IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    За пиндо търговците на газ в Европа ще си послужа с една народна мъдрост. Видел Манго масло намазал си г@зо

В момента европейските терминали за втечнен газ са натоварени под 20%
    Брат, прощавай, че поставям мъдростта ти под въпрос, но
    Европейските терминали имат своята много важна роля.
    Те държат цената ниска дори когато са празни.
    Както застраховката ти здраве така и те носят съвсем ясна и лесна за изчисление полза, дори когато не са осребрени.
    Да не дава господ.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Forbes: САЩ не могат да се конкурират с Русия на газовия пазар в Европа
      От строящите се пет американски терминала за СПГ само един има договори да доставя сгъстен природен газ в Европа
      За пиндо търговците на газ в Европа ще си послужа с една народна мъдрост. Видел Манго масло намазал си г@зо

В момента европейските терминали за втечнен газ са натоварени под 20%

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Остава им само да си пишат актив, че за кратко са израдвали българските старшинки

пп
        и счетита
        Ама, не бе то от 25 години БГ империя удря всички статистики за най-бедна в ЕС и сега гледай колко идиота ще изкарат/мобилизират да се правят на неразбрали.

Това при техника се води разводняване и много банална, аз затова направо набивам майните.
        ------------------------

Накратко - 30 глупака сега ще обясняват и ще мятат линкчета, че сАветски самольот от 5-то поколение има и велия танк, дет' не е гръмнал един път досега.

Сега ще се изрядят и уникумите защо е държавна политика в БГ да се гонят хората навън и съм го написал като за идиоти - само с 2-и клас.
        -------------------------------

Много е трудно, когато се събаря качество текст да се разбира. Това отне около 3 седмици само като труд.

Стой, та гледай

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          На Китай не залагай!Копират американския модел към Германия между двете световни войни - кредитират я,а след това я "нападат" в коалиция с Англия и СССР.В момента жълтурите купуват бонд-боклуците и държат ренминби фиксиран към долара,но същевременно заиграват и с Русия.За да се потвърди залогът ти едно от двете които съм посочил трябва да спре - т.е и двете!
          Хубаво. Америка е писнала на всички, но проблемът е утилизирането на Франкенщайн или пиндо военната машина с бюджет 0,6 трлн зелена шума... Това според мен води до забавяне на оформянето на категорични коалициии

След около седмица ще излезат данните за Март за кредитния портфейл на пиндосите
          http://www.treasury.gov/ticdata/Publish/mfh.txt

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Да де ама мадуро нема от тия кинти дет' руснасците искат.
            Остава им само да си пишат актив, че за кратко са израдвали българските старшинки

пп
            и счетита
            Yeah

Коментар

• Нали съм пояснил по-доле при анализ, че ще случи точно това и си играх да го пиша в последните месеци на 2010 година още.
              -----------------

Вие ще престанете ли да ме нападате за неща, от които си нямате хал хабер защо се случват?

А, аз съм ги писал преди над 5 години още?
              --------------------------

Ти ми дрънчиш в момента кат' Моркуфф-а, щот' и той не разбрал какво ще се случи.

Ама, да ви пусне някой частни курсове и отивайте там, аз нямам такова време. Преди няколко страници съм пуснал линк и поредния галфон тръгва да се прави на идиот, че неразбрал какво съм казал още през 2010 година

Ма, вие сте уникуми, бре

Коментар

• http://germantiger.blog.bg/politika/...emosht.1001134

В линка има клип, който трябва да се види ... със субтитри ... за русофилите
                Голям майтап!
                Yeah

Коментар

Лясковски, остави Монтолия и Зимбабве ами кажи кога Обонговците ша ни залеят с евтин американски втечнен газ и ша таковат мамата на Руския газ.

Щот нещо и американските анализатори не го верват че ще стане
                  Ами, зависи?

Ако имат пазар, ще ни залеят, но дебелата Меркел го денси кофти и имат политика до 2050 г. всичко да е от ВЕИ.
                  ---------------------

Спокойно - свикнал съм ви на всички на чалъмите като твоя приятел Имхотел, който се прави, че нещо съм го питал на имейл?
                  ------------------------

Но бачкаме балъците - спокич. БГ империя ще я има след Путьо, след теб и след мен.

П.П. Виж кои са основали Киев и Москва - мисля, че имаше няколко читави версии на български през уикито.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    ....

