IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=IEWislsq7Uo

Высокоскоростные магистрали. Скоростная магистраль Москва - Санкт-Петербург

Коментар

• БРАВО! Собствени отварачки за лимонада кога ще изобретят? Кола (машшина) кога ще направят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        Като стана въпрос за магистрали, та се сетих за Айзенхауер който подкрепя Закона за федералната помощ за изграждане на магистрали от 1956 г., за създаването на междущатските магистрали.

Това е най – голямата обществена програма в историята на страната, която изгражда 41 000 мили магистрали.

Президентът е впечатлен от системата на аутобаните в Германия, която е видял по време на войната и помни участието си във военен конвой, на който е отнело през 1916 година 62 дни да пресече САЩ.
        И?! Смяташ, че Вова ще въздигне Русия с пътища????? Костенурка стригал ли си? Че и кой ще кара по тях???

Коментар

• Като стана въпрос за магистрали, та се сетих за Айзенхауер който подкрепя Закона за федералната помощ за изграждане на магистрали от 1956 г., за създаването на междущатските магистрали.

Това е най – голямата обществена програма в историята на страната, която изгражда 41 000 мили магистрали.

Президентът е впечатлен от системата на аутобаните в Германия, която е видял по време на войната и помни участието си във военен конвой, на който е отнело през 1916 година 62 дни да пресече САЩ.
          Last edited by Сините камъни; 02.04.2015, 08:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Моркуфф,

рожденник съм днес и от преди обяд съм да посрещам и изпращам гости. Само ме провокирате, а после ме изкарвате, че аз провокирам, което е нелепо.

П.П. Няма такава температурна амплитуда в Якутск от 80-90 градуса. Разликата е съпоставима с тази в Африка и България като условия ( около 50-60 градуса ).

Не спирате да ръсите глупости и да ме дразните. Отвори и прочети кое как е, а не да ръсите фрази наизуст.

П.П.П. Какво общо има населението някъде с качеството на пътищата му? Ако можеш да изведеш подобна зависимост - ще те поздравя.
            ------------------------------

Асфалт е нефто-продукт, който има температура на замръзване и топене. Всеки може да си ги провери колко са. Има и добавки, които повишават граници.

Не ме дразнете, че си къркам. Утре - заповядай и ще те изпитам
            Марандич как може БГ Император да е роден на Първи април?Това някаква шега сигурно.Все пак желая ти здраве и да запреш глупостите у форумо

Коментар

И аз няколко пъти те помолих, че е смешно някой от пътя да "обяснява" на друг, завършил инженер-корабостроене.

Моля те - не ми обяснявай! ( че БГ ще изчезне съвсем )
              И БГ Имератор

Коментар

• """""""През май 2014 руският президент Владимир Путин подписа закон за създаването на национална система за картови разплащания за защита на финансовите операции в страната.

Ръководителят на отдела в Руската централна банка за националната система за картови разплащания Тимур Батирев заяви, че първата партида от карти ще бъде издадена през третата четвърт на 2015 г.

Централната банка обяви план да издаде 100 млн. разплащателни карти през следващите 2 години.

През септември 2014 г. Европейският парламент призова страните членки на ЕС да обмислят изключването на Русия от световната междубанкова система за финансови транзакции SWIFT. В отговор Руската централна банка заплащи да замени SWIFT с алтернативни системи.""""

Коментар

• Имаше един шемет ( побъркан трол ), който ден и нощ показваше Маруся ( спортния автомобил на Монголия ).

Ами, няма да има такъв автомобил - фалирга компанията.

Трол не изчезна, а сега пуска други картачки
                  ---------------------------

Какво очакваш да ти кажа? Машала, че има ток в Масква? Какой рекорд ....
                  Last edited by marandi; 02.04.2015, 02:44.

Коментар

• И една хубава снимка от Монголия за лека нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от technotronic Разгледай мнение
                      А ако не останат ще ни избавиш ли от безмозъчното ти тролене във форума ??

Имаш ли идея откъде ще обезпечат плащането на пенциите?

40 млн. х 150$ = 6 млрд/месец = 72 млрд годишно

П.П. Не ми отговаряй. И Хаяско си няма на идея откъде ще ги намери

Затова ви писах, че до няколко месеца ще нападне още някого, освен Украйна. Не знам кой ще бъде.

Но смешното джудже няма как да си признае, че няма кинти за пенсии пред избирателите си и ще търси външен враг, за да може да се оправдае защо ще висят гладни и още по-гладни ....
                      -----------------

Октомври Жужо ще го оритат - вече ми писна да се повтарям.

Дай твоя сценарий на нещата?
                      Last edited by marandi; 02.04.2015, 02:37.

Коментар

Август месец - рушнаците остават без пенции. Сега гърмят този буфер.
                        А ако не останат ще ни избавиш ли от безмозъчното ти тролене във форума ??

Коментар

• По лесно е да ги смяташ така - 350 млрд.$ общо към момента.

Махаш 50 млрд$ - злато, което никой няма да им купи ( непродаваемо в момента )

170 млрд. в Резервния фонд и останаха още 120 млрд. бюджетен дефицит ( 6-7% от БВП, както движат сега ).
                          --------------------------------------

Кинти свършиха!

Няма нито 1 рупла за валутна интервенция, както шпрехаш

Откъде?
                          Откуда?
                          Фром уеър?
                          --------------------------------------

Даже имат пасив от 140 млрд. гущерос за корпоративен и дължавен дълг до края на годината.

Ултра смешно е някой да води резервите им актив в момента. Гърмят онова число 170, което съм посочил и скоро ще го няма ( там са пенциите и бюджет буфери срещу дефицит )
                          Last edited by marandi; 02.04.2015, 02:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            От 19 декември до вчера са издумкали $ 46 млр. за да крепят рублата. Как беше? "Стой на брега на реката и чакай трупа на врага да мине пред теб..."
                            Конфуций викаш ...?

П.П. По валутни-златни резерви трудно ще ги хванеш, въпреки че ги дава така. В тия кинти влиза и актуализация на бюджет към днешна дата, а не че са "крепили" руплата с интервенции.

Те отдавна нямат кинти за интервенции - колкото и да фукат шефката им на РНБ-то, че спасила руплата, а тя я разпусна да плава фрии. Вдигна една лихва, пусна курс да плава и после леко я смъкна.

Започнаха им вътрешните трансфери от резервния фонд, а те са част от този статс.

Август месец - рушнаците остават без пенции. Сега гърмят този буфер.

Коментар

• От 19 декември до вчера са издумкали $ 46 млр. за да крепят рублата. Как беше? "Стой на брега на реката и чакай трупа на врага да мине пред теб..."
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                                Относно магистрала между Москва и Санкт Петербург , ако гледаме нашия стандарт , тоест това на което ние казваме магистрала, четирилентова с авариини ленти .

Явно трафика е по-голям сега строят високоскоростна магистрала с по 6 ленти във всяка посока......

Ето карта на по сериозните им пътища , които нашия стандарт отговарят на определението за магистрали ...
                                Моля те,

не ме учи ти мен на строителство, понеже си нямаш на представа какво значи инженер-корабостроене в цял свят
                                ---------------------------------------------------------

Ако искаш ми покажи, над 80% панелките в Раша като жилищен фонд, защото тоже са върха на строителството и да се свършва с фростотиите ти.

П.П. Друг път ще те светна за колко имат мръсен канал и колко нямат питейна вода, защото това не е сроителство от нисък сегмент ( път, сграда, комуникации, тръбопровод ).

Евала ...

Коментар

Working...
                                X