Пийте ги тия хапчета, да му се не види...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Създават се съюзи за противодействие на англо-саксонската чума
Политолог: Россия, Китай и Иран создают евразийскую "Антанту"
Как утверждает эксперт, евразийская интеграция оспаривает положение США в Европе, а также побуждает американских союзников к более независимым действиям.
"Геополитическая обстановка меняется, и теперь она не отвечает интересам США", — считает Наземроая.
Он отмечает, что "евразийская "Антанта" России, Китая и Ирана прошла через долгий процесс политического, стратегического, экономического, дипломатического и военного объединения".
"Опасность для Штатов в том, что союз Россия-Китай-Иран, как выразился Збигнев Бжезинский, может стать сильным магнитом для других государств, недовольных существующим статус-кво", — пишет автор статьи.
РИА Новости http://ria.ru/world/20150424/1060616...#ixzz3YJ5W4zG7
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеТо е и до култура
бил съм в раша
доскоро те живееха тотално откъснати от света
не знаеха как да се обличат
имах чувството,че съм на някакъв маскарад
а ти приказваш за ползване на контрацептиви
Кой е откъсната от света???????????, то и другаря Ким може да каже, че останалия свят е откъснат от ценностите, на които се радва народа на Северна Корея. Истината е че ЕСовци и Пиндостан, които нямат превъзходство нито в човешкия, нито в икономическия, нито вече и втехнологичния потенциал се ограждат от нормалния свят. Нормалния свят е БРИКС, Иран, ЮИ Азия. ЕС и Пиндостан това е един пенсионерски клуб. Събрали се пенсионерите, за да им е по-весело като умират.
По отношения на абортите и презервативите. Причината за Ниската употреба е по-голямата консервативност на руския народ, руската жена и отношенията при създаване на връзките... Там разделението между секса и размножаването не съществува все още в такава голяма степен. Друго си е модерния Запад, където понятията майка и баща изчезват, а се появяват политкоректните понятия, като Родител1 и Родител2.... Употребата на презервативи от една Космическа руска душа са някакви подробности, Но нещата се променят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеОтговорете на въпроса дали Карл Маркс и Фридрих Енгелс са били русофоби или не са били русофоби? Ако отговора на въпроса ви е да, обяснете защо по целия свят, включително и в Русия не обичат ку мун етата. http://www.posprikaz.ru/2013/04/poch...ideli-rossiyu/
През първото тримесечие на 2015г. в Русия производството на калиеви торове е намаляло спрямо спрямо първото тримесечие на 2014г. с 8,6 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА, бе с по 6-7 аборта средно на всяка рушкиня - бая къщи върти, ама айде ...
бил съм в раша
доскоро те живееха тотално откъснати от света
не знаеха как да се обличат
имах чувството,че съм на някакъв маскарад
а ти приказваш за ползване на контрацептивиhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМакдоналдс с или без ГМО не продава храна. Поне не такава която да става за ядене. Един път съм си купувал сандвич от там и след първата хапка го изхвърлих, просто ми се догади от него. Но това не прави руската храна по свястна. И там са същите буламачи. Една рускиня ми прави салата веднъж. Ми то това не е салата - сметаната в салатата повече от зенчуците. Калорийни бомби, ако не е сметана е майонеза. И да беше по вкусно като калории си е като салатите на макдоналдс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЯКО, МАЙ НАПИПА тънката струна на хамерикаците! ЦЕЛИЯТ свят разбра, че Америка е равно на тероризъм, само зомбираните идиоти в БГ не се усещат
Тия са много заспали тунайт да'е ...
П.П. Преработвам финал и става 'ногу яко на книгата, не че се фаля, ами напрау се изхвърлям.
Стоя, сръбвам и на моменти се замислям: "Ама, как може да съм толкоз добър, да се плющя по гърба?" Как? Хау?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лоцман Разгледай мнениеРуския свят, нали? И приятели: Северна Корея, Венецуела... те са много, но не се сещам за повече. А! И Кадиров! но той пък само докато ина кинти
Сори, ако съм пропуснал сакетос, ромас, бирас и винас.
Няма кой да ни спре. Нема!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЯКО, МАЙ НАПИПА тънката струна на хамерикаците! ЦЕЛИЯТ свят разбра, че Америка е равно на тероризъм, само зомбираните идиоти в БГ не се усещат
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗа руската кухня не е нормално да бъде ястието сладко, докато виж за хамерикосите е нещо нормално. Работих 2 месеца за армията им и имам преки впечатления от кухнята им, в 60-70% от случайте няма да ядете това което ви се предлага.
Как правиш пирожките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеАбе хора. Щото съм далеч от тези неща. Верни ли има хора дето заработват пари с писане????
Ами да ви сера в устата и от ЗАПАДА и от ИЗТОКА, щото парите ви идват от едно и също място.
Тъжно е, но някой ден ще го осъзнаете,Last edited by X_Y; 25.04.2015, 12:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеАбе хора. Щото съм далеч от тези неща. Верни ли има хора дето заработват пари с писане????
Ами да ви сера в устата и от ЗАПАДА и от ИЗТОКА, щото парите ви идват от едно и също място.
Тъжно е, но някой ден ще го осъзнаете,
В същото време си набили шутовете на ЗАПАД или пратили децата и слюнчат колко е гнусно там
П.П. Дали са платени според теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗа руската кухня не е нормално да бъде ястието сладко, докато виж за хамерикосите е нещо нормално. Работих 2 месеца за армията им и имам преки впечатления от кухнята им, в 60-70% от случайте няма да ядете това което ви се предлага.
Тъжно е, но някой ден ще го осъзнаете,
Коментар
-
Пуснах този линк в политика, но понеже и тук се обсъждат военните бази го повтарям
http://www.blitz.bg/news/article/332857
Пиян US-военен от полигон "Ново село" удари дете в центъра на Сливен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМакдоналдс с или без ГМО не продава храна. Поне не такава която да става за ядене. Един път съм си купувал сандвич от там и след първата хапка го изхвърлих, просто ми се догади от него. Но това не прави руската храна по свястна. И там са същите буламачи. Една рускиня ми прави салата веднъж. Ми то това не е салата - сметаната в салатата повече от зенчуците. Калорийни бомби, ако не е сметана е майонеза. И да беше по вкусно като калории си е като салатите на макдоналдс.
Коментар
Коментар