Първоначално изпратено от rover
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам какво си открил ама седерастите и децата на номенклатурата 25 години приватизират и реституират и не могат да го свършат построеното от кУмУнистите....а целта беше да надграждат и селско стопанство и промишленост а не да забогатяват на гърбЪ на другите...
Построеното от комунистите кое е , това дето го крадоха всички и фалира, за него ли говориш, да го свършват.. Построеното , което изоставаше с десетилетия от света и накрая законовмерно фалира, явно за него говориш с широко отворени светещи от умиление очи... Страшно ценно, няма що..М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоОстави фатмака все пак разбира нещата в армията е билПартия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеНаписах идиотизъм. Отговор, адекватен по смисъл на вашите въпроси. Нали изглежда глупаво, а?
Тя е по-полезна от циганите и комунистите, което я поставя по-високо по веригата..М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениещо, да не си информиран за друго...
днес уточнихме, че циганите и комунистите са по-безполезни от козите...
крадат и не произвеждат нищо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
може ,прибери си малоумните.....Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
може ,прибери си малоумните.....
днес уточнихме, че циганите и комунистите са по-безполезни от козите...
крадат и не произвеждат нищо...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеАми за идването на сирийците тук са виновни руснаците. Те имат военна база в Сирия и оттам тръгнаха нещата.
може ,прибери си малоумните.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИскам да ти кажа ,че има и много по-лоши неща ,а такова е тук да дойдат 100 000 сирийци,
а кой е виновен ти ми кажи аз не разбирам.
Какъв е той по принадлежност - ти ми кажи, не че не знам..М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЧакай сега, за Либия и Ирак говори преди малко, сега за Сирия, вероятно визираше и САЩ като крадци.. Тоя глобус за нищо го нямаш, като раздъвкване на дъвка ги подмятате държавите из устата си.. Темата пък е Русия.. Голямо разфокусиране на мисълта му дръпнахте.. Говорим квото говорим(в темата за Русия) и накрая все към САЩ дърпате... Много циганско това, тъпо... Фокусирайте се, не се излагайте.
а кой е виновен ти ми кажи аз не разбирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеТемата е за Русия, а не за рождения ден на Хитлер, например.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНяма смисъл повече да доказваш че си дебил знаем го отдавна
НИКАК!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар