Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеСтига бе..........хич не ти личи.
п.п.
Един кратък виц. Кат се зная какъв съм инженер , направо ме е страх да ида на доктор
Има предостатъчно статистика за условията в болниците от десетки години там. Самият Сталин е арестувал водещите доктори в пандиза и когато получава втория инфаркт, се оказва, че няма доктор който да го погледне и му правят "лечение" с пиявици, когато той вече вмирисан труп.
-------------------------------------
Кефите ме как измисляте вицове, а никога не се замисляте, че те отразяват колко е зле една държава. В превод няма медицина - няма инженери
"Лечение" с пиявици за вожда през 20 век?
Защо не му викнахте някоя баячка да коли кучета и да мятка кокълчета? Същата работа ....
Сталин е умрял като куче - и го намират след няколко дни. Толкоз за "вицовете" тиLast edited by marandi; 01.04.2015, 23:43.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМога да ти разкажа много повече вицове за инженери, ама това няма да промени факта, че БГ-стан е ниско платена държава или че Раша не може да построи един асфалт от Масква до Питерсбърг.
За повече да не говорим
Явно трафика е по-голям сега строят високоскоростна магистрала с по 6 ленти във всяка посока......
Ето карта на по сериозните им пътища , които нашия стандарт отговарят на определението за магистрали ...
Last edited by markoci; 01.04.2015, 23:43.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
При конструкция от тъпанарски тип като асфалтов път не се гледа само амплитуда, а имаш няколко по-важни харектиристики. Период и честота, защото амплитуда сам по себе си нищо не значи като параметър. Фундиране и геоложки профил.
Виж, че си мълча като говориш за счетоводство? Бъди добричак да не се обаждаш за неща, които си чел в някой вестник без да знаеш за какво служат.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеСтига бе..........хич не ти личи.
п.п.
Един кратък виц. Кат се зная какъв съм инженер , направо ме е страх да ида на доктор
За повече да не говорим
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ аз няколко пъти те помолих, че е смешно някой от пътя да "обяснява" на друг, завършил инженер-корабостроене.
Моля те - не ми обяснявай! ( че БГ ще изчезне съвсем )
п.п.
Един кратък виц. Кат се зная какъв съм инженер , направо ме е страх да ида на докторНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеТая малка амплитуда може да е на територии близо на океана , вчера ти обяснявах че колкото си по далеч от голяма водна маса , тоест по навътре в сушата толкова амплитудата се увеличава все повече .....в Сибир има места с температурна амплитуда от над 90 градуса както ти казах и вчера и днес .......
Моля те - не ми обяснявай! ( че БГ ще изчезне съвсем )
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМоркуфф,
рожденник съм днес и от преди обяд съм да посрещам и изпращам гости. Само ме провокирате, а после ме изкарвате, че аз провокирам, което е нелепо.
П.П. Няма такава температурна амплитуда в Якутск от 80-90 градуса. Разликата е съпоставима с тази в Африка и България като условия ( около 50-60 градуса ).Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеПърво, честит рожден ден! Да си жив и здрав!
...
Aз мога да изведа такава зависимост.
Ако населението на някоя територия е руснаци и те я управляват, то по дефолт пътищата са лоши.
Какво общо има пещерна Масква с Рим, че да се сравнява?
П.П. Мерси! Да ти се връща - просто съм в нерви за какво чудо иде реч в БГ-стан като редакция и корекция. Сега ще се обясняваме, че се плаща да стане по-добър текст Х, а не по-кофти.
Големи фрузрения ни очакват ...Last edited by marandi; 01.04.2015, 23:06.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАбе кво се обясняват, през 2015-та Раша ще има по-нисък БВП от този на само един град... верно градът е Ню Йорк, но все пак един град - по-високо БВП от Самая Могучая...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение...
Какво общо има населението някъде с качеството на пътищата му? Ако можеш да изведеш подобна зависимост - ще те поздравя.
------------------------------
...
Aз мога да изведа такава зависимост.
Ако населението на някоя територия е руснаци и те я управляват, то по дефолт пътищата са лоши.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Абе кво се обясняват, през 2015-та Раша ще има по-нисък БВП от този на само един град... верно градът е Ню Йорк, но все пак един град - по-високо БВП от Самая Могучая...
И от мен ЧРД, Маранди! Жив и здрав! Наздраве!Last edited by kandid; 01.04.2015, 23:02.
Коментар
� -
Дадох ти и статия вчера, писана от рушки медии.
Накратко Монголия няма нито една магистрала от град до град, защото миналата година за отсечка на пътя Масква - Петербург са откраднати 2.5 млн.$/ километър.
П.П. Затова нямат пътища пещерняците - крадат като побъркани, а не че амплитудите са им виновни
Да ти го преведа, понеже си тотал заблуден:
Крадат повече, отколкото струва самото трасе! ( сега дано си ме разбрал )
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеПак си чел и нищо не си вдянал....ма то е нормално състояние за теб.
Не съм видял някои да твърди че пътищата в Сибир са добри.
Твърдението е че в тия екстремни климатични области е нормално да са в такова състояния заради температурните амплитуди от по 80-90 градуса които не позволяват устойчива твърда настилка......всяко нещо с твърда настилка се компрометира за година. Друг е въпроса при тая ниска гъстота на населението дори да има технология да се направят устойчиви струва ли си парите.....
Ма ти в типично твои си стил , казваш че някои твърди нещо и почваш да го оборваш......един вид водиш диалог сам със себе си..........
рожденник съм днес и от преди обяд съм да посрещам и изпращам гости. Само ме провокирате, а после ме изкарвате, че аз провокирам, което е нелепо.
П.П. Няма такава температурна амплитуда в Якутск от 80-90 градуса. Разликата е съпоставима с тази в Африка и България като условия ( около 50-60 градуса ).
Не спирате да ръсите глупости и да ме дразните. Отвори и прочети кое как е, а не да ръсите фрази наизуст.
П.П.П. Какво общо има населението някъде с качеството на пътищата му? Ако можеш да изведеш подобна зависимост - ще те поздравя.
------------------------------
Асфалт е нефто-продукт, който има температура на замръзване и топене. Всеки може да си ги провери колко са. Има и добавки, които повишават граници.
Не ме дразнете, че си къркам. Утре - заповядай и ще те изпитам
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТрейдъров,
не си разбрал добре Шапока.
Моркуфф-а не спира с басните за добрите рушки пътища, които са на 130 място в света от 131 държави в класацията.
В превод да се чете - и в Африка пътищата са по-добри от тия в Монголия. Но дряновската интелегенция е упорита и отказва да асимилира елементарни факти, а пак го избива на пропаганда и разводняване.
Убау, ама фактите няма да се променят и са такива, каквито са. Монголия няма пътища
Не съм видял някои да твърди че пътищата в Сибир са добри.
Твърдението е че в тия екстремни климатични области е нормално да са в такова състояния заради температурните амплитуди от по 80-90 градуса които не позволяват устойчива твърда настилка......всяко нещо с твърда настилка се компрометира за година. Друг е въпроса при тая ниска гъстота на населението дори да има технология да се направят устойчиви струва ли си парите.....
Ма ти в типично твои си стил , казваш че някои твърди нещо и почваш да го оборваш......един вид водиш диалог сам със себе си..........Last edited by markoci; 01.04.2015, 22:31.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
�
Коментар