IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Аз мисля, че проблема е решен. Кихай 40% от заплата ти и ще спиш спокойно.
    Амин.
    Усещам, че не спираш да се заяждаш с мен, докато аз просто ви питам: Кой ще плати сметката?

В момента нямате кинти, но ако искаш лай и за 500% БВП, пак ще е по-малко от този на УСА, Раша и Китай.

Още тъпи заяждания ще ми правиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Ами мисли....кой ще е по-добре да ни охранява.Руските СУ-35 са базирани вече в Крим.Жална ни БГ Империя....

Аз мисля,че Гърция е по-добрия вариант да ни охранява Небето...
      Времената не са тия от преди 700-1000 години, когато всичко ни нападаше, за да ни вземе титлата.

Визирам, днешните унгарци, румънци, латинци, византийци, сърби, турци и сие млади народи като рушнаци, украйнци и сие.

Според мен не трябва да го пускате без значение на кого. Просто кажете, че този вариант е неприемлив и толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Нямаме кинти в момента. Ще кихаш ли по 30-40% от БВП за отбрана, което пак е малко спрямо останалите?

Първо си оправете имидж и БГ да звучи гордо в цял свят. Като хукне всичко насам, вече няма да имате нужда от отбрана, ама ще имате кинти да я направите.
        Аз мисля, че проблема е решен. Кихай 40% от заплата ти и ще спиш спокойно.
        Амин.

Коментар

• Маранди Ккандид

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Нямаме кинти за подобни високо-технологични играчки в момента. Нали, БГ матрьошките не ни оставят да се видим с някой левас.
          -----------------

По-евтино е да се издъни някой проект с книга, филмас форма и да се удари в цял свят кои сте, но имате пълни некадърници и не знам кой ще ви го направи.

сАветските свине ще хукнат да усвоят едни кинти с нулев ефект.

Ще видя какво мога да направя, но е трудно.
          ---------------------

Горе за небето е въпрос на преговори според мИня и не сте длъжни да пускате никой.

Най-малкото го разменете за влизане в Шенген, ама и той не ви трябва, че ще ви наводнят с бежанци, за които веднага лилипутите отпускат по 1000 ойро/месец, но за българи все нямат и от сутрин до вечер викат "няма".

П.П. Гърция не я мисли, те вече са албанци повечетото там и знаят кои сме. Тия измислените па, дет' се маскираха на турци кюрдите ще ги избутат насам, а кюрдите са от нашите.

Ама, ще ви искат земя като хукнат да бягат насам.

Накратко сте смотани и прадажници. Само вие нямате еднаква политика за всички и пред погледите ви се разхождат една камара престъпници.

Затова Българите бягат. А, не че го искат.
          Ами мисли....кой ще е по-добре да ни охранява.Руските СУ-35 са базирани вече в Крим.Жална ни БГ Империя....

Аз мисля,че Гърция е по-добрия вариант да ни охранява Небето...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Само и единствено български ВВС, ВМС.
            Иначе намя смисъл от БГ държава.
            Нямаме кинти в момента. Ще кихаш ли по 30-40% от БВП за отбрана, което пак е малко спрямо останалите?

Първо си оправете имидж и БГ да звучи гордо в цял свят. Като хукне всичко насам, вече няма да имате нужда от отбрана, ама ще имате кинти да я направите.

Коментар

Абе ,чудя се нещо.....

Че нямаме авиация,нямаме....сигурно сте съгласни с мен....

Според вас коя държава и нейните ВВС ще е по-удачно да ни пазят въздушния суверинитет....Турция или Гърция.
              Според мен гърците са по-удачен вариант.Не за друго ,ами историческото ни минало не предпоага турски изтребители да кръжат над БГ небето....Не е ли така.....а Кандид,к'во ще кажеш....
              Нямаме кинти за подобни високо-технологични играчки в момента. Нали, БГ матрьошките не ни оставят да се видим с някой левас.
              -----------------

По-евтино е да се издъни някой проект с книга, филмас форма и да се удари в цял свят кои сте, но имате пълни некадърници и не знам кой ще ви го направи.

сАветските свине ще хукнат да усвоят едни кинти с нулев ефект.

Ще видя какво мога да направя, но е трудно.
              ---------------------

Горе за небето е въпрос на преговори според мИня и не сте длъжни да пускате никой.