П.П. БГ империя винаги се бием с писменост, култура, език и само в краен случай със сила.

.
                    Я пак ?

http://www.mediapool.bg/balgarskite-...ews214263.html

http://www.monitor.bg/article?id=463577

http://www.kultura.bg/media/my_html/2063/x_rumen.htm

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...B0_308270.html

Коментар

• Лясковски, остави Монтолия и Зимбабве ами кажи кога Обонговците ша ни залеят с евтин американски втечнен газ и ша таковат мамата на Руския газ.

Щот нещо и американските анализатори не го верват че ще стане
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Forbes: САЩ не могат да се конкурират с Русия на газовия пазар в Европа
                        От строящите се пет американски терминала за СПГ само един има договори да доставя сгъстен природен газ в Европа

За САЩ конкуренцията с Русия на европейския газов пазар е предварително загубена битка, счита анализаторът на Forbes Кенет Рапоза.

Добитият в САЩ газ може да попадне на пазара в Европа единствено по морски път. Сега в страната се строят четири терминала за експорт на сгъстен природен газ (СПГ), планира се построяването и на пети. От тях само един – Корпус Кристи – вече е сключил договори с Европа.

Според Администрацията за енергийна информация на САЩ, от Корпус Кристи в Европа ще бъдат доставяни ежедневно около 20 млн кубометра газ (за сравнение в Индия – над 50 млн, в Япония – 62 млн). По такъв начин в плановете на САЩ за експорт Европа не се намира на първо място. И то не е случайно.

Американските компании могат да излязат на европейския пазар, но да се конкурират с „Газпром”, те трябва да добиват газ някъде по-близо до Европа. В противен случай, според анализатора на Forbes, стратегията по изтласкване на Русия от европейския пазар ще се окаже „загубена битка”.

Енергетиката винаги е била конфликтна точка в политиката, за което говорят санкциите на САЩ против „Газпром”, „Роснефт” и „Лукойл”. Русия на свой ред предложи на Гърция да стане ключов транзитьор на газ, преминаващ по тръбопровода „Турски поток”. Гърция неотдавна заяви, че Вашингтон й направил някакво „насрещно предложение”.

Всичко това е политическо позьорство, счита авторът на публикацията. САЩ нито сега, ни в близко бъдеще не може да стане ключов доставчик на енергоресурси в Европа, пише Рапоза.

По оценка на Администрацията за енергийна информация, САЩ могат да станат износител на въглеводороди едва към 2021 г. и то само в случай, че цената на нефта бъде висока. Даже ако по това време „Газпром” загуби някаква част от европейския пазар, САЩ все едно ще се окаже в условията на твърда конкуренция с други производители.

Коментар

Готвачо каква е връзката за трагичното състояние в момента на БГ армията и това което пишеш отнасящо са за преди хиляда и кусур години ???

Ти изобщо връзка с главния си мозък правиш ли или навсякъде едно и също дращиш без конкретна връзка с темата ?
                          Не сте трагични - даже напротив.

В момента хората избягаха малко в страни, но после ще се върнат.

П.П. БГ империя винаги се бием с писменост, култура, език и само в краен случай със сила.

Не обичаме да трепем за спорта като твоите монголи
                          --------------------

Запей ми за Катюша - обичам да я слушам тази песньовка. Просто пея фалшиво и затова не искам да развалям момент.

Коментар

• Между другото Ванга ви е казала, че откъдето минат Българите ще имате градове от бял камък.

Кремъл е строен с тухли Иди и го виж, за да млъкнеш

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Моркуфф,

пази Боже такива като теб да шпрехат за БГ армията и за лилипутите на Путьо.

- Киев основан от БГ империя;
                              - Москва;
                              - Белград;

П.П. Усещаш ли колко си нагъл в момента?
                              Готвачо каква е връзката за трагичното състояние в момента на БГ армията и това което пишеш отнасящо са за преди хиляда и кусур години ???

Ти изобщо връзка с главния си мозък правиш ли или навсякъде едно и също дращиш без конкретна връзка с темата ?

Коментар

• Спокойно,

до 3-5 години бизнес ще ти фалира, а до 30 години няма да има нито един жител.

Много ме кефи "бизнеса" ти, дет' са ти го похвърлили да търкаляш едни хартии на готови фирми.

Трябва да ударим по-мощно.

П.П. УСА печели война тогава с кока-кола, цигари, чоропогащи и Елвис.

Коментар

Working...
                                X