If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами не го знам как е постоянен баласта, знам само че ходихме на док в Пусан, баласта ни беше тиня, доколкото разбрах от капитана тогава имало нещо специално, кораба беше със специално предназначение.. Извадиха я, в корита, покриха коритата отгоре с найлон и след ремонта отново я върнаха, ако искаш вярвай с кофи я вадиха и я връщаха. Отделно постоянен баласт съм виждал ред цимент, ред метални формички и така докато се достигне до равен кил. По този начин, с постоянен баласт са пасажерите и каркариерите. А ти че не знаеш нещо , не значи че не съществува. Казах ти иди си вземи 5-те лева за дипломата
Не бе, аз много обичам някой бачкер да започне да ми обяснява за баластна система на кораб.
Щот' такива кат' мИня ги проектират, ама раздуй какво си разбрал?
По-скоро ти си нямаш на представа колко глупости си съчинил само в 2 изречения, но няма значение.
Няма подобни глупости, които си изписал като променлив борд и постоянен баласт.
Ама, като те гледам колко си безумно кух, даже няма да разбереш какви тъпотии пишеш
П.П. Как го зареждаш баласта "постоянно" като го построят или на бензиностанцията. Млъкни малко, че изглеждаш по-умен
Ами не го знам как е постоянен баласта, знам само че ходихме на док в Пусан, баласта ни беше тиня, доколкото разбрах от капитана тогава имало нещо специално, кораба беше със специално предназначение.. Извадиха я, в корита, покриха коритата отгоре с найлон и след ремонта отново я върнаха, ако искаш вярвай с кофи я вадиха и я връщаха. Отделно постоянен баласт съм виждал ред цимент, ред метални формички и така докато се достигне до равен кил. По този начин, с постоянен баласт са пасажерите и каркариерите. А ти че не знаеш нещо , не значи че не съществува. Казах ти иди си вземи 5-те лева за дипломата
В последното тримесечие на 2014 г. Русия демонстрира неочакван растеж, което ще й позволи в бъдеще да намери алтернативни на нефта и начини за възстановяване на икономика. Това е мнението на наблюдателя и политически анализатор на "Блумбърг" Леонид Бершидски. "Сега се появяват все повече признаци, че руската икономика няма да умре от мъчителна смърт", пише той.
Най-доволни сега са тези, които рискуваха да инвестират в Русия
Тези инвеститори, които са предприели риска да вложат в руските пазари през изминалата година, сега се усмихват доволно, тъй като курсът на рублата стремително нарастна с 25% спрямо този на долара, предаде CNN.
Така Руската Федерация става все по-привлекателна за инвестиции на фона на укрепващата национална валута на страната.
Русия е привлекателна за инвеститорите, въпреки наложените срещу нея санкции и това едва ли ще се промени в бъдеще коментира пред медиата американският милиардер Дейвид Бондерман. Той смята, че санкциите "служат като политическа декларация, която да предизвиква раздразнение, а не да бъдат ефективни".
Маранди да отидеш и да си вземеш 5-те лв за дипломата които си платил на чистачката на ВВМУ. Червения цвят е подводната част която е винаги под вода, визуално се разширява, но на практика си е едно и също разстоянието от тавата до борда защото там е двигателя и суответно тежеста но корабчето трябва да бъде водоравно/ на равен кил/, синъото е променлив борд, но той не му трябва защото корабчето е с постоянен баласт и няма някаква допълнителна тежест, а тези глупости които си писал може да говориш пред бабите на село
По-скоро ти си нямаш на представа колко глупости си съчинил само в 2 изречения, но няма значение.
Няма подобни глупости, които си изписал като променлив борд и постоянен баласт.
Ама, като те гледам колко си безумно кух, даже няма да разбереш какви тъпотии пишеш
П.П. Как го зареждаш баласта "постоянно" като го построят или на бензиностанцията. Млъкни малко, че изглеждаш по-умен
Пограничный сторожевой корабль проекта предназначен для охраны государственной границы и территориального моря, а также для борьбы с терроризмом и пиратством. Водоизмещение корабля составляет 630 тонн, скорость хода 30 узлов, дальность плавания 3,5 тысячи миль, автономность составляет 30 суток, длина 62,5 метра.
Алоу НПО-тата, не казвам П, нещо чета по всички сайтове че сорос ще го гангбанг за 7 млрд $ ще трябва да увеличите работния ден за да възстановите данъците на човека.
И като казах сорос че да пусна една статия за негово участие отново с НПО в съседната Македония http://geopolitica.eu/actualno/1742-...qturski-potokq
Кризата в Македония: "екстремалната балканизация" срещу "Турски поток"?
Извинявам се на админа, но мисля че тъй като тук понякога се дискутира способността на НПО пропагандата да сваля легитимни правителства е възможно пускането на тази статия
Пограничный сторожевой корабль проекта предназначен для охраны государственной границы и территориального моря, а также для борьбы с терроризмом и пиратством. Водоизмещение корабля составляет 630 тонн, скорость хода 30 узлов, дальность плавания 3,5 тысячи миль, автономность составляет 30 суток, длина 62,5 метра.
Колега, нищо не разбираш ти.
Щом е руско, то трола е длъжен да го оплюе, иначе няма заплата.
