Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеУкрайна завежда дело срещу Русия заради присъединяването на Крим. Генералната прокуратура в Киев е подготвила иск, който ще внесе в Международния съд в Хага. Заместник-генералният прокурор на страната Виталий Каско заяви, че са в ход консултации с чуждестранни експерти, съобщи агенция Фокус, като се позова на съобщение на ТАСС..
Коментар
-
A chopper is a type of motorcycle that is either modified from an original motorcycle design ("chopped") or built from scratch to have a unique hand-crafted appearance.
http://en.wikipedia.org/wiki/Chopper_%28motorcycle%29
Въпросния на снимката по-долу няма как да е руски, такъв тип мотори в Русия не се правят.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКъстам значи да ти го сглобят и боядисат по твой вкус, ама V - showel head си е V - showel head ...
Прави ги от отпадъци от моргите главно .....Last edited by markov; 28.04.2015, 12:43.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВсеки и извън моето село знае че луксозните мотори , чопъри и т.н. са продукт на малки тунинг работилници. Аз лично познама такъм които парви чопъри в БГ , като върха беше един които беше със могор на ЗАЗ и вадеше страшен нискооборотен звук.....
Та мисълта ми беше след акто аз познавам такива хора в малката БГ , що пак се почва отричане не в Русия с население над 140 милиона няма такива работилници
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВсеки и извън моето село знае че луксозните мотори , чопъри и т.н. са продукт на малки тунинг работилници. Аз лично познама такъм които парви чопъри в БГ , като върха беше един които беше със могор на ЗАЗ и вадеше страшен нискооборотен звук.....
Та мисълта ми беше след акто аз познавам такива хора в малката БГ , що пак се почва отричане не в Русия с население над 140 милиона няма такива работилници
Този мотор е щатски, точка.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеПопитай всеки на две колела, дори и в твоето село и ще ти бъде обяснено че такива двигатели и рами в Русия не се правят.
Та мисълта ми беше след акто аз познавам такива хора в малката БГ , що пак се почва отричане не в Русия с население над 140 милиона няма такива работилнициLast edited by markov; 28.04.2015, 12:25.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Украйна завежда дело срещу Русия заради присъединяването на Крим. Генералната прокуратура в Киев е подготвила иск, който ще внесе в Международния съд в Хага. Заместник-генералният прокурор на страната Виталий Каско заяви, че са в ход консултации с чуждестранни експерти, съобщи агенция Фокус, като се позова на съобщение на ТАСС..М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВажното е, че ти си вярваш...
Понякога се чудя, наистина ли вярвате, че хората са идиоти...
Предполагам даже не знаеш какво е V - showel headНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениене, социалист е...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИ къде видя емвлемата дето пише сделано в САЩ бе.....аи поредната порция глупости.....хората навсякъде казват че са самоделки - бутикуви мотори на база на руски машини..ама ти нали си спец
За един моторист е достатъчно, само един поглед да хвърли, за да му стане ясно каква е и каква не е машината. Остави какво казват. Снимките показват, няма какво да се казва. Явно не си моторист.Last edited by stabwound; 28.04.2015, 12:16.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИ къде видя емвлемата дето пише сделано в САЩ бе.....аи поредната порция глупости.....хората навсякъде казват че са самоделки - бутикуви мотори на база на руски машини..ама ти нали си спец
Понякога се чудя, наистина ли вярвате, че хората са идиоти...
Предполагам даже не знаеш какво е V - showel head
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
и самия "Хирург"... с американски V - showel headНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар