If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От 1 април 2014г до 1 април 2015г. тоест за 1 година международните резерви на Русия са намалели със 129,766 милиарда долара, а само за месец март 2015г. са намалели с 3,856 милиарда долара. http://www.cbr.ru/hd_base/default.aspx?Prtid=mrrf_m
Я провери колко от външните си задължения на Русия са платени 2014 , дан те учуди резултата
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Това са най-новите данни. Дефицитът във федералния бюджет на Русия се финансира основно като се продава чуждестранна валута от Резервния фонд, а средствата на Резервния фонд се включват в международните резерви на Русия. През тази година по-голямата част от валутата в резервния фонд ще бъде продадена за да се финансира бюджетния дефицит на Русия и затова резервите в долари, евро и английски лири ще продължават да намаляват. Това са намеренията на правителството на Русия - да похарчи по-голямата част от Резервния фонд.
По голяма глупост не бях чел скоро.
Дифицит по целия свят се финансира като Мин. на финансите емитира ДЦК в месна или чужда валута. Ако не могат да ги продадат на нормалния пазар ЦБ емитира пари с които купува ДЦК, после това избива чрез инфлацията.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Според оценките на Credit Suisse съвкупното богатство на всички домакинства в САЩ през 2014г. е било над 38,825 пъти по-голямо от това на всички домакинства в Русия,съвкупното богатство на всички домакинства в Австралия е било над 3,34 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинства в Русия, съвкупното богатство на всички домакинствата в Швейцария е било над 1,648 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинствата в Русия.
Ако сметнем богатството средно на 1 пълнолетен гражданин на тези държави то богатството на хората в САЩ е средно 17,76 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, богатството на хората в Швейцария е средно 29,648 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, а богатството на хората в Австралия е средно 21,99 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия.
Средно на един пълнолетен човек в САЩ се пада богатство в размер на 347 845 $, в Швейцария 580 686 $, в Австралия 430 777 $, в Франция 317 292 $, във Великобритания и Северна Ирландия 292 621$, в Сингапур 289 902 $, в Канада 274 543 $, в Япония 222 150 $, в Тайван 182 756 $, в Китай 21 330 $, в Русия 19 586 $,а средно на един човек в САЩ (включително и непълнолетните) се пада богатство в размер на 261 488 $. Средното богатство на 4 членно семейство в САЩ е средно 1 045 953 $ .Всички данни са данни за нетно богатство и са получени, като от оценката на всички притежавани активи са извадени дълговете. Това са данни от оценка правена през 2014г., а през 2015г. заради кризата в Русия се очаква богатството на хората в Русия да намалее спрямо оценката от 2014г. Защо богатството на хората в Русия е по-малко в сравнение с това на хората от другите държави? Ето линк с източник. http://www.economics.uwo.ca/people/d...eport-2014.pdf
От 1 април 2014г до 1 април 2015г. тоест за 1 година международните резерви на Русия са намалели със 129,766 милиарда долара, а само за месец март 2015г. са намалели с 3,856 милиарда долара. http://www.cbr.ru/hd_base/default.aspx?Prtid=mrrf_m
Това са най-новите данни. Дефицитът във федералния бюджет на Русия се финансира основно като се продава чуждестранна валута от Резервния фонд, а средствата на Резервния фонд се включват в международните резерви на Русия. През тази година по-голямата част от валутата в резервния фонд ще бъде продадена за да се финансира бюджетния дефицит на Русия и затова резервите в долари, евро и английски лири ще продължават да намаляват. Това са намеренията на правителството на Русия - да похарчи по-голямата част от Резервния фонд.
той тоз е оня raimann с нова фаца и само спамят тука и се надлъгват с другия от опозицията technotronic. Нек си пишат ръст спад, не знам си кво, той влака си върви .....
Имаше тези дни публикация, че март месец, за първи път от последните 8 месеца имат ръст на валутните резерви. Спадът е овладян.
той тоз е оня raimann с нова фаца и само спамят тука и се надлъгват с другия от опозицията technotronic. Нек си пишат ръст спад, не знам си кво, той влака си върви .....
Имаше тези дни публикация, че март месец, за първи път от последните 8 месеца имат ръст на валутните резерви. Спадът е овладян.
През първото тримесечие на 2015г. дефицитът във федералния бюджет на Русия е бил 812,3 милиарда рубли, което е 4,9 % от БВП.
Бе знам ги аз тея, те са всичките преуспели, (например имат по четири коли), но само реват че няма работа, или не знаят какво да работят.
То спомена за соца ги кара да вият неистово за раша.
Разбира се, някои дет пишат тук са му намерили колая - станали са рассейски Тролове за рубли. А и си личат кои са.
Не знам колко са преуспяли, минал съм ги тия вещомании и преди 15 години мисля имахме 5-6 активни коли с всички документи като семейство мисля ( не помня ).
