Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТака е.
Преди 25 години бяхме защитени яко.....тва с телени огради, вишки, картечници, абееее всичко в името на народа разбира се
Така беше защитен "рая", че пиле не можеше да влезе в него.....за излизане да не говорим
Не ми излизай с опорната точка, че сега оградата пази от бежанци... Бежанците идват тука, защото месечния пакет за издръжката им е около 5 пъти по-голям от средната пенсия, около 3 пъти по-голям от средната заплата.... Седерастки геноцид и етноцид над нормалния български народ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеСпоред медия, в лечебно изправително учреждение №3 в Нижегородска област, Русия 72 души са пострадали, от които 21 тежко в резултат на "безпорядъци". Обяснете имало ли е безпорядъци в ЛИУ №3 или не е имало. http://lifenews.ru/news/153543
http://lifenews.ru/news/153545
http://lifenews.ru/news/153550
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение... Всеки може да сравни страната как беше защитена преди 25години и как е защитена сега. Какъв отбранителен потенциал имаше преди 25 години и сега....
Преди 25 години бяхме защитени яко.....тва с телени огради, вишки, картечници, абееее всичко в името на народа разбира се
Така беше защитен "рая", че пиле не можеше да влезе в него.....за излизане да не говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеГолем смех каиш... Всеки може да сравни страната как беше защитена преди 25години и как е защитена сега. Какъв отбранителен потенциал имаше преди 25 години и сега
Тук чета сега каква армия сме имали преди 10-ти ноември. И понеже аз съм бил 2 години в нея, да взема да ви разкажа каква беше тя.
Сбирщина на селяндури старшини с високи заплати и офицери съблюдаващи политическата коректност към БКП. Останалата част от армията бяха уплашени тинейджъри, които 2 години основно търкаха танкове, ракети, кораби (по неизвестни причини корабите дори 3 години) и всичкия боклук закупен от СССР, който добре че не влезе в бойна обстановка, че врагът щеше да умре от смях, но може би и това е било целта, знам ли, сега като се замисля, май не е била лоша тази стратегия.
В останалото време войската набиваше крак в строева подготовка. Имаше и строителни войски, които се ползваха за безплатни работници на големи социалистически обекти.
Ей това ни беше армията и много се радвам, че сега я няма и че ако имам син няма да му взимат две от най-хубавите години в живота за да марширува и търка непотребни железа. Тези, които са минали от там ще ме разберат, другите може да си страдате за армията, не ми пречите, но ако толкова много искате, запишете се, сега е професионална, дайте пример със себе си каква трябва да бъде, мрънкането ... няма да помогне.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеГолем смех каиш... Всеки може да сравни страната как беше защитена преди 25години и как е защитена сега. Какъв отбранителен потенциал имаше преди 25 години и сега
За 25годин седерастия и либерастия народа е на смъртен одер, а от държавността няма и спомен. Небето ша го даваме на концесия, става ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеххахаххахахха
За 25годин седерастия и либерастия народа е на смъртен одер, а от държавността няма и спомен. Небето ша го даваме на концесия, става ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеСпоред оценките на Credit Suisse съвкупното богатство на всички домакинства в САЩ през 2014г. е било над 38,825 пъти по-голямо от това на всички домакинства в Русия,съвкупното богатство на всички домакинства в Австралия е било над 3,34 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинства в Русия, съвкупното богатство на всички домакинствата в Швейцария е било над 1,648 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинствата в Русия.
Ако сметнем богатството средно на 1 пълнолетен гражданин на тези държави то богатството на хората в САЩ е средно 17,76 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, богатството на хората в Швейцария е средно 29,648 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, а богатството на хората в Австралия е средно 21,99 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия.
