IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ама, аз веднъж ти казах да не говориш за роля и функции на Централна баМка ( в случая Рушката ), па ти продължаваш с шантавите си теории.

Втори път ти го казвам, да седнеш на задника си и да попрочетеш малко и трети път няма да има.

П.П. Ти се излагаш с тия шашинг теории - не аз. Централна баМка си действа и изпълнява роля, която е ясна от стотици години.

Не помня дата и да не сбъркам, но ок. 1650г в Англия за сефте се въвеждат книжните кинти ( по памет ).
    Ще говорим, може в друга тема, но трябва да се говори,
    Няма лошо да се знае, има нещо там!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Ти се оплакваш май нещо? нали имаше четири коли пред голямата ти къща?

Айде лягай си вече, оспами темата, стотина поста за нула време.
      Яааа, ти помниш!
      Какво стана с Америката?
      Кога ще ми разкажеш за Рузвелт!
      Почти четири мандата, Гласс стийгъл!

Ама така е, като не отваряте отделна тема за Америка!

Кофти е да се живее в социално неравенство, а и наистина си лягам, че ми е зле доста, затова и се задържаш на компютъра, дано ми мине, ама не става!............................................ ..................................

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        И какво, поляците са се осетили, а руснаците са изкарали доста продажници, като се започне от Горбачов и Елцин, щом централната им банка не е подчинена на собствената си държава.............................
        Ама, аз веднъж ти казах да не говориш за роля и функции на Централна баМка ( в случая Рушката ), па ти продължаваш с шантавите си теории.

Втори път ти го казвам, да седнеш на задника си и да попрочетеш малко и трети път няма да има.

П.П. Ти се излагаш с тия шашинг теории - не аз. Централна баМка си действа и изпълнява роля, която е ясна от стотици години.

Не помня дата и да не сбъркам, но ок. 1650г в Англия за сефте се въвеждат книжните кинти ( по памет ) и малко по-късно в цяла Европа ( включая и твоята Рушка баМка ).
        Last edited by marandi; 08.04.2015, 01:12.

Коментар

• Загасили са пожара и на АПЛ "Орел".

http://ria.ru/incidents/20150407/1057242180.html

Коментар

• Намаляват разходите за отбрана в РФ с около 5 % за тази година.

http://ria.ru/defense_safety/20150407/1057146596.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
              За кой "инструмент"?
              Че фиксирания курС ти е политическо решение. На това му викате "борд" в БГ.

Утре може да е друг. Мисля, че обяснявам твърде добре, за да се правиш на цапнат?

Коментар

Оптимизъм винаги има

Вярно е, че са продажници, ама не са като московските мекерета все още
                И какво, поляците са се осетили, а руснаците са изкарали доста продажници, като се започне от Горбачов и Елцин, щом централната им банка не е подчинена на собствената си държава.............................

Коментар

Питах за резерва, не за курса, но няма значение!
                  Щом с МВФ имаме отношения, значи е в долари........
                  МВФ е "кошница" от 4 валути към момента - долар, паунд, ойро, йена с различна тежест.

Не съм гледал данни, но мисля, че нямаме отношения с МВФ засега, освен кредит линия "стендбай" - СПТ.

Коментар

Каква?
                    Ти се оплакваш май нещо? нали имаше четири коли пред голямата ти къща?

Айде лягай си вече, оспами темата, стотина поста за нула време.
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Кажи само, има ли изход и ако да, какъв е?
                      Повече няма да питам.........
                      Има разбира се, 6 месеца и сте готови - офертата е от 2010 година.

Не съм аз, който да се моля.

Коментар

И аз зная , че е не, но левът си е зависим в сравнение със злотата да речем, нали?

Темата е Русия тук, затова няма да задавам други въпроси, но все пак, върши ли лева изобщо някаква работа в случая?
                        Не ми отговаряйте!

Имах нещо предвид, как да се излезе от тоя омагьосан кръг, оптимизъм няма , щом и Императорът е в кулата затворен, лошо!
                        Оптимизъм винаги има и Император бди над вас да ви плющя.

1. Лев = ( Лъв ) що за валута ще си като идентичност Ойро?
                        2. Спрях ви гамена Станишев и БаМмкуфф - при Баммкуфф отговаряхте на критериите за чакалнята през 2010 год.

Политиците ви не са тъпи и четат какво се вихри тук между чуждопоклонниците и българите като битка.

До 2009г. ви беше заложено в консолидирания фискален бюджет да минете към ойро. Ама, ти откъде да го знаеш?

Вярно е, че са продажници, ама не са като московските мекерета все още

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                          Излизането е просто - нарича се "работа"!
                          Каква?

Коментар

Фиксирането на курс е полит. решение - утре 200 глупака от Парламент решават, че 1 евро ще струва 6 левас и толкоз. Или 50 стинки.

Ако влезеш в ЕЗ - забравяш за този инструмент.

Увисваш на осн. лихвен процент на ЕЦБ - дефлация върви и набуталите се с кредите горят като бушони един след друг.

За спестявания през депозити забравяш тоже - даже ще те чарджат и си дотам като гъвкавост на монетарна политика.

Имаш право само да гледаш отстрани. Как ще направиш ик. ръст 5-6% годишно така? Я, раздуй да се посмея
                            За кой "инструмент"?

Коментар

Какъвто е към днешна дата 1 ойро = 1.95583 левас

Утре какъв ще бъде - еВа ли го. Ти кажи?
                              Питах за резерва, не за курса, но няма значение!
                              Щом с МВФ имаме отношения, значи е в долари........

Коментар

И аз зная , че е не, но левът си е зависим в сравнение със злотата да речем, нали?

Темата е Русия тук, затова няма да задавам други въпроси, но все пак, върши ли лева изобщо някаква работа в случая?
                                Не ми отговаряйте!

Имах нещо предвид, как да се излезе от тоя омагьосан кръг, оптимизъм няма , щом и Императорът е в кулата затворен, лошо!

Излизането е просто - нарича се "работа"!

Коментар

Working...
                                X