IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Това е от писмо на Левски до Каравелов.И не е вярно ,че ги няма в статии цитирани думите .Има ги .Ползвай търсачката и ще се увериш
    Ами аз съм ползувал и ми излезе една статия на професора който по незнайни за теб причини това казва- думите са измислица, не съществуват

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      не каза за печатницата кога щеи спре печатането..... на тапети....и кога ще си приберат ДЦК....
      Тапети, тапети ама зелени тапети. и вървят още тапети печатани от почти 100 години И не са метаморфозирали през десет години в тоалетна хартия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        То за столетия ще фалира десетки пъти. Ей го само за последните 25 години фалира два пъти. За следващите 25 трябва да фалира още 3 пъти
        не каза за печатницата кога щеи спре печатането..... на тапети....и кога ще си приберат ДЦК....

Коментар

Ми ти задаваш въпроси като за магьосници
          Що, нещо не мое разбереш ли, кФо стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
            Остай ма ти мен, отговори квот съм те питал.
            Ми ти задаваш въпроси като за магьосници

Коментар

Ми то очевидно още бая време ти трябва че да станеш магьосник. Те в Хогуърт не дават титли ей така
              Остай ма ти мен, отговори квот съм те питал.

Коментар

То за столетия ще фалира десетки пъти. Ей го само за последните 25 години фалира два пъти. За следващите 25 трябва да фалира още 3 пъти
                ОуКи! Казувай куги ше бъде първи0 път.

Коментар

Не ве, как шъ знам?

Язе съм прозД магистър, те за тфа тебе питам.
                  Ми то очевидно още бая време ти трябва че да станеш магьосник. Те в Хогуърт не дават титли ей така

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    точно така столетия трябват.....А за щатите нещо да кажеш.....за печатницата....
                    колко им е ПЕ.....

Коментар

Ти това понятие "икономика" знаеш ли какво представлява. Кви точни дати кви пет лева. Важен е процеса. А процесът е бавен, неумолим и неотменим
                      Не ве, как шъ знам?

Язе съм прозД магистър, те за тфа тебе питам.

Коментар

Ко да става, върви към фалит. Те фалитите не стават ей така от днес за утре, години си трябват. А на Русия фалита е сигурен
                        точно така столетия трябват.....А за щатите нещо да кажеш.....за печатницата....
                        колко им е ПЕ.....

Коментар

Давай точната дата.
                          Ти това понятие "икономика" знаеш ли какво представлява. Кви точни дати кви пет лева. Важен е процеса. А процесът е бавен, неумолим и неотменим

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Това е от писмо на Левски до Каравелов.И не е вярно ,че ги няма в статии цитирани думите .Има ги .Ползвай търсачката и ще се увериш
                            Какво значение има за Вас какво е казал Левски, като предполагам за много като Вас той е бил престъпник, справедливо наказан от хуманният турски съд.

Коментар

Ко да става, върви към фалит. Те фалитите не стават ей така от днес за утре, години си трябват. А на Русия фалита е сигурен
                              Давай точната дата.

Коментар

С Русия ко стана, демо-трейдъре?

Коментар

Working...
                                X