IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Да днес нашата армия на парада демонстрира своята мощ и вся респект пред всеки потенциален противник. Чух даже че цял вертолет бил прелетял......машала.

Пута се е скрил в землянката и трепери пред мощта на нашата армия .....
    Моркуфф,

пази Боже такива като теб да шпрехат за БГ армията и за лилипутите на Путьо.

- Киев основан от БГ империя;
    - Москва;
    - Белград;

П.П. Усещаш ли колко си нагъл в момента? Нашите са правели градове от бял камък, а ти сега ревеш, че не било така.

Ти със село Дряново не можеш да се оправиш, а камо ли със земите на тогавашната 3 по сила Империя за Европа и Азия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
      Според оценките на Credit Suisse съвкупното богатство на всички домакинства в САЩ през 2014г. е било над 38,825 пъти по-голямо от това на всички домакинства в Русия,съвкупното богатство на всички домакинства в Австралия е било над 3,34 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинства в Русия, съвкупното богатство на всички домакинствата в Швейцария е било над 1,648 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинствата в Русия.
      Ако сметнем богатството средно на 1 пълнолетен гражданин на тези държави то богатството на хората в САЩ е средно 17,76 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, богатството на хората в Швейцария е средно 29,648 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, а богатството на хората в Австралия е средно 21,99 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия.
      Средно на един пълнолетен човек в САЩ се пада богатство в размер на 347 845 $, в Швейцария 580 686 $, в Австралия 430 777 $, в Франция 317 292 $, във Великобритания и Северна Ирландия 292 621$, в Сингапур 289 902 $, в Канада 274 543 $, в Япония 222 150 $, в Тайван 182 756 $, в Китай 21 330 $, в Русия 19 586 $,а средно на един човек в САЩ (включително и непълнолетните) се пада богатство в размер на 261 488 $. Средното богатство на 4 членно семейство в САЩ е средно 1 045 953 $ .Всички данни са данни за нетно богатство и са получени, като от оценката на всички притежавани активи са извадени дълговете. Това са данни от оценка правена през 2014г., а през 2015г. заради кризата в Русия се очаква богатството на хората в Русия да намалее спрямо оценката от 2014г. Защо богатството на хората в Русия е по-малко в сравнение с това на хората от другите държави? Ето линк с източник.
      http://www.economics.uwo.ca/people/d...eport-2014.pdf
      Според данни на Автостат-инфо, през април 2015г. в Русия са продадени около 2 пъти по-малко нови леки автомобили в сравнение с април 2014г. и по-точно спада е с 50,2 %, а през първите 4 месеца на 2015г. в Русия са продадени около 2 пъти по-малко нови леки автомобили в сравнение с първите 4 месеца на 2014г. и по-точно спада е с 51 %.
      Според Автостат-инфо, през първите 4 месеца на 2015г. продажбите на нови леки автомобили Порше в Русия са се увеличили спрямо първите 4 месеца на 2014г. с 16,9 %, а продажбите на нови леки автомобили Ролс-Ройс в Русия са се увеличили 58,3 %.
      https://auto.mail.ru/article/55191-a...ali_v_dva_raza
      Честит празник на всички!
      Last edited by Ivan2015; 06.05.2015, 19:30.

Коментар

• Да днес нашата армия на парада демонстрира своята мощ и вся респект пред всеки потенциален противник. Чух даже че цял вертолет бил прелетял......машала.

Пута се е скрил в землянката и трепери пред мощта на нашата армия .....
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Над 2 млн. самурайски меча са счупени тогава, без изнесените за контрабанда.

Все едно - някой да дойде в БГ империя и да каже да се горят фолклор носиите.
          --------------------

Япония стана въпреки шок, затова са империя. В БГ отказвате да го проумеете, че сте такива, а хората ви чакат да се намесите.

Оня кавал Живков го посрещат на турнето в Токио с думите - добре дошли след 3000 години.

Вие се правите на тъпи и ако се подпукат - после ще ревете, ама ние сме малки и бедни.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            Това благодарение на оня Чърчил
            Чърчил съм го коментирал само веднъж и потвърдих, че е същия психопат като Хитлер, Сталин, Мусолини и джапанките.

