IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днеска БГ империята дефилира на "военен" парад с един рушки вертолет, нула бойна техника и бойци колкото за един батальон.
    А рушняците, дето според готвача били провинция на БГ империята, пускат на парада 180 бойни самолета и вертолета, 200 единици бойна и ракетна техника и 16 000 армейци под строй.
    Боже! Опази България от американските тротинетки.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Пак ли сте зачепкали газа ..., че и новини пускате няма как да е конкурентно, що не седнете и сами да го сметнете не е трудно те компоненти са ясни -
      Спот цена 2.82 $/MMBtu http://www.bloomberg.com/energy/
      Втечнение ~ 2.5-3 $/MMBtu
      Регазифициране + всичките му импортни такси + транспортиране до LNG и от LNG до склада ~ 2 $/MMBtu
      Транспорт спот на навлото е около 60к на LNG на кораб и в зависимост от капацитет варира транспорта при малките кораби до 100к кубика е около 1.3 $/MMBtu а големите пада много под 1 $/MMBtu така че като дръпнем кесапа става цена около 8.27 - 8.82 $/MMBtu. - сметката е по конвенционалният модел, не говорим за авангардните FLNG.

И сега гледаме Европа внася газ средно на 8.27 $/MMBtu https://ycharts.com/indicators/europe_natural_gas_price

В зависимост от сметките и вие сами можете да стигнете до изводите.

Но LNG дава като казаха по-долу и застраховка и усилва конкуренция, така че все е на + да не забравим и че това дава лостове за лавиране!
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Кво ве готвачо? Не щат да те печатат ли?
        Ами като пишеш неграмотно и то глупости, как да искат?
        И мангизи нямаш..... Как да те печатат? Всеки трябва да си плаща за глупостите, ти също.
        А от "империя БГ" каква по-голяма глупост?
        Кво стана с крепостите? С рововете отвътре ли ги остави?
        Голяма глупост това бе, как то дойде на акъла? То почти като БГ империята бе!
        Спокойно, бе шуменска сопа, клела се в чуждо знаме някога. Със сърп и петолъчка.

Нормално е никой да не иска да поеме риск и ти се изнася към тИбя за всичко.

Ама, и ти кат' оня спец дет' не знае как се пише една страница, но ръси акъли.

П.П. Опитвам се да правя малко грешки, защото уважавам опонентите, които и да са. Но ми е натоварено.

Нямаш представа, че докато пиша говоря по телл и т.н.

Щом съм казал, че всичко е правено профи, значи е така. Ти нямаш предстрава как се преглеждат от няколко души над 200 хил. символа. Буква по буква и запетайка по запетайка над 10 пъти и какво каране е с редактори/коректори кое да бъде.

Война и Мир ти е писана 20% на френски и над 80% от текст за аристокрация, а не за мужиците.

Но ти тия неща няма откъде да ги знаеш, понеже никога не си написал 1 ( една ) страница през живота си.

Бъди здрав, Шапок и не ме разсмивай

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Моркуфф, ти никога май не научи, че денся с цели екипи от хора.

Хостнато е още вчера вечерта, но програмист пътува и ще се прибере довечера. Имат там хостинг да даде права на програмист и аз не им се меся.

Изришно ги помолих да не ме карат да играя на "развален" телефон между тях. И без това имам огромни проблеми с текст, че стана малък, но има опция продължение. Анексираха ми фактура с над 10% веднага, щот' работихме кат' хамави до петък. И пак можеше да стане по-добре, но вече не мога.

Качество ви направено като от Холивуд и не е за БГ пазар, защото е малък мащаб. Но нема, фалирах.

Ноу!
          Нихт!
          НЕт!

Сега на електронно само може да се извади, което ще е малко кат' възращаемост.

