IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде малко демокрация от извора:

Българин в Балтимор: Положението е страшно, грабят каквото им падне

Много българи живеят в американския град Балтимор, където в момента бушуват безредици. „Положението е страшно. Аз съм вече от 10 години, не съм виждал такова нещо“, разказа пред телевизия BiT Цветан Николов.
    „Гледахме последните събития от Фъргюсън и колко бързо се пренесоха и тук. “, каза той.

Николов минал лично през размирните квартали на Балтимор. „Видях младежи, просто вървят и чупят всичко, което видят – полицейски коли. Видях една полицейска кола счупена по средата на пътя. Аз просто минах, защото работата ми е близо в града. Разбира се, от утре няма да минавам оттам. Просто безредици, които после се прехвърлиха, влизаха и по моловете, трошеха, грабеха всичко, което виждат“, сподели той.

„Аз лично не се притеснявам. Ние сме малко по-отдалечени, в каунтито (окръга) на около 150-200 мили, но се притеснявам как ще отида утре на работа, естествено“, казва още той.

Кметът на града разпореди вечерен час от 22 вечерта до 5 сутринта до второ нареждане. Днес всички училища ще бъдат затворени.

Освен че хвърляли предмети по полицаите, протестиращите саботирали и работата на пожарникарите, като пробили маркуч, с който гасели подпалена сграда.

„Аз лично съм сигурен, че ще бъдат потушени нещата. Просто хората тук са малко по-страхливи от тези от Фъргюсън и няма да удържат много“, каза Николов. По негова информация, в окръга живеят около 10 хил. българи, а в самия град Балтимор – около 5 хил.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
      Обяснете защо много хора ще бъдат уволнени от работа в град Новоуралск, Свердловска област, Русия. Четете статията и вижте клипа. http://urfo.org/ekb/531441.html
      http://www.youtube.com/watch?v=fH2B6C0-cBw
      Руска медия съобщава, че още 700 души от завода ВОАО "Химпром" във Волгоград, Русия са останали без работа. Според медията от ВОАО "Химпром" още преди месеци са изказали предположение, че от завода ще бъдат освободени от работа 3984 души.
      http://www.regnum.ru/news/economy/1919704.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Браво на комунистите за тоя Референдум.Това е наистина едно добро дело за България.Иначе дедо Симо ментраджията до днес да беше изсякъл всичките гори
        От Бате Пешо друго не се очаква.Разбира се,че ще аплодираш това,аплодираш и "референдума" в Крим,който е същата работа.Рушняците нещо ново няма да измислят!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Коректно ли е да се каже, че септември месец на 1944год., когато СССР обявява война на БГ империя всички комунета в България са около 5000 бройки?

Които после правят фалшив референдум и свалят монархията в БГ под дулата на сАветската окупатори?

В тройната коалиция, с която тия 5 хил. комунета влизат в Парламента изпържват земеделците, които по това време са 1.2 млн. членове. И после убиват лидера им?

Тоест малцинството подменя вота на 'орицата ( народа ) чрез терор и фалшификация на изборни резултати. Така коректно ли е да се каже?
          Браво на комунистите за тоя Референдум.Това е наистина едно добро дело за България.Иначе дедо Симо ментраджията до днес да беше изсякъл всичките гори

Коментар

Ей го!

БГ матрьошките се напиват и падат под масата още в 23ч. Слабаци сте и на пиене да'е ...
            Пак се обърка.Иди на Слънчев бряг да видиш кой как се напива

Коментар

А, бе първо си върнете 700 млрд. гущерос дългове, па после тик-такайте, колкот' си сакате.

Офф ... то па, вие нямате толкоз стинки в резерва да'е ( барабар със златцето )?

Ама, то па нема и к'во да заложите да'е ... никой не иска спаската кула или тайгата.

За правата върху самовара и матрьошките колко кинти да вземете? 20-30 руплей макс.
              ------------

Еми, на каша още 20 години докат' си ги избачкате да'е ..

