IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
    Пешо, отнасяй се с по-голямо уважение към мен. Все пак съм завършил сержантско училище. Щях да се пенсионирам на 38, но реших да стоя още много. Те пък взеха и ме пенсионираха поради некадърност на 41. И сега по цял ден кисна по форумите.
    за сержантското майтапиш ли се, в кое си бил?
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Не знам какво си открил ама седерастите и децата на номенклатурата 25 години приватизират и реституират и не могат да го свършат построеното от кУмУнистите....а целта беше да надграждат и селско стопанство и промишленост а не да забогатяват на гърбЪ на другите...
      Е те децата на номенклатурата за други ли ги представяш, и те са комунисти бе..
      Построеното от комунистите кое е , това дето го крадоха всички и фалира, за него ли говориш, да го свършват.. Построеното , което изоставаше с десетилетия от света и накрая законовмерно фалира, явно за него говориш с широко отворени светещи от умиление очи... Страшно ценно, няма що..
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
        Остави фатмака все пак разбира нещата в армията е бил
        Пешо, отнасяй се с по-голямо уважение към мен. Все пак съм завършил сержантско училище. Щях да се пенсионирам на 38, но реших да стоя още много. Те пък взеха и ме пенсионираха поради некадърност на 41. И сега по цял ден кисна по форумите.
        Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Написах идиотизъм. Отговор, адекватен по смисъл на вашите въпроси. Нали изглежда глупаво, а?
          Няма да те разбере. Ако искаш по смислен контакт, пиши си с коза..
          Тя е по-полезна от циганите и комунистите, което я поставя по-високо по веригата..
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
            що, да не си информиран за друго...

днес уточнихме, че циганите и комунистите са по-безполезни от козите...
            крадат и не произвеждат нищо...
            Не знам какво си открил ама седерастите и децата на номенклатурата 25 години приватизират и реституират и не могат да го свършат построеното от кУмУнистите....а целта беше да надграждат и селско стопанство и промишленост а не да забогатяват на гърбЪ на другите...

Коментар

може ,прибери си малоумните.....
              Написах идиотизъм. Отговор, адекватен по смисъл на вашите въпроси. Нали изглежда глупаво, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                Остави фатмака все пак разбира нещата в армията е бил
                Като циганина и комуниста в чужд двор сте...
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

що, да не си информиран за друго...

днес уточнихме, че циганите и комунистите са по-безполезни от козите...
                  крадат и не произвеждат нищо...
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Ами за идването на сирийците тук са виновни руснаците. Те имат военна база в Сирия и оттам тръгнаха нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Искам да ти кажа ,че има и много по-лоши неща ,а такова е тук да дойдат 100 000 сирийци,
                      а кой е виновен ти ми кажи аз не разбирам.
                      Виновен е политикът, който се е съгласил на такава бройка.
                      Какъв е той по принадлежност - ти ми кажи, не че не знам..
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Ами за идването на сирийците тук са виновни руснаците. Те имат военна база в Сирия и оттам тръгнаха нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                          Чакай сега, за Либия и Ирак говори преди малко, сега за Сирия, вероятно визираше и САЩ като крадци.. Тоя глобус за нищо го нямаш, като раздъвкване на дъвка ги подмятате държавите из устата си.. Темата пък е Русия.. Голямо разфокусиране на мисълта му дръпнахте.. Говорим квото говорим(в темата за Русия) и накрая все към САЩ дърпате... Много циганско това, тъпо... Фокусирайте се, не се излагайте.
                          Искам да ти кажа ,че има и много по-лоши неща ,а такова е тук да дойдат 100 000 сирийци,
                          а кой е виновен ти ми кажи аз не разбирам.

Коментар

Темата е за Русия, а не за рождения ден на Хитлер, например.
                            КОЙТО Е ДНЕС...
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Няма смисъл повече да доказваш че си дебил знаем го отдавна
                              Ако козата е по полезна от циганина и комуниста, как разговора с Пешо е нужен изобщо?

НИКАК!
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Темата е за Русия, а не за рождения ден на Хитлер, например.

Коментар

Working...
                                X