IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пийте ги тия хапчета, да му се не види...

Коментар

• Създават се съюзи за противодействие на англо-саксонската чума

Политолог: Россия, Китай и Иран создают евразийскую "Антанту"

Как утверждает эксперт, евразийская интеграция оспаривает положение США в Европе, а также побуждает американских союзников к более независимым действиям.

"Геополитическая обстановка меняется, и теперь она не отвечает интересам США", — считает Наземроая.

Он отмечает, что "евразийская "Антанта" России, Китая и Ирана прошла через долгий процесс политического, стратегического, экономического, дипломатического и военного объединения".

"Опасность для Штатов в том, что союз Россия-Китай-Иран, как выразился Збигнев Бжезинский, может стать сильным магнитом для других государств, недовольных существующим статус-кво", — пишет автор статьи.

РИА Новости http://ria.ru/world/20150424/1060616...#ixzz3YJ5W4zG7

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        То е и до култура
        бил съм в раша
        доскоро те живееха тотално откъснати от света
        не знаеха как да се обличат
        имах чувството,че съм на някакъв маскарад
        а ти приказваш за ползване на контрацептиви
        Значи, качил си се на камбанарията на някаква измислена евро или пиндо изключителност и раздаваш оценки. Ще ти помогна да се ориентираш къде се намираш. Старушка Европа, безплодна и умираща в самота. За брадатите жени с епилирани баджаци нема си говорим.

Кой е откъсната от света???????????, то и другаря Ким може да каже, че останалия свят е откъснат от ценностите, на които се радва народа на Северна Корея. Истината е че ЕСовци и Пиндостан, които нямат превъзходство нито в човешкия, нито в икономическия, нито вече и втехнологичния потенциал се ограждат от нормалния свят. Нормалния свят е БРИКС, Иран, ЮИ Азия. ЕС и Пиндостан това е един пенсионерски клуб. Събрали се пенсионерите, за да им е по-весело като умират.

По отношения на абортите и презервативите. Причината за Ниската употреба е по-голямата консервативност на руския народ, руската жена и отношенията при създаване на връзките... Там разделението между секса и размножаването не съществува все още в такава голяма степен. Друго си е модерния Запад, където понятията майка и баща изчезват, а се появяват политкоректните понятия, като Родител1 и Родител2.... Употребата на презервативи от една Космическа руска душа са някакви подробности, Но нещата се променят

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
          Отговорете на въпроса дали Карл Маркс и Фридрих Енгелс са били русофоби или не са били русофоби? Ако отговора на въпроса ви е да, обяснете защо по целия свят, включително и в Русия не обичат ку мун етата. http://www.posprikaz.ru/2013/04/poch...ideli-rossiyu/
          През март 2015г. в Русия производството на калиеви торове е намаляло спрямо март 2014г. с 13,3 %.
          През първото тримесечие на 2015г. в Русия производството на калиеви торове е намаляло спрямо спрямо първото тримесечие на 2014г. с 8,6 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            А, бе с по 6-7 аборта средно на всяка рушкиня - бая къщи върти, ама айде ...
            То е и до култура
            бил съм в раша
            доскоро те живееха тотално откъснати от света
            не знаеха как да се обличат
            имах чувството,че съм на някакъв маскарад
            а ти приказваш за ползване на контрацептиви
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Макдоналдс с или без ГМО не продава храна. Поне не такава която да става за ядене. Един път съм си купувал сандвич от там и след първата хапка го изхвърлих, просто ми се догади от него. Но това не прави руската храна по свястна. И там са същите буламачи. Една рускиня ми прави салата веднъж. Ми то това не е салата - сметаната в салатата повече от зенчуците. Калорийни бомби, ако не е сметана е майонеза. И да беше по вкусно като калории си е като салатите на макдоналдс.
              На Пиндостаня всичките му работи са кат Макдоналдс.Дори и платените писачи тука.Не стават за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                ЯКО, МАЙ НАПИПА тънката струна на хамерикаците! ЦЕЛИЯТ свят разбра, че Америка е равно на тероризъм, само зомбираните идиоти в БГ не се усещат
                Лорде, наздраве приятелю!

Тия са много заспали тунайт да'е ...

П.П. Преработвам финал и става 'ногу яко на книгата, не че се фаля, ами напрау се изхвърлям.

Стоя, сръбвам и на моменти се замислям: "Ама, как може да съм толкоз добър, да се плющя по гърба?" Как? Хау?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лоцман Разгледай мнение
                  Руския свят, нали? И приятели: Северна Корея, Венецуела... те са много, но не се сещам за повече. А! И Кадиров! но той пък само докато ина кинти
                  БГ империя е най-добрият посланник на мира, защото може да пуца водка с рушнаците, текила с мексиканос, джин с ингилизъс, узос с елинас и виски с обонгос.

Сори, ако съм пропуснал сакетос, ромас, бирас и винас.

Няма кой да ни спре. Нема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                    ЯКО, МАЙ НАПИПА тънката струна на хамерикаците! ЦЕЛИЯТ свят разбра, че Америка е равно на тероризъм, само зомбираните идиоти в БГ не се усещат
                    Руския свят, нали? И приятели: Северна Корея, Венецуела... те са много, но не се сещам за повече. А! И Кадиров! но той пък само докато ина кинти

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      За руската кухня не е нормално да бъде ястието сладко, докато виж за хамерикосите е нещо нормално. Работих 2 месеца за армията им и имам преки впечатления от кухнята им, в 60-70% от случайте няма да ядете това което ви се предлага.
                      Я ..., колега - готвач?

Как правиш пирожките?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                        Абе хора. Щото съм далеч от тези неща. Верни ли има хора дето заработват пари с писане????

Ами да ви сера в устата и от ЗАПАДА и от ИЗТОКА, щото парите ви идват от едно и също място.

Тъжно е, но някой ден ще го осъзнаете,
                        ЯКО, МАЙ НАПИПА тънката струна на хамерикаците! ЦЕЛИЯТ свят разбра, че Америка е равно на тероризъм
                        Last edited by X_Y; 25.04.2015, 12:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                          Абе хора. Щото съм далеч от тези неща. Верни ли има хора дето заработват пари с писане????

Ами да ви сера в устата и от ЗАПАДА и от ИЗТОКА, щото парите ви идват от едно и също място.

Ами, за 25 години никой не иска да ходи на ИЗТОК, а тук 5 лумпена ще се на*кат да го рекламират колко е секси.

В същото време си набили шутовете на ЗАПАД или пратили децата и слюнчат колко е гнусно там

П.П. Дали са платени според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            За руската кухня не е нормално да бъде ястието сладко, докато виж за хамерикосите е нещо нормално. Работих 2 месеца за армията им и имам преки впечатления от кухнята им, в 60-70% от случайте няма да ядете това което ви се предлага.

Коментар

• Пуснах този линк в политика, но понеже и тук се обсъждат военните бази го повтарям
                              http://www.blitz.bg/news/article/332857
                              Пиян US-военен от полигон "Ново село" удари дете в центъра на Сливен

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Макдоналдс с или без ГМО не продава храна. Поне не такава която да става за ядене. Един път съм си купувал сандвич от там и след първата хапка го изхвърлих, просто ми се догади от него. Но това не прави руската храна по свястна. И там са същите буламачи. Една рускиня ми прави салата веднъж. Ми то това не е салата - сметаната в салатата повече от зенчуците. Калорийни бомби, ако не е сметана е майонеза. И да беше по вкусно като калории си е като салатите на макдоналдс.

Коментар

Working...
                                X