Там ще видите кои сте всъщност! ( и направо с хепиенд )

Ай, за Империята!
          Кво ве готвачо? Не щат да те печатат ли?
          Ами като пишеш неграмотно и то глупости, как да искат?
          И мангизи нямаш..... Как да те печатат? Всеки трябва да си плаща за глупостите, ти също.
          А от "империя БГ" каква по-голяма глупост?
          Кво стана с крепостите? С рововете отвътре ли ги остави?
          Голяма глупост това бе, как то дойде на акъла? То почти като БГ империята бе!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Влизам във форума и оооооооооо майко мила 3/4 от глупостите са на маранди.. Спри се малко бе човек, разбираме че имаш творческа нужда от белия лист за да излееш мъдростите си , но кога остава време да пишеш книгата,
            Нормално е такъв кат' тИбя, който е на помощо в чужбина да не знае, че над 10 души работят по проект и всичко ви е профи-та.

От дизайнер бюро ( отделно ), през програмист отделно и прес хостинг с капацитет на тоя сайт, в който пишеш в момента + СЕО.

Но това е малка част от екипа коя е БГ империя. Има още толкова и отгоре и всичко помага, а не плюе.

П.П. Ти имаш ли представа как се пише една сраница текст. Само една ...

Нямаш представа - иначе ще си говорим за соц. тъпните и Пушкин, Гогол и Толстой.

Благодаря, че ме охейти, защото някой се опитва да ви вдигне нагоре!
            Last edited by mibova; 06.05.2015, 20:41.

Коментар

• Влизам във форума и оооооооооо майко мила 3/4 от глупостите са на маранди.. Спри се малко бе човек, разбираме че имаш творческа нужда от белия лист за да излееш мъдростите си , но кога остава време да пишеш книгата,

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Еи ти пак реши че у село ядем доматите с коловете бе

Кат бях по-млад съм се занимавал с уеб програмиране на прилично ниво.

Та в тая връзка тех.част между домейн и хостинг е DNS-а , което е елементарно - няколко числови записа и трябва 1-2 дни да го рефрешнат Domain Name Servers така че на това име да излиза съответния хост ......нищо сложно няма тук.
                Та кви са тия черезвичаини тайствени проблеми дет ще ги решаваш 5 дни ми стана интересно...
                Моркуфф, ти никога май не научи, че денся с цели екипи от хора.

Хостнато е още вчера вечерта, но програмист пътува и ще се прибере довечера. Имат там хостинг да даде права на програмист и аз не им се меся.

Изришно ги помолих да не ме карат да играя на "развален" телефон между тях. И без това имам огромни проблеми с текст, че стана малък, но има опция продължение. Анексираха ми фактура с над 10% веднага, щот' работихме кат' хамави до петък. И пак можеше да стане по-добре, но вече не мога.

Качество ви направено като от Холивуд и не е за БГ пазар, защото е малък мащаб. Но нема, фалирах.

Ноу!
                Нихт!
                НЕт!

Сега на електронно само може да се извади, което ще е малко кат' възращаемост.

Там ще видите кои сте всъщност! ( и направо с хепиенд )

Ай, за Империята!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Сега до 5 дни ще стане, че има техническа част между домейн и хостинг и юнаците ме ядосват тоже. Като капацитет ще бъде, колкото тук - 10 хил. едновременно от всякъде.
                  ---------------
                  Еи ти пак реши че у село ядем доматите с коловете бе

Кат бях по-млад съм се занимавал с уеб програмиране на прилично ниво.

Та в тая връзка тех.част между домейн и хостинг е DNS-а , което е елементарно - няколко числови записа и трябва 1-2 дни да го рефрешнат Domain Name Servers така че на това име да излиза съответния хост ......нищо сложно няма тук.
                  Та кви са тия черезвичаини тайствени проблеми дет ще ги решаваш 5 дни ми стана интересно...
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Темата е по-интересна от мойта скромна личност, да оставим съмненията на преценката на публиката. Застраховката е задължителна, но важна е и цената на застраховката, колко да се застраховаш на мин или на макс, при кого да се застраховаш, какви рискове да добавиш и изключиш
                    Като споменах мъдростта ти, нямах в предвид личността ти, а това, което беше взел назаем. Цитирам те:
                    <<Първоначално изпратено от Макс
                    За пиндо търговците на газ в Европа ще си послужа с една народна мъдрост. Видел Манго масло намазал си г@зо >>

Понеже не ме разбра от първия път, може ли да предположа, че съм ви хванал точно при размяната на смените.
                    Опазил ме господ да давам личностна оценка на нещо, което вероятно може да се идентифицира само като сериен номер на клавиатура.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      ...
                      Аз те моля да ми изпееш Катюша и да сипеш по една водка, но ти се правиш вечно на тъп.