Тогава е било яко стадо от психопати.
            ------------------------

Не оправдавам УСА нито за бомбите над цивилно населиние в Япония, нито че ги окупират и месеци наред ги карат да предадат всички самурайски мечове, за да ги чупят показно с танковете.

Оставят ги на бордюрите да са под ъгъл, че така най-лесно се чупи. Някои правят бизнес и ги изнасят към УСА.

Нормално е примати от УСА да не знаят, че пускат на търг мечове на по 600 години и ги бият за по 30 долара.
            ----------------------------------------------

Казвам и свършвам - БГ империя трябва да се намеси и да спре т'ва безумие. Бачкам ви и ще помогна, до колкото мога.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Казвам как ще ви е най-лесно, поради безспорния авторитет на БГ империя в цял свят.

Но, ако сте фрости - то трепете се тогава.

ЕС и УСА няма да могат да овладеят мужиците. А, нашите кифли отново въртят задника и отказват да поемат отговорност.
              --------------

Ами с тоя номер ( същият ) ви играха през ВСВ. Не убихте никого, а накрая плащахте на всички.

Смотани сте и каквото мога ви помагам.
              Това благодарение на оня Чърчил
              Last edited by Andi11; 06.05.2015, 16:56.

Коментар

• Казвам как ще ви е най-лесно, поради безспорния авторитет на БГ империя в цял свят.

Но, ако сте фрости - то трепете се тогава.

ЕС и УСА няма да могат да овладеят мужиците. А, нашите кифли отново въртят задника и отказват да поемат отговорност.
                --------------

Ами с тоя номер ( същият ) ви играха през ВСВ. Не убихте никого, а накрая плащахте на всички.

Смотани сте и каквото мога ви помагам.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  А това квичене и превъзнасяне по 125 мм оръдие на армата пак е с рекламна цел, след като и Т64 е със същото без никой да е впечатлен ...
                  Много си прав, като писа, че рашистите търсят баламурници да им купят кашоните, мадуро може и да се хване
                  Когато се проектира всеки собственик иска да е най-евтино, да е унифицирано, с лесна подръжка, с минимален разход на съоръжение и т.н. критерии.
                  ----------------

Автомат Калашников си е жива кражба от немците, но когато превземат Берлин има подялба за патентите между "победителите" - от близо 6000 патента, Сталин краде най-много около 3500.

Затова в момента Монголия издиша и се чуди как да нападне Запад, белким си тръгне с някой патент после.

П.П. По принцип само БГ империя можете да ги спрете от поредната глупост да пуснем световна война. УСА и ЕС не могат да се справят. Те нямат представа за пещерняците и т.н. и затова търсят БГ за посредник.

Но и на нас ни е пуснало от тия мужици вече. По принцип сваляте управление и си връщате Киев и Масква - слагате си ваши хора, както е било хиляди години досега и точка.

Коментар

.Главнокомандващия е главо немощен...
                    Нека бъдем снизходителни - не е само той!

http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=19...&page=2#topnav
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Момци спрете с руския танк гледайте нашия.Сабалем правиха помен на армията.Останал е сал един годен вертолет на 50 г ма и той рушки....Главнокомандващия е главо немощен......поповете агенти на ДС.Генерали и полковници колкото искаш тумбаци...Дано не ни нападнат македонците щото за два часа са ни прегазили
                      По принцип съм лафил с офицерите като правихте НАТО стандартите и първа бригада, която да отговаря на стандартите.

Понеже нямаше места за ШЗО и къпах на редник, та питал съм ги: Викат, който и да ни нападне ще ни сгази.

Това е мидъл клас офицерите, но там са ОК. За 6 месеца, където ме бяха разпределили се изпокарах с 3-те шапки на цялата бригада, а тогава бяха 900 кадрови и 1500 наборници, защото буквално ме занимаваха с глупости.

Началник щаб тръгва да ме връща, че не съм отдал чест докато бързам, понеже ми звънят по телефон, че са им паднали сървърите.

А аз младея и той ме мисли, че съм на 18-19 години келеш. Обяснявам му на тъпак, че знам прекрасно военен устав и там пише от 3 метра се отдава чест, или последните 3 крачки.

Тоя малоумник докато бях там, не престана да ме заплашва, че щял да ме пъха в карцер и ко беше още там, а гъз им е осран на нашите.