Най-малкото го разменете за влизане в Шенген, ама и той не ви трябва, че ще ви наводнят с бежанци, за които веднага лилипутите отпускат по 1000 ойро/месец, но за българи все нямат и от сутрин до вечер викат "няма".

П.П. Гърция не я мисли, те вече са албанци повечетото там и знаят кои сме. Тия измислените па, дет' се маскираха на турци кюрдите ще ги избутат насам, а кюрдите са от нашите.

Ама, ще ви искат земя като хукнат да бягат насам.

Накратко сте смотани и прадажници. Само вие нямате еднаква политика за всички и пред погледите ви се разхождат една камара престъпници.

Затова Българите бягат. А, не че го искат.

Коментар

Абе ,чудя се нещо.....

Според вас коя държава и нейните ВВС ще е по-удачно да ни пазят въздушния суверинитет....Турция или Гърция.
                Според мен гърците са по-удачен вариант.Не за друго ,ами историческото ни минало не предпоага турски изтребители да кръжат над БГ небето....Не е ли така.....а Кандид,к'во ще кажеш....
                Само и единствено български ВВС, ВМС.
                Иначе намя смисъл от БГ държава.

Коментар

• Маранди,Кандид

Абе ,чудя се нещо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                    Повечето от църквите ни са строени когато не сме имал дори държава. По време на турското!! Или трябва пак да сме под нечие чуждо владичество, че да се сетим че имаме вяра, култура, народност!!!
                    Не си уточнил кой е нямал държава? Ние ли?

Монголите до 13-14 век определено нямат държава.

П.П. Дано поне си чел малко в даскалото откога БГ Империя има държава. Не е 681 ( по-рано е доста ), ама айде белким правиш разлика между 7 век и 14 век.

Коментар

• Според медия, в лечебно изправително учреждение №3 в Нижегородска област, Русия 72 души са пострадали, от които 21 тежко в резултат на "безпорядъци". Обяснете имало ли е безпорядъци в ЛИУ №3 или не е имало. http://lifenews.ru/news/153543
                      http://lifenews.ru/news/153545
                      http://lifenews.ru/news/153550
                      Last edited by Ivan2015; 07.05.2015, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Днеска БГ империята дефилира на "военен" парад с един рушки вертолет, нула бойна техника и бойци колкото за един батальон.
                        А рушняците, дето според готвача били провинция на БГ империята, пускат на парада 180 бойни самолета и вертолета, 200 единици бойна и ракетна техника и 16 000 армейци под строй.
                        Боже! Опази България от американските тротинетки.
                        Само един хеликоптер полетя, няма пари за керосин.Така казаха в новините.
                        И то РУСКИ ХЕЛИКОПТЕР МИ-17.

Добре, че бяха руснаците навремето да ни дадат поне един хеликоптер и калашници.
                        Иначе бг-империята щеше да прави парада си с велосипеди и със сопи.
                        Last edited by Frosty; 06.05.2015, 23:49.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• http://9may.rt.com/ru.html

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            А, буквите, книгите и църквите на колко хеликоптера ги "оценяваш?

Ооо ... забравих - то Ленин/Ломоносов са им писали азбуката и Византийците са ги покръствали на Български.

Щот' на гръцки не е секси.
                            Повечето от църквите ни са строени когато не сме имал дори държава. По време на турското!! Или трябва пак да сме под нечие чуждо владичество, че да се сетим че имаме вяра, култура, народност!!!
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Днеска БГ империята дефилира на "военен" парад с един рушки вертолет, нула бойна техника и бойци колкото за един батальон.
                              А рушняците, дето според готвача били провинция на БГ империята, пускат на парада 180 бойни самолета и вертолета, 200 единици бойна и ракетна техника и 16 000 армейци под строй.
                              Боже! Опази България от американските тротинетки.
                              А, буквите, книгите и църквите на колко хеликоптера ги "оценяваш?

Ооо ... забравих - то Ленин/Ломоносов са им писали азбуката и Византийците са ги покръствали на Български.

Щот' на гръцки не е секси.

Коментар

Ама пък къв ни е вертолета....поне за 100 чужди се равнява

Качваме на него Ирландската пастирка - плевньо и превземаме Рашата за нула време....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X