IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Отговорете на въпроса дали Карл Маркс и Фридрих Енгелс са били русофоби или не са били русофоби? Ако отговора на въпроса ви е да, обяснете защо по целия свят, включително и в Русия не обичат ку мун етата. http://www.posprikaz.ru/2013/04/poch...ideli-rossiyu/
    Някой ще обясни ли каква беше тази експериментална ракета, която падна близо до село Заболотье в Архангелска област, Русия? http://top.rbc.ru/society/22/04/2015...7947303f3302a1
    Last edited by Ivan2015; 22.04.2015, 15:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Моя дядо е служил като войник в Северна Гърция,трепали са яко партизани,факт.
      Сега ми обясняваш други неща,но има архиви гледай там.
      Естествено, те партизани са трепали яко и в България. Това не прави Северна Гърция по-малко българска.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Иди в Западните покрайнини и им обясни версията си, че не са българи. После не се чуди защо ще те бият до Масква и обратно.

П.П. А, "македония" я забрави веднага, че това е териториално отцепване на БГ област, населена с българи от хилядолетия и харизана на сърбетата и гърция от същите пещярняци, които се сърдят, че не сме отишли на празника им. За тях е било празник, ама за нас 70 годишна тесла.

Понеже сте толкоз фрости - нека Евдоган взема Лудогорието и Кърджали и после ще слушаме лафчетата за "освободителната" турска армия.

Предлагам да я честваме на същата 9 май, защото разлика няма.
        Моя дядо е служил като войник в Северна Гърция,трепали са яко партизани,факт.
        Сега ми обясняваш други неща,но има архиви гледай там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Събрал съм двете събития анексирането на Судетите, с окупацията на Чехия от половин година по-късно
          Двете събития нямат нищо общо. Впрочем тогава Германия си връща немската Македония, Тракия и Източни покрайнини. Няма как да ги знаеш тези преговори и не ги бъркай с онези за Чехия, които са по-рано.
          Last edited by rover; 22.04.2015, 15:33.
          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            Не. Говоря за преговорите между Англия и Франция от една страна и СССР от друга, започнали през март 1939 и завършили през юли 1939, май 23 беше. Развитието на тези преговори води до Молотов - Рибентроп.
            Събрал съм двете събития анексирането на Судетите, с окупацията на Чехия от половин година по-късно

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Аз ти говоря за Гърция и Сърбия ти се отплесна за Македония
              Иди в Западните покрайнини и им обясни версията си, че не са българи. После не се чуди защо ще те бият до Масква и обратно.

П.П. А, "македония" я забрави веднага, че това е териториално отцепване на БГ област, населена с българи от хилядолетия и харизана на сърбетата и гърция от същите пещярняци, които се сърдят, че не сме отишли на празника им. За тях е било празник, ама за нас 70 годишна тесла.

Понеже сте толкоз фрости - нека Евдоган взема Лудогорието и Кърджали и после ще слушаме лафчетата за "освободителната" турска армия.

Предлагам да я честваме на същата 9 май, защото разлика няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                Обясни ми какво дириха 100К военнослужещи в Ирак 10г. ?!!! И понеже ми е ясно, че си фен на авизцията и си мислиш, че тя е всичко, питам те имаш ли идея кой осикурява подсвета на целите за авиацията?!
                Да, ей сега ще захвърля бизнеса си за милиони и ще ти обяснявам какво са дирили 100к в Ирак 10г. Всяко дете го знае, а и ме бъркаш с говорителя на Белия дом, питай него. Не съм фен на авиацията само и единствено, имам си при това не само идея , а кристално ясна представа за постройката на съвременните армии. От тази гледна точка, спокойно мога да ти кажа, с тези танкове точно кой гарги да ходиш да плашиш.

Коментар

• Обясни ми какво дириха 100К военнослужещи в Ирак 10г. ?!!! И понеже ми е ясно, че си фен на авизцията и си мислиш, че тя е всичко, питам те имаш ли идея кой осигурява подсвета на целите за авиацията?!
                  ==================================================

Никой нищо няма да ти обяснява. Обясненията за Ирак и САЩ - в съответните теми. Тук е темата за братска Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                    наземната операция не е в основата на съвременната война... така го разбирай..
                    Обясни ми какво дириха 100К военнослужещи в Ирак 10г. ?!!! И понеже ми е ясно, че си фен на авизцията и си мислиш, че тя е всичко, питам те имаш ли идея кой осигурява подсвета на целите за авиацията?!

Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                    десант в Калифорния и танков бой до Вашингтон, така ли ще биете лошите..?
                    Този пост е малко лишен от смисъл!
                    Last edited by thaddeus; 22.04.2015, 15:24.

Коментар

• rover, рабира се, че никой не иска да допусне сАвецки войски на територията си, нито поляци, нито чехи...НИКОЙ! Дори пред непосредствената заплаха от нападение от Германия. Всички те са ги знаели, какво представляват още тогава. Знаели са, че където стъпи миризливия руски сапог трева не никне. Знаели са, че рушняците никога не си тръгват сами, доброволно.

Оказва се, че са били прави!

Коментар

Серийное производство новых российских танков Т-14 "Армата" или Т-99 "Приоритет" развернется в 2015-м и до 2020 года

Вооруженные Силы РФ получат 2,3 тысячи таких машин.

[COLOR="Lime"]«Арматы» нет даже в Госпрограмме вооружений на 2016–2025 годы, которая сейчас формируется. Это значит, что мы не можем развивать производство, потому что нет никаких признаков того, что военные будут этот танк закупать», — сообщил представитель УВЗ[/COLOR]

УВЗ- демек Уралский ли, Уляновский ли, Уй...ский ли Вагоностроителен Завод. А щом железничарите го казват, значи е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Руско мекере, какво може да е?

Тогава са избити 30 хил. българи, защото отказват да се "прекръстят" на македонци по заръка на товорищ Сталин.
                          -----------------

И днес отново поредната наглост - ние сме били окупирали Българите в Македония.

Тия наистина трябваше да ги избием като Чеушеско. За съжаление такъв тумор не се лекува, а се реже.
                          Аз ти говоря за Гърция и Сърбия ти се отплесна за Македония

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                            Наземна операция се прави само с пехота, така ли да го разбирам?!
                            десант в Калифорния и танков бой до Вашингтон, така ли ще биете лошите..?

Коментар

Ама ти говориш за 1938г., когато СССР предлага да защити Чехословакия. СССР няма граница с Чехия... Полша и Румъния заплашват СССР с война. А малко по късно се разбира каква е била интимната мисъл на шляхтичите, които нападат и окупират чешка провинция. Договора между Сталин и Хитлер е много след това

Разбира се че ще се дърляме. Става въпрос за пренаписването на историята, подмяна на истината
                              Не. Говоря за преговорите между Англия и Франция от една страна и СССР от друга, започнали през март 1939 и завършили през юли 1939, май 23 беше. Развитието на тези преговори води до Молотов - Рибентроп.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                                Арматы есть

Двенадцать штук
                                Серийное производство новых российских танков Т-14 "Армата" или Т-99 "Приоритет" развернется в 2015-м и до 2020 года

Вооруженные Силы РФ получат 2,3 тысячи таких машин.

Коментар

Working...
                                X