IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    защо се обядняваш на някакви НПОП....
    Единия е явен лузър от бай тошево време и неуспял в приоритетити а другия е на заплатка на Чичо Сам....
    Някакъв съветски войник дърпа колело от срана на гумата от някаква жена и отсрани тълпа...даже няма насилие върху жената...
    Ако беше в руски град нямаше да има нито тълпа а само избити....
    заповед на немски войник и да се оспорва по време на война е само смърт....
    Тези който са извадили милиони златни зъби и коронки са били пак руски войници...
    тези правещите сапун ..пък са били руси...
    А да кандид оправдаваше действията на българските войници с пращането в лагерите в Дахау на хиляди македонски българи...
    Тези правещи опити с хора ..пак са били руси....
    Долна предателска паплач....
    Да интересни твари са.

Небивалата жестокост през ВСВ всъщност е проявена от сегашните ни приятели като Германия / концлагери / САЩ и Великобритания / бомбансировки на цивилни обекти и с атомни бомби / а НПОп се опитват да пренапишат историята и да ни убедят какво зверство е извършил Руски войник хванал предната гума на велосипед на германка / незнайно защо , примерно може да и е била спукана гумата и той да е искал да и я залепи /.
    Бахти и сбърканата ценностна система извадихте....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Изнасилванията на германки са били просто галене с перце в сравнение с това което са правили немците в СССР, нежна ласка в сравнение с масовите бомбардировки на които подлага големите градове британската и американската авиация в края на войната. Всяка година се провеждат митинги заради безсмисленото разрушаване на Дрезден а не заради опънатите Хелги

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        А да кандид оправдаваше действията на българските войници с пращането в лагерите в Дахау на хиляди македонски българи...
        Пак си неадекватен... На мен лично не ми е известен случай на изпратени в Дахау "хиляди българи" или дори български граждани...

Много си смешничък, нали знаеш... а това би било забавно ако не знаех, че аз ти плащам заплатата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
          а руски военни дето са бомбили Варна и Русе.. в Русе имат Альоша...

във Варна не зная...

А американци случайно да са изнасилвали масово германски жени врез ВСВ, щото за руснаците има данни, при това не са изолирани, а масови случаи.
          Да както Германци са изнасилвали Руски жени, така и Руснаци и Американци са изнасилвали Германски жени. За съжаление това е факт от войната.
          И зверствата през ВСВ не се ограничават само да изнасилвания....а и до много по лоши неща, като масови убииства в концлагери , или пък бомбандирането и унищожаването на цели градове с цивилни.....като Дрезден , Хирошима , Нагазаки и т.н.

А то всъщност тия цивилни градове са ги унищожили всъщност новите ни приятели САЩ и Великобритания.....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Ми няма да обяснявам нищо щото не съм бил там и не знам за какво става дума, дали снимката е на това което твърдите или на друго събитие , а то е извадено от контекста не мога да знам.....

Най-общо казано във всяко стадо има мърша , в тоя смисъл преди 2-3 дни пиян военен от САЩ наби момче в Сливен щото решил че му се присмива........
            Пък на американски военни дето са бомбели София има издигнат паметник и на никои не пречи !!!
            защо се обядняваш на някакви НПОП....
            Единия е явен лузър от бай тошево време и неуспял в приоритетити а другия е на заплатка на Чичо Сам....
            Някакъв съветски войник дърпа колело от срана на гумата от някаква жена и отсрани тълпа...даже няма насилие върху жената...
            Ако беше в руски град нямаше да има нито тълпа а само избити....
            заповед на немски войник и да се оспорва по време на война е само смърт....
            Тези който са извадили милиони златни зъби и коронки са били пак руски войници...
            тези правещите сапун ..пък са били руси...

Коментар

Ми няма да обяснявам нищо щото не съм бил там и не знам за какво става дума, дали снимката е на това което твърдите или на друго събитие , а то е извадено от контекста не мога да знам.....

Най-общо казано във всяко стадо има мърша , в тоя смисъл преди 2-3 дни пиян военен от САЩ наби момче в Сливен щото решил че му се присмива........
              Пък на американски военни дето са бомбели София има издигнат паметник и на никои не пречи !!!
              а руски военни дето са бомбили Варна и Русе.. в Русе имат Альоша...

във Варна не зная...

А американци случайно да са изнасилвали масово германски жени врез ВСВ, щото за руснаците има данни, при това не са изолирани, а масови случаи.