Над 10 офицера му викат: А, бе глупак, ти ако вкараш Петров в ареста и цялото поделение пада - над 2400 човека.
                      --------------------------------

Та, няма да паднем от комшиите, ако се запукаме, но техника наистина е кошмар. Беше се запалила планината и три гори пожар пред нас и ни набират.

Ами, от 10 автобуса, не успяха да запалят никой. Водоноски тоже - пълен смях. Господ се смили и прати дъжд - иначе бяхме пълен смях.

Не можем да пратим 200 войничета да гасят пожар.

П.П. И така - наште ми предлагаха да те направим ефрейтор, мл.сержант и тн - аз само се изсмях и им казах, че лоялност към БГ не се купува с кинти. Още повече, че бях ощетен да не бъда офицер, а ме караха там да шетам заедно с младите момчета и те ме мислят, че съм им наборче.

В крайна сметка всичко си беше ОК и си пишех отпуските сам, смятах заплатите на персонал, понеже тогава точно минаваха на двустранно счетоводство. Пазех младите фростели да не се избият помежду си след 17ч. и оправях хартиите на поделението.

После като си тръгвах - офицери и войници викаше: Петров какво ще правим без теб? Даже не можах да си ползвам пълната отпуска и отрязаха няколко награди, че съм дарявал кръв и т.н.

Действайте! Но с танкове не става

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        А това квичене и превъзнасяне по 125 мм оръдие на армата пак е с рекламна цел, след като и Т64 е със същото без никой да е впечатлен ...
                        Много си прав, като писа, че рашистите търсят баламурници да им купят кашоните, мадуро може и да се хване
                        Да де ама мадуро нема от тия кинти дет' руснасците искат.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

То това е по три причини и е добре направено.

- първо трябва да сече дървета кат' си запалят горите;
                          - център на тежестта пада в нея част и сметнато добре;
                          - горе има тачанка за масово поразяване на размирици.

П.П. Откат, който ще даде оръдие да си пробива път в пресечена местност - трябва да се балансира и затова купол е изнесен назад.

Ама, ние в БГ империя нищо не разбираме. Добре, че са колхозниците да ни учат.

Цена/КПД е убийствено висока и за предназначение е направо трошене пари на вятъра от бедните мужици. Пак ще ги дерат за глупости.

Само с три телефона и за 5 мин. да драсна на лист хартия - може да се направи нещо доста по-добро от това безумие.
                          Last edited by OMG; 06.05.2015, 15:52.
                          Yeah

Коментар

• Момци спрете с руския танк гледайте нашия.Сабалем правиха помен на армията.Останал е сал един годен вертолет на 50 г ма и той рушки....Главнокомандващия е главо немощен......поповете агенти на ДС.Генерали и полковници колкото искаш тумбаци...Дано не ни нападнат македонците щото за два часа са ни прегазили

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение

Ами... прав си...
                              А не, бре.

Бойко ме кара да садя картофи и да кихам 40 години за това безумие, което са пуснали.

Нищо не разбирам аз

П.П. Аз да садя картофи, а тия да ми продават т'ва и да ме пазят.

Ама, мерси. Не ща! Е, за оран става и може да ударят 2 тигела по нивята да видят как се произвежда хляб, щото не знаят още. Ама малко ще е скъпо и пак е по-ефтино да се внесе пшеница, отколкото да се оре с това.

Виж за някой екшън да го включат за 2 мин. във филм става. Може да се пробват да го дават под наем на филмаджиите.
                              Last edited by marandi; 06.05.2015, 15:39.

Коментар

То това е по три причини и е добре направено.

- първо трябва да сече дървета кат' си запалят горите;
                                - център на тежестта пада в нея част и сметнато добре;
                                - горе има тачанка за масово поразяване на размирици.

П.П. Откат, който ще даде оръдие да си пробива път в пресечена местност - трябва да се балансира и затова купол е изнесен назад.

Ама, ние в БГ империя нищо не разбираме. Добре, че са колхозниците да ни учат.

Цена/КПД е убийствено висока и за предназначение е направо трошене пари на вятъра от бедните мужици. Пак ще ги дерат за глупости.

Ами... прав си...

Коментар

Working...
                                X