Сега се опитвам да вдигна БГ империята и отвсякъде валят откази - общини, конкурси, държава/партии - як сблъсък с целият "държавен" хапарат. Презумция винаги е една и съща - нямаме перо в маркетинг план за БГ култура.
Цялата "мощ" на държавата няма стинки да подпомогне една книга да излезе? Уау ...
В същото време се говорят разни басни как всички са луди по БГ културата. Дотук налят ресурс е над 5 хилки и остават още малко от типа 400 до електронен вариант. За хартия е друг мурафет.
----------------------
Евал съм ви в "инвеститорския" форум, понеже оттук помогнаха 1-но моме и 1-но момче с 700 левас по проект, а той не е за мИня ... а, за вас шматки
Проект ще излезе, така или иначе. Дали пазар ще го хареса - божа работа, но горчивият привкус винаги ще остане.
П.П. Сега чета Г.Марков и Записките му ... и нищо не се е променило нито на йота от преди 50 години в това БГ.
Мога да си го позволя, понеже съм завършил проект, който е с хепиенд накрая за тъпите Българи, иначе щях да изпадна в депресия, че всичко се повтаря. Няма разлика - прочетете си го, но аз не пиша в такъв стил като неговият.
Напротив, глася ви за световен лейбъл и държавата и общините нямат 500 кинта да добавят за целта. БГ сте уникуми направо и на документи "чистите" едни улици за млн. и правите един "омлет" за лого на България, който струва 1.5 млн. левас и изчезна, но никой няма желание да помогне за нещо истинско.
Вече лъжа и истина така се преливат, че никой не знае откъде ще му дойде. Жал ми е за вашето поколение. Омраза, псевдо-патриотизъм и сеир.
----------------------------------------
Между другото ни четат тук и на Киро Гело му нацепиха точно този въпрос в Панорама предната седмица - Кога БГ със собствен лейбъл и марка? И оня гелосания комунист е толкоз фрост, че почна да ръси и прелиства разни наръчници за некъф софтвер, който БГ фирма щяла да прави за УСА библиотека.
Ама, това не е лейбъл или търговска марка, бре Киро Гелосан! НЕ Е!
Иди и пусни световен продукт с подобни бизнесмени, ако не те е срам - хаха
Въпрос го бях задал аз. Кога БГ с поне една търговска марка/лейбъл за цял свят. Минаха 25 години. Кога? ( бизнесмени )
Махаме Путин и Горбачов - за марка говорим, не за мумии
Бе знам ги аз тея, те са всичките преуспели, (например имат по четири коли), но само реват че няма работа, или не знаят какво да работят.
То спомена за соца ги кара да вият неистово за раша.
Разбира се, някои дет пишат тук са му намерили колая - станали са рассейски Тролове за рубли. А и си личат кои са.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ти се оплакваш май нещо? нали имаше четири коли пред голямата ти къща?
Айде лягай си вече, оспами темата, стотина поста за нула време.
Той, ако беше в час нямаше да гласува за Лешникуфф, БаМмкуфф, Чобануфф, Лесовъдофф .. за фин. министри.
От 2009 до 2015 са вече 6 загубени/пропиляни години от некадърници. Кофти е, че няма шанс и за кого да гласува. Тук не сме балъците от Кремлин, които разстреляха опозицията си с 2% вот.
А, сега да оритват от Думата единственият депутат гласувал против анексирането на Крим.
Пещерняците от Монголия са 'ногу зле - даже и псевдо-опозиция не могат да имитират, че имат
П.П. БГ империя в момента експлоадира навън във всички посоки - след 2025 година ще започне обратния процес да се прибират от цял свят обратно българите и тогава БГ я чака възход.
Към момента ще се базикаме по форумите с Пацовци, Шапоци и Моркуфф-и, които много му разбират, а БГ империя изостава още повече от тия, които щеше уж да догонва.
Но т'ва са "експертите" на БГ-ту в момента - стадо гущерчета, които мИчтаят да станат големи, зелени крокодили.
Въпрос: Защо в БГ? Станете в цял свят кат' му вдявате толкоз? И ще последва едно тъжно мучене ....
Ами, бегло преглеждам рушкия бюджет, ама казвам на Моркуфф-а, че няма да имат кинти за пенции в август, ако я карат така - той ми се пърчи насреща.
П.П. Естествено, т'ва не е поредната актуализация на бюджета според дряновската интелегенция. Откакто съм го казал глей ко стана - замръзяване индексиране на заплатите за тази година, 10% бюджетни съкращения + от 500 млрд. руплей от резерния фонд ги отпуснаха на 3 трлн. руплей. И пак не излиза сметка.
Въпреки всичко прогноза остава - Хаяско октомври месец ще бъде труп.
В момента прави жалък опит да спаси електората от пенционери ( 42 млн ) за да не им резне пенциите и да може да ги дава редовно, но битката е обречена.
Онли ченс - да дойде при цар Моньо и ние ще поемем ангажимент за Украйна да спре конфликт и да се изтеглят Натовците от границите на колонията ни.
Коментар