След половин век мълчание в Германия се намери жена, дръзнала да наруши табута наложени по въпроса за масовото изнасилване на немски жени от съветски войници. Книгата на Габриеле Коепп (Gabriele Koepp) „Защо трябваше да бъда девойка?” е първото по рода си писмено доказателство, в което авторът не прикрива истинското си име. Общият брой на жертвите на сексуална злоупотреба е най-малко 2 милиона жени само в Берлин.

Първите седмици след превземането на Берлин са просто ужасни . Всяка немска жена се страхувала да чуе от своя руски “освободител”: ” Фрау, комм!” Жестокостите достигат такива размери, че дори Римокатолическата църква счита, че трябва се откаже от забраната на аборта.

В това време, в немската столица и околностите са разквартирувани 5 милиона съветски войници. Според експерти, всяка жена е била изнасилена средно по 12 пъти. Възрастта на жертвите е от 8 до 90 години. Много от тях били изнасилвани до смърт.
              Дори и сега, 80-годишната г-жа Koeпп, която през 1945 г. е била едва на 15 години не може да спи без кошмари. Тя пише в своя роман: “Не мога да чувствам нищо друго. За мен сексуалността е станала синоним на насилие. ”

В интервю за “Дер Шпигел”, Габриеле разказва, че двете с майка си бягат на 25-ти януари 1945 година, когато се приближава Червената Армия. Семейство г-жа Koeпп живелеело тогава в Schneidemuhl (сега полски град в Померания). По време на евакуацията, Габриеле и сестра и се отделили от майка си и се качили на товарен влак за Берлин. Композицията била подложена на обстрел от руската артилерия. Тъй като вратата на товарния вагон била заключена, Габриеле се изкачила до прозореца и побягнала навън. Нейната сестра останала вътре и Габи никога повече не я е видяла.

На следващия ден, момичето е намерено от съветските войници докато те ровели в къщите на близкото село в търсене на плячка. Тя е била изнасилена два пъти в този ден, и още два пъти на следващата сутрин. След това, тя успява да се скрие под масата в стая пълна с бежанци. Тогава в къщата отново влизат съветски войници. Възрастните немски жени, които искат да спасят себе си от насилието им предават Габриеле. След две седмици сексуално робство, Koeпп успява да избяга.

Междувременно, настоящите правителството на Русия и голяма част от обществото категорично отрича факта на големите издевателства от съветската армия над немските цивилни.

Koeпп, която тогава е била само на 15 години пише: “Аз бях почти дете. Да напиша тази книга не беше лесно, но нямах друг избор: ако не съм аз, тогава кой друг? ”

Г-жа Koepp разчупи мълчанието на всички жертви, за повечето от коитоспоменът за ужасите на руските зверства през 1945 година ги преследва през целия им живот.

И ОЩЕ МАЛКО ИЗОЛИРАНИ СЛУЧАИ

В интервю за Радио Свобода историкът Борис Соколов разказва:

- Била ли е кървава операцията?

- Бих казал, не най-кървата. Немският гарнизон в Белград, няколко хиляди души, е бил избит почти напълно. Съветските войски, според официалните данни загубили 13 000 убити, но всъщност може би 20 или 30 хиляди души. Но там в Белград още веднъж се проявява типичното поведение на Червената армия в Европа: войниците извършват 119 изнасилвания и 113 жени са били убити. Само за месец след като на територията на Сърбия има само няколко съветски дивизии и това поведение предизвиква голям отзвук. Когато делегация на югославските комунисти пристига в Москва и се опита да получи от Сталин някои разяснения, извинения, той казва, че станалото е нормално и никакви претенции не трябва да има.
              Често са били изнасилвани момичета от армията на Тито. Известен е следният случай: Батальон от югославската армия изпраща девойка на доклад в щаба на съветска дивизия. Момичето е изнасилено многократно от руснаците. По време на посещението си в Москва, Тито и Джилас повдигат този въпрос пред Сталин, но той защитава насилниците: „…не ви ли е жал за нашите войници изминали хиляди километри … позаваблявали са се малко …” ( по спомените на Джилас)

Югославският дисидент Милован Джилас пише: ” … югославските власти едва след известно време събират достатъчно данни за зверствата на Червената армия: Според донесения от гражданите, е имало 121 случаи на изнасилване, от които 111 – изнасилвания последвани от убийство и 1 204 случаи на грабежи с нараняване – цифрите не са толкова малки ако вземем предвид, че Червената армия навлиза само в североизточната част на Югославия. ”