Средно на един пълнолетен човек в САЩ се пада богатство в размер на 347 845 $, в Швейцария 580 686 $, в Австралия 430 777 $, в Франция 317 292 $, във Великобритания и Северна Ирландия 292 621$, в Сингапур 289 902 $, в Канада 274 543 $, в Япония 222 150 $, в Тайван 182 756 $, в Китай 21 330 $, в Русия 19 586 $,а средно на един човек в САЩ (включително и непълнолетните) се пада богатство в размер на 261 488 $. Средното богатство на 4 членно семейство в САЩ е средно 1 045 953 $ .Всички данни са данни за нетно богатство и са получени, като от оценката на всички притежавани активи са извадени дълговете. Това са данни от оценка правена през 2014г., а през 2015г. заради кризата в Русия се очаква богатството на хората в Русия да намалее спрямо оценката от 2014г. Защо богатството на хората в Русия е по-малко в сравнение с това на хората от другите държави? Ето линк с източник.
http://www.economics.uwo.ca/people/d...eport-2014.pdf
На 1 април 2015г. равностойността на депозитите на физическите и юридическите лица в банки в Русия средно на човек от населението е била 3332,09 евро на човек. По същото време равностойността на депозитите на домакинствата, НТООД и нефинансовите предприятия в банки в България средно на човек от населението е била 3991,38 евро на човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАко се направи едно социологическо проучване, народа ще избере Русия да ни пази!
Всъщност може...ако го прави червенколю или кънчорайчевцете на позитано 20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеСпоред мен най удачно е Луфтвафе да ни пази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеПрез първото тримесечие на 2015г. в Русия броят на родените хора е с 52 433 по-малък от броя на починалите.
През първото тримесечие на 2015г. в Русия са починали с 23 773 души повече в сравнение с първото тримесечие на 2014г., което е повишение с 4,917 %.
През първото тримесечие на 2015г. в Русия са родени с 3448 по-малко хора в сравнение с първото тримесечие на 2014г., което е спад с 0,752 %.
През първото тримесечие на 2015г. в Русия броят на сключените граждански бракове е намалял спрямо първото тримесечие на 2014г. с 27 113, което е спад с 12,873 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАма пък къв ни е вертолета....поне за 100 чужди се равнява
Качваме на него Ирландската пастирка - плевньо и превземаме Рашата за нула време....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе ,чудя се нещо.....
Че нямаме авиация,нямаме....сигурно сте съгласни с мен....
Според вас коя държава и нейните ВВС ще е по-удачно да ни пазят въздушния суверинитет....Турция или Гърция.
Според мен гърците са по-удачен вариант.Не за друго ,ами историческото ни минало не предпоага турски изтребители да кръжат над БГ небето....Не е ли така.....а Кандид,к'во ще кажеш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНормално е такъв кат' тИбя, който е на помощо в чужбина да не знае, че над 10 души работят по проект и всичко ви е профи-та.
Благодаря, че ме охейти, защото някой се опитва да ви вдигне нагоре!Last edited by v_tin; 07.05.2015, 08:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеПовечето от църквите ни са строени когато не сме имал дори държава. По време на турското!! Или трябва пак да сме под нечие чуждо владичество, че да се сетим че имаме вяра, култура, народност!!!
По принцип се води най-голямата на целите Балкани като формат и по-големичка от тия в Константинопол, на които турчетата сложиха едни минарета, но не са ги строили.
------------------------------
Информирай се малко и после, ако имам време - ще ти отговоря.
Но не ми обяснявайте, колко сте смотани, защото не сте, но това е мой проблем, а не ваш и работя.
Просто спрете нон-стоп да лъжете и да заблуждавате аудиторията. Ясно е, че няма кой да ви смогне на лъжите, понеже докато се отговори за една и вече са съчинени още 100.
П.П. Пише й размерите на Плиска за църквата и прегледай там за какво иде реч.
Разбирам, че сте шокиран, че не е строена от рушнаци, а е най-голямата на Балканите, ама т'фа е положението и 'орицата дойдоха да бият едно чело наскоро.Last edited by marandi; 07.05.2015, 02:35.
Коментар
Коментар