IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Хайде малко демокрация от извора:

Българин в Балтимор: Положението е страшно, грабят каквото им падне

Много българи живеят в американския град Балтимор, където в момента бушуват безредици. „Положението е страшно. Аз съм вече от 10 години, не съм виждал такова нещо“, разказа пред телевизия BiT Цветан Николов.
    „Гледахме последните събития от Фъргюсън и колко бързо се пренесоха и тук. “, каза той.

Николов минал лично през размирните квартали на Балтимор. „Видях младежи, просто вървят и чупят всичко, което видят – полицейски коли. Видях една полицейска кола счупена по средата на пътя. Аз просто минах, защото работата ми е близо в града. Разбира се, от утре няма да минавам оттам. Просто безредици, които после се прехвърлиха, влизаха и по моловете, трошеха, грабеха всичко, което виждат“, сподели той.

„Аз лично не се притеснявам. Ние сме малко по-отдалечени, в каунтито (окръга) на около 150-200 мили, но се притеснявам как ще отида утре на работа, естествено“, казва още той.

Кметът на града разпореди вечерен час от 22 вечерта до 5 сутринта до второ нареждане. Днес всички училища ще бъдат затворени.

Освен че хвърляли предмети по полицаите, протестиращите саботирали и работата на пожарникарите, като пробили маркуч, с който гасели подпалена сграда.

„Аз лично съм сигурен, че ще бъдат потушени нещата. Просто хората тук са малко по-страхливи от тези от Фъргюсън и няма да удържат много“, каза Николов. По негова информация, в окръга живеят около 10 хил. българи, а в самия град Балтимор – около 5 хил.
    Тоя кво е заревал кат вдовица за .....Работа там няма боли ма самолетоносача за разни идиоти.
    Last edited by Бате Пешо; 28.04.2015, 13:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Украйна завежда дело срещу Русия заради присъединяването на Крим. Генералната прокуратура в Киев е подготвила иск, който ще внесе в Международния съд в Хага. Заместник-генералният прокурор на страната Виталий Каско заяви, че са в ход консултации с чуждестранни експерти, съобщи агенция Фокус, като се позова на съобщение на ТАСС..
      Въй въй въй уплашиха Путин най накрая.Това не е ли онзи смешния съд дет Милошевич се изгаври с него

Коментар

• A chopper is a type of motorcycle that is either modified from an original motorcycle design ("chopped") or built from scratch to have a unique hand-crafted appearance.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Chopper_%28motorcycle%29

Въпросния на снимката по-долу няма как да е руски, такъв тип мотори в Русия не се правят.
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Къстам значи да ти го сглобят и боядисат по твой вкус, ама V - showel head си е V - showel head ...
          Има да вземаш че става дума за асемблиране.

Прави ги от отпадъци от моргите главно .....
          Attached Files
          Last edited by markov; 28.04.2015, 12:43.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Всеки и извън моето село знае че луксозните мотори , чопъри и т.н. са продукт на малки тунинг работилници. Аз лично познама такъм които парви чопъри в БГ , като върха беше един които беше със могор на ЗАЗ и вадеше страшен нискооборотен звук.....

Та мисълта ми беше след акто аз познавам такива хора в малката БГ , що пак се почва отричане не в Русия с население над 140 милиона няма такива работилници
            Къстам значи да ти го сглобят и боядисат по твой вкус, ама V - showel head си е V - showel head ...

Коментар

Всеки и извън моето село знае че луксозните мотори , чопъри и т.н. са продукт на малки тунинг работилници. Аз лично познама такъм които парви чопъри в БГ , като върха беше един които беше със могор на ЗАЗ и вадеше страшен нискооборотен звук.....

Та мисълта ми беше след акто аз познавам такива хора в малката БГ , що пак се почва отричане не в Русия с население над 140 милиона няма такива работилници
              Тогава сваляй снимката и тичай в сервиза, стига дрънка наизуст. Всеки познава такива.
              Този мотор е щатски, точка.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Попитай всеки на две колела, дори и в твоето село и ще ти бъде обяснено че такива двигатели и рами в Русия не се правят.
                Всеки и извън моето село знае че луксозните мотори , чопъри и т.н. са продукт на малки тунинг работилници. Аз лично познавам такъв човек които прави чопъри в БГ , като върха беше един които беше със могор на ЗАЗ и вадеше страшен нискооборотен звук.....

Last edited by markov; 28.04.2015, 12:25.

Коментар

в твоя случай съм сигурен
                  Муш, въх уби мъ...

Коментар

• Украйна завежда дело срещу Русия заради присъединяването на Крим. Генералната прокуратура в Киев е подготвила иск, който ще внесе в Международния съд в Хага. Заместник-генералният прокурор на страната Виталий Каско заяви, че са в ход консултации с чуждестранни експерти, съобщи агенция Фокус, като се позова на съобщение на ТАСС..
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Важното е, че ти си вярваш...

Понякога се чудя, наистина ли вярвате, че хората са идиоти...

Предполагам даже не знаеш какво е V - showel head
                      в твоя случай съм сигурен

Коментар

не, социалист е...
                        не, социалист-капиталист е..
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Явно не си моторист.
                          не, социалист е...

Коментар

И къде видя емвлемата дето пише сделано в САЩ бе.....аи поредната порция глупости.....хората навсякъде казват че са самоделки - бутикуви мотори на база на руски машини..ама ти нали си спец
                            Попитай всеки на две колела, дори и в твоето село и ще ти бъде обяснено че такива двигатели и рами в Русия не се правят.
                            За един моторист е достатъчно, само един поглед да хвърли, за да му стане ясно каква е и каква не е машината. Остави какво казват. Снимките показват, няма какво да се казва. Явно не си моторист.
                            Last edited by stabwound; 28.04.2015, 12:16.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

И къде видя емвлемата дето пише сделано в САЩ бе.....аи поредната порция глупости.....хората навсякъде казват че са самоделки - бутикуви мотори на база на руски машини..ама ти нали си спец
                              Важното е, че ти си вярваш...

Понякога се чудя, наистина ли вярвате, че хората са идиоти...

Предполагам даже не знаеш какво е V - showel head

Коментар

и самия "Хирург"... с американски V - showel head

Коментар

Working...
                                X