Независими изследователи отбелязват, че след съветското “освобождение” в Белград се извършват, “най-масовите разстрели и убийства, които градът е преживявал в историята си … Първата вълна от репресии – без съдебен процес са избити повече от 10 000 души в Белград, гробовете на които са все още неизвестни.В книгата си „Сталинската унищожителна война 1941-1945” издадена през 1999 година, немският историк Йоаким Хофман(«Stalins Vernichtungskrieg 1941–1945», F.A. Verlagsbuchhandlung GmbH, München.) пише:

„По отношение на военната дисциплина, в Червената армия през 1944 г, прогресивно се увеличава диващината. При връщането си в бившите съветски територии, като Украйна и Полша, балтийските държави, но и в Унгария, България, Румъния и Югославия, издевателството и насилието над местното население е толкова голямо, че съветските командни структура са били принудени да предприемат енергични действия. [ 18] По този начин, командирът на 4-ти украински фронт, армейски генерал Петров, в заповед № 074 от 8-ми юни 1944 г. Осъдил “възмутителните лудории” на войските си на територията на Крим, достигащи дори до въоръжени грабежи и убийства на местни жители. “[19 ] Той нарича тези войници “бандити”, “крадци” и “въоръжени престъпници”, които използват “безпомощността на цивилното население и петнят доверието в Червената армия. „… Колко трудно е било положението в Полша разбираме от дневника на загинал офицер от 5-ти артилерийски корпус на 1-ви Балтийски фронт, Юрий Успенски: “Ние сме много враждебно настроени към поляците – пише той за ситуацията във Вилньос – дори някои казват, че те трябва да бъдат избесени”, и след това добавя :” Полската нация е исторически нежизнеспособна. “

АКО НЕ ТЕ Е СРАМ ОТ КАЗАНОТО ПРЕДИ МАЛКО ОТ ТЕБ, КОМЕНТИРАЙ...

Коментар

Виждам, че не разбираш от мотори, вземи си с кош, че на две гуми ще ти е трудно.. И гледай да не е Урал, щото гори 22 на 100 с коша...
                (снимките на новите модели не ти се отварят..)
                Много аресвам някои кат се мъчи да мисли вместо мен

Ето ти ги пак Уралчетата.....интересното е че тоя с коша го намерих и в американски сайт с цена 10 500 долара
                Attached Files

Коментар

Сега очаквам върховната наглост на Марков, който вежливо ще обясни, че това е военен трофей...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    хахаха, и аз това си помислих, другия път на "трофейни" велосипеди до Берлин...
                    и на този са му издигнали паметник.... Не, благодаря!

Коментар

това сигурно е създателя на руското байкерско движение...
                      хахаха, и аз това си помислих, другия път на "трофейни" велосипеди до Берлин...

Коментар

В навечерието на 09.05... руски "освободител", освобождава окупаторка от велосипед...

това сигурно е създателя на руското байкерско движение...

Коментар

В навечерието на 09.05... руски "освободител", освобождава окупаторка от велосипед...

къде да е виждал той такова нящо..
                          найш кви пари ше му вземе у дома..

Снимката е култова, цял свят я знае!
                          Обрисува всичко без думи.

Сега очаквам върховната наглост на Марков, който вежливо ще обясни, че това е военен трофей...

Коментар

• В навечерието на 09.05... руски "освободител", освобождава окупаторка от велосипед...

Коментар

Следващия път щели да минат с такива полската граница......сигурно пак са със западен произход
                              ]
                              Следващ път с такива няма да има, ще изгорят още докато ги палят..
                              Русия посегне ли на Полша, дните и са преброени.
                              Виждам, че не разбираш от мотори, вземи си с кош, че на две гуми ще ти е трудно.. И гледай да не е Урал, щото гори 22 на 100 с коша...
                              (снимките на новите модели не ти се отварят..)

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Докато ми търсиш гени за "рушнаци" - само не ми пробутвай гени за славяни.
                                Ма хич не ти търся нищо за Руснаците, те даже не са предмет на спора.

Ти бълнуваш за БГ империя и че някакви в Казан твърдели че са Българи .

Та те питам елементарно дай научни доказателства /генетични изследвания/ че с тези хора наистина сме един народ, щото имат твърде много азиатски черти и на вид са по близо до монголците , оставям на страна че са и мюслета.

Твоя отговор е някакви мантри и заклинания, обиди и квалификации и нищо смислено........всяка минута прекарана в спор с теб си е жива загуба на време....

Коментар

Working...
                                X