Ще видим - малко съм болен в момента, но пускам проект за цял свят, да не се срамите, че сте БГ юроди.

Сега до 5 дни ще стане, че има техническа част между домейн и хостинг и юнаците ме ядосват тоже. Като капацитет ще бъде, колкото тук - 10 хил. едновременно от всякъде.
                      ---------------

Но съм малко болен Моркуфф, после кой ще ви разсмива се чудя

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                        че поставям мъдростта ти под въпрос, но
                        Европейските терминали имат своята много важна роля.
                        Те държат цената ниска дори когато са празни.
                        Както застраховката ти здраве така и те носят съвсем ясна и лесна за изчисление полза, дори когато не са осребрени.
                        Темата е по-интересна от мойта скромна личност, да оставим съмненията на преценката на публиката. Застраховката е задължителна, но важна е и цената на застраховката, колко да се застраховаш на мин или на макс, при кого да се застраховаш, какви рискове да добавиш и изключиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                          Уникум си ти. Ама , добър философ с добра риторика !

Във всеки един случай си плещиш глупостите, но успяваш и да ги обосновеш някак. Браво !
                          Викайте ми последният БГ император.

Така ще спестим време и нерви за всички. Монголите ще ги оправим - виж, че Симо отиде там за 9-ти, щот' ги натиснаха от всякъде и са в изолация.

Само не ми дрънкайте лафчетата колко са най-най-най- ... щот' все ние ги вадим от калта.

Коментар

• Лясковски пак общи дрънканици и дребни заяждания....

Стига спами по принцип едно и също на всяка тема.

Че краставицата е с 98 % вода всички го знаем нема нужда да ни го обясняваш непрекъснато.

Ако искаш да си полезен на форума, а не досаден като обикновено дай някоя рецепта за готвене .......в друго не съм забелязал да те бива...
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                              Брат, прощавай, че поставям мъдростта ти под въпрос, но
                              Европейските терминали имат своята много важна роля.
                              Те държат цената ниска дори когато са празни.
                              Както застраховката ти здраве така и те носят съвсем ясна и лесна за изчисление полза, дори когато не са осребрени.
                              Да не дава господ.
                              Те пиндосите и досега не могат да обяснят защо газ/дизел са най-скъпите в Европа и оттам се скапва потенциал на страната, щото няма бизнес, който да устиска на дебели тесли.

Има статистики - гледайте си ги. И в същото време текат лафчетата "за братята, православниците, славяните ..." и ко беше още там, че не мога да им смогна на чалъмите за колхозници, сАветници, комунисти и т.н.
                              -------------------------

Ама, всеки божи ден различна програма и сега очаквам джедаите, елфите и марсианците. Пардон - те сега били рушнаци.

Те монголите крадат история като побъркани и само бият сметки нагоре. Затова и нямате бизнес в БГ - всичко фалирва при тия цени.

Мога да ви кажа и къде как е, ама за какво? За поредната шепа идиоти, които ще изнудят да пишат, че не било така.

Селтик от Дряново не вижда, че град му умря, но се бори яко на бойното поле да брани елфите

Коментар

• Уникум си ти. Ама , добър философ с добра риторика !

Във всеки един случай си плещиш глупостите, но успяваш и да ги обосновеш някак. Браво !

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Нали съм пояснил по-доле при анализ, че ще случи точно това и си играх да го пиша в последните месеци на 2010 година още.
                                -----------------

Вие ще престанете ли да ме нападате за неща, от които си нямате хал хабер защо се случват?

А, аз съм ги писал преди над 5 години още?
                                --------------------------

Ти ми дрънчиш в момента кат' Моркуфф-а, щот' и той не разбрал какво ще се случи.

Ама, да ви пусне някой частни курсове и отивайте там, аз нямам такова време. Преди няколко страници съм пуснал линк и поредния галфон тръгва да се прави на идиот, че неразбрал какво съм казал още през 2010 година

Ма, вие сте уникуми, бре
                                Last edited by Avalaon; 06.05.2015, 18:53.

Коментар

Working...
                                X