Ако е руски самолет, той не може да лети, ако е кораб, то не е кораб, ами лодка, дето дори едва плува.
Та и търновския дребен готвач-разбирач така.
Това било лодка....
Ама таз лодка е 5-10 пъти по-голяма от кораба на Христофор Колумб, дето откри Америка. Ама щом е руска, значи е лодка.
Имала само един винт.... А бе как го видя това на снимката бе, Маранди?
В интерес на истината наистина не вярвам че това чудо вдига колко беше 28възела, виж за 15-17 да. Но никога не е късно да се постави на едно такова корабче един як мотор и да започне и то да глисира. За мен това си е пилотски катер, но щом са писали че е на бреговата охрана и е с такива данни сигурно е вярно, а не е като моята западна кола на която на километража пише 200 , а на ТТ данните 160. На кого да вярвам
Маранди да отидеш и да си вземеш 5-те лв за дипломата които си платил на чистачката на ВВМУ. Червения цвят е подводната част която е винаги под вода, разширява се назад защото там е двигателя и суответно тежеста, синъото е променлив борд, но той не му трябва защото корабчето е с постоянен баласт и няма някаква допълнителна тежест, а тези глупости които си писал може да говориш пред бабите на село
Колега, нищо не разбираш ти.
Щом е руско, то трола е длъжен да го оплюе, иначе няма заплата.
Ако е руски самолет, той не може да лети, ако е кораб, то не е кораб, ами лодка, дето дори едва плува.
Та и търновския дребен готвач-разбирач така.
Това било лодка....
Ама таз лодка е 5-10 пъти по-голяма от кораба на Христофор Колумб, дето откри Америка. Ама щом е руска, значи е лодка.
Имала само един винт.... А бе как го видя това на снимката бе, Маранди?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Такава заплата не получава никой, тя е за бюрократични нужди - еди коя си държавна услуга или такса струва еди колко си от минималната заплата и т.н.
Така е. И аз не знам за какво обръщат внимание на тези минимални заплати изобщо по света. Ето в България е 360лв, а аз не познавам човек около мене да взима по-малко от 2-3000лв.
БВП на Русия на човек по паритета на покупателната способност за 2014 е 24800 $, на България 17800 $ според Световната банка
Имаше такива данни преди Русия да нападне Украйна. Световната банка ги дава по информация на Русия, където обичат да се изкават винаги по-зле.
Нека видим сега къде е Русия по номинален БВП в света http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._%28nominal%29
Той е под 70 трилиона рубли или по днешен курс под 1,347 милиарда USD
Според горната таблица икономиката на Русия е по-малка номинално от тази на 24 милионна Австраия и 30 милионна Канада, дори и тази на Испания и Южна Корея.
Пък аз като гледам този форум оставам с впечатление, че говорим за държава с огромно влияние в световната икономика.
Този е направен да глисира и ти писах по-доле, ама ти не четеш, а дрънкаш.
Под синия цвят, където свършва има червен цвят като клин, който върви от носа към кърмата и се отваря.
Този червен цвят ти показва кога катер движи в икономичен режим и кога ще глисира. Или да си вдигне човката напред малко, а да си потопи гъза.
П.П. Ако и сега не си ме разбрал - направо си губя времето с идиоти, които се мислят за "военни".
Вижда се съвсем ясно, че и катерчето глисира, но е слабичко и като динамика и като скорост.
Бавно ще ги вдига и една лодка ще му избяга без проблем, а т'фа се водело брегова охрана, дето трябва да ги гони
------------------------------
П.П.П. От тия снимки, които си дал първите две въобще не са предвидени да глисират. Само кометата най-доле има такъв режим, ако се напъне без товар и на мах.
Разбра ли какви глупости ме питаш в момента, понеже се опитваш да сравняваш ябълки с круши.
Все едно ти да пишеш за формула едно, а па аз да ти качвам снимки на ЗАЗ и Жугули и да ти викам, а и те вдигат толкоз
Маранди да отидеш и да си вземеш 5-те лв за дипломата които си платил на чистачката на ВВМУ. Червения цвят е подводната част която е винаги под вода, визуално се разширява, но на практика си е едно и също разстоянието от тавата до борда защото там е двигателя и суответно тежеста но корабчето трябва да бъде водоравно/ на равен кил/, синъото е променлив борд, но той не му трябва защото корабчето е с постоянен баласт и няма някаква допълнителна тежест, а тези глупости които си писал може да говориш пред бабите на село
Новия кораб който от днес се включва в охраната на Крим
Не знам корабния инжинерин какво ще каже но туй чудо надали вдига повече от 14-15 възела, а при тези скорости не може да хване нарушител. Виж за пилотски кораб става
Според руски източници ТТД на кораба са: Водоизместимост - 740 тона, дължина - 62,38 метра, Ширина - 10,9 метра, Скорост при пълен ход - 24,8 възла. Екипаж – 20 човека
Окомплектован е с две скоростни надуваеми лодки с твърдо дъно, има и палуба за лек вертолет.
Въоръжението включва едно 30-мм автоматично шестцевно оръдие АК-630 и двe 12,7-мм картечници "Корд".
Недей така, колега, че сега ще ти скочат форумните спец. по всичко
П.П. Какво съм писал по-доле? Май същото без да му знам ТТД-то.
Коментар