурните амплитуди от по 80-90 градуса които не позволяват устойчива твърда настилка......всяко нещо с твърда настилка се компрометира за година. Друг е въпроса при тая ниска гъстота на населението дори да има технология да се направят устойчиви струва ли си парите.....

Ма ти в типично твои си стил , казваш че някои твърди нещо и почваш да го оборваш......един вид водиш диалог сам със себе си..........
                                Last edited by markoci; 01.04.2015, 22:31.

Коментар

Working...
                                X