Нема как, бро
              Айде вие върнете 20 трилиона.И златотото на германците

Коментар

• Бойцы «Азова» ЗАЖИВО СОЖГЛИ на кресте ополченца!!!

https://www.youtube.com/watch?v=3lvDMVXwlu8

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                  Свършва им на ФЕД пясъка в часовника!

Россия США 2015 - Страшный сон США - Путин.
                  ......................Россия возвращается! Америка в бешенстве!

https://www.youtube.com/watch?v=UE6neaYoxPY
                  А, бе първо си върнете 700 млрд. гущерос дългове, па после тик-такайте, колкот' си сакате.

Офф ... то па, вие нямате толкоз стинки в резерва да'е ( барабар със златцето )?

Ама, то па нема и к'во да заложите да'е ... никой не иска спаската кула или тайгата.

За правата върху самовара и матрьошките колко кинти да вземете? 20-30 руплей макс.
                  ------------

Еми, на каша още 20 години докат' си ги избачкате да'е ..

Нема как, бро

Коментар

• Свършва им на ФЕД пясъка в часовника!

Россия США 2015 - Страшный сон США - Путин.
                    ......................Россия возвращается! Америка в бешенстве!

https://www.youtube.com/watch?v=UE6neaYoxPY

Коментар

• Ей го!

БГ матрьошките се напиват и падат под масата още в 23ч. Слабаци сте и на пиене да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Не се притеснявай за миня, тавариш Путин ми е простил , пък и аз се реванширам като си купувам да пия само Руска водка , допълнително съм му обещал някои ден ако имам нужда а и възможност да си купя ракета или ядрен реактор да са Руски....
                        Запей за Катюша, Моркуфф! Запей!

Обичам да я слушам тази песньовка

П.П. За рушки реактор да си купиш, товорищ Червенков го е измислил навремето със Софийското море.

Изкарваш с'фиянци всяка събота и неделя да копат с кирките десет години. И кат' видиш, че пак няма да се сберат кинти за реактору, после ги караш още 5 години да го зариват. Ей, на т'ва се вика мъдро сАветско управление - а, не кат' тебека.

Ай, кат' дойдеш в Софето, ще те взема с парахода от Павлово до Ариана да дръннем по някой водка

Носи си моряшка тениска и бинокъл

Коментар

• panterata na pop folka

Това че не ни удари хиперинфлация не е чак толкова добро, проблема ни е че нямаме инфлация и икономиката ни е донор на капитали - парите ни заминават за някъде другаде където парите имат доходност.
                          Всъщност борбата за валутно надмощие е дълбокобезсмислена, изобретателя на биткойна ще пусне НОВИ ПАРИ - съвършенно ново разплащателно средство, което ще има доходност и обезценка заложени по подразбиране - крипнирани фютчърси за стоки и те ще изместят постепенно фиатните пари а делът на последните след няколко десетилетия ще се свие до 10% много вероятно..т.е. ще се използват само новите пари.
                          Запада , западните валути действително ще загубят своето значение и блясък и това няма да се случи защото Путин ги е разбил..кагебеец това не го може, то изисква много мозъчни гънки.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Такива неща има много по целия свят,не са интересни.
                            АААААААА, не са, интересни за за Иван да громи Россията

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                              Преди 10 дена руски медии съобщиха, че в Москва, Русия е задържана 21 годишна жена. Младата жена ще бъде съдена заради това, че след като се скарала с бащата на детето си, излязла на улицата и оставила 3 дневната си дъщеря на улицата до кофа за боклук. http://www.og.ru/news/2015/04/17/79444.shtml
                              Такива неща има много по целия свят,не са интересни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                                http://autoclub.bg/index.php?menu=16&id=25539

айде Марков, продавай японското всъдеходче, не е патриотично...
                                Не се притеснявай за миня, тавариш Путин ми е простил , пък и аз се реванширам като си купувам да пия само Руска водка , допълнително съм му обещал някои ден ако имам нужда а и възможност да си купя ракета или ядрен реактор да